iKilloW Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 (edited) Cei ce considera ca sunt pregatiti si pot avea o sansa de a fii promovati la functia de Co-Owner, pot face o aplicatie in acest topic. Model aplicatie: Nickname: Level: Ore jucate: Rank detinut in clan: Zilele actuale petrecute in clan: Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?: Care crezi ca sunt realizariile tale de pe acest server?: Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: Descriet-te in minim 20 de cuvinte: Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?: Ai mai avut nick-uri anterioare, daca da, care sunt?: Prin ce crezi ca te-ai remarcat cel mai mult in acest clan?: Care crezi ca sunt caracteristiciile/calitatiile unui Co-Owner?: Ai avut vreodata sanctiuni, (ex:Ban, mute, warn, jail, etc), daca da, enumereaza-ti toate sanctiuniile: Mai joci si alte jocuri?: Alte precizari?: Edited November 24, 2017 by iKilloW 2
A L U C A R D Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Nickname:Rollo Level:25 Ore jucate: 250 Rank: 5 Zilele actuale petrecute in clan: 52 Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: Nu l-am părăsit. De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?:Păi să zicem că activez cam toată ziua pe samp și ajut la recrutări. Realizari: Nu prea am o realizare. Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: Aproximativ, fără spec - 5 ore. Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: Da. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: Sper să-l pot ajuta cu activitate și membrii. Descriet-te in minim 10 cuvinte: Sunt un băiat calm, depinde cât mă calci pe nervi. În rest, sunt destul de sociabil și încerc să fac totul bine pentru toată lumea. Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Cât se poate. Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?: Să ajute liderul. Alte precizari?: Nimic. Salut.
Zoella. Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Nickname:Zoella Level:25 Ore jucate:233 Rank:5 Zilele actuale petrecute in clan:58 Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?:Nu. Nu am ieșit din clan. De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?: Pentru că sunt activă mai mereu și cred că sunt de ajutor la recrutări sau dacă cineva are probleme în clan. Realizari: Momentan nu am. Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: 7-8 ore cu tot cu spec, iar fără cam 5-6. Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: Da, sunt conștientă. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: Cu activitatea. Probabil și cu membrii. Descrie-te in minim 10 cuvinte: Sunt destul de activă, calmă în mare parte din timp, prietenoasă. Încerc să fac lucrurile bine, cu mici excepții. Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Nu mi-am propus un timp anume. Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?: Să ajute liderul, dar și clanul. Alte precizari?: Nu prea cred.
Jesus Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Nickname: Socrate2333 Level:20 Ore jucate: 194 Rank: 5 Zilele actuale petrecute in clan: 45 de zile Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: Nu am mai facut parte din acest clan. De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?: Sunt destul de activ si mai ajut cu recrutarile Realizari: Deocamdata nu am nici o realizare. Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: in jur de 5-6 ore Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: Desigur. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: Cu activitatea si posibil cu recrutarile Descriet-te in minim 10 cuvinte: Sunt un baiat destul de treaba, amuzant, respect pe oricine ma respecta. Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Foarte mult. Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?:Sa ajute liderul dar si membrii acestui clan. Alte precizari?: Multumesc ca ti-ai facut timp sa-mi citesti cererea, sa ai o zi frumoasa :D
Thelakk Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 (edited) Nickname: Thelak Level: 25 Ore jucate: 450 Rank: 1 Zilele actuale petrecute in clan: +5 Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: Nu, nu am mai facut parte din acest clan. De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?: Nu am mai multe sanse ca altii, toti suntem egali dar diferiti la comportament,statut,etc. Realizari: 450 de ore si sa intru in aproape toate factiuniile existente dupa server. Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: 6-7 ore pe zi. Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: Da, sunt constient de acest fapt. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: Pai, pot ajuta acest clan daca voi dobandi functia de Co-Lider cu o activitate cat mai buna a clanului, un comportament al clanului foarte bun pentru a avea membri foarte puternici in acest clan si prin recrutarea playeriilor care detin o factiune. Descriet-te in minim 10 cuvinte: Sunt un baiat calm, am 1.72m, o fire ambitioasa, cu simtul umorului dezvoltat, imi place sa ies in oras cu prietena, sa joc basket si sa ascult muzica-n timpul liber. Numele meu este Alexandru Stefan, am varsta de 15 ani si sunt din orasul Ploiesti. Sunt intr-un club sportiv de baschet pe nume T-pack, cand o sa devin mai adult, doresc sa devin IT-ist. Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Foarte mult, deoarece clanul este unul foarte activi si aici m-am imprietenit cu o multime de oameni noi si faini. Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?: Unul foarte important deoarece daca liderul nu este on, aceasta functie poate inlocui liderul cat timp el nu este on. Alte precizari?: Nu, nu am! Edited October 27, 2017 by AkeeREGE
Zombine Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Nickname: Zombine Level: 19 Ore jucate: 355 Rank: 1 (am avut si 5). Zilele actuale petrecute in clan: 3 (am avut si 40 de zile). Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: Da, l-am parasit sa vad daca gasesc altul mai bun, dar cel mai bine este sa fii acasa. De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?: Pentru ca sunt destul de ''popular in clan'' Realizari: 4 teste picate la rand ( Factiuni ). Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: 3-4 ore. Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: Da, stiu din propria mea experienta. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: Pot ajuta cel mai mult la recrutari. Descriet-te in minim 10 cuvinte: Sunt un baiat ajuns la varsta de 17 ani, dar cu un corp de 13 ani, ma comport in viata reala ca un barbat matur. Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Cat timp este nevoie. Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?: Sa faca ordine si liniste in clan, liderul nu poate sa faca tot. Alte precizari?: Nein.
iKilloW Posted October 28, 2017 Author Posted October 28, 2017 Aplicatiile pentru Co-Owner vor fii inchise. Cei alesi sunt: Thelak, Rollo
Zoella. Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 (edited) Nickname: Zoella Level: 29 Ore jucate: 348 Rank detinut in clan: 5 Zilele actuale petrecute in clan: 87 Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: Nu l-am părăsit. De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?: Pentru că sunt activă mai mereu și pot ajuta la recrutări sau dacă sunt probleme în clan. Care crezi ca sunt realizariile tale de pe acest server?: Niciuna. Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: cu spec 8-9 ore, iar fără 5-6. Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: Da, sunt conștientă. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: Cu activitatea și cu membrii. Descriet-te in minim 20 de cuvinte: Sunt activă, calmă în mare parte din timp, prietenoasă. Încerc să fac lucrurile bine, cu mici excepții. Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Cât mai mult. Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?: Să ajute liderul. Ai mai avut nick-uri anterioare, daca da, care sunt?: Nu, nu am avut. Prin ce crezi ca te-ai remarcat cel mai mult in acest clan?: Nu am avut nici o problemă cu vreun membru din clan, intru mai mereu, chiar dacă nu scriu tot timpul. Care crezi ca sunt caracteristiciile/calitatiile unui Co-Owner?: Păi să aibe răbdare cu membrii clanului, să fie respectuos, responsabil. Ai avut vreodata sanctiuni, (ex:Ban, mute, warn, jail, etc), daca da, enumereaza-ti toate sanctiuniile: Am avut warn 1/3, dar am luat la gift clear warn. Mai joci si alte jocuri?: L4D2, CS GO Alte precizari?: Nup. Edited November 25, 2017 by Zoella.
Mad_Mike Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Nickname:Mad_Mike Level:22 Ore jucate: 536 Rank detinut in clan: 5 Zilele actuale petrecute in clan: 34 maine seara fac 35 Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: nu am mai facut parte si nu lam parasit De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?:nu consider ca merit asta liderul decide Care crezi ca sunt realizariile tale de pe acest server?:sa am doua infernusuri Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: cand am trb doar seara pot 4 ore si cand sunt liber 7 ore Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: da desigur Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: cu recrutarea jucatorilor de samp care vor sa intre intr-un clan Descriet-te in minim 20 de cuvinte: stiu sa respect pe cine ma respecta si stie sa respecte si pe ceilalti Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?:are rolul de a aduna cat mai multi membri sa ajute liderul dar si clanul Ai mai avut nick-uri anterioare, daca da, care sunt?:nu am mai avut Prin ce crezi ca te-ai remarcat cel mai mult in acest clan?:respectul fata de colegi fata de superiori Care crezi ca sunt caracteristiciile/calitatiile unui Co-Owner?: Responsabilitatea respectul comportamentul Ai avut vreodata sanctiuni, (ex:Ban, mute, warn, jail, etc), daca da, enumereaza-ti toate sanctiuniile: am avut dar mi sau sters dupa fuziunea serverelor Mai joci si alte jocuri?: N.F.S Rivals si cam atat Alte precizari?: O seara placuta
geluccr Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 Nickname:.GeLu. Level:25 Ore jucate: 466 Rank detinut in clan: 5 Zilele actuale petrecute in clan: 47 Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: Am mai facut parte din acest clan de 3 ori si lam parasit deoarece am mers la diferiti prieteni in clan,dar am iesit repede. De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?:Deoarece sunt un om cu cei 7 ani de acasa,inteligent,perspicace si intelegator. Care crezi ca sunt realizariile tale de pe acest server?:Cea mai mare realizare a mea a fost intrarea in LV police departament,dar aceasta realizare nu a fost foarte lunga. Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: Petrec aproximativ 4 ore jucate zilnic. Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: Desigur. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: Pot ajuta acest clan,facand ordine si aducand noi membri civilizati si care merita sa fie in acest clan. Descriet-te in minim 20 de cuvinte: Numele meu este Gelu si am varsta de 15 ani.Sunt o persoana sincera,inteligenta,perspicace si intelegatoare,si putin invidioasa.Imi place sa ajut pe oricine intalnesc si care imi cere ajutorul. Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?:Eu miam propus sa stau cu functia de rank6 pana ce ma voi lasa de server,si rolul coliderului este de a face ordine cat liderul nu este on si sa aduca membri noi. Ai mai avut nick-uri anterioare, daca da, care sunt?:Da,am mai avut numele de Master_deagle in trecutul apropiat. Prin ce crezi ca te-ai remarcat cel mai mult in acest clan?:Nu prea m-am remarcat. Care crezi ca sunt caracteristiciile/calitatiile unui Co-Owner?: Calitatile unui co-lider sunt de a asculta,a actiona si de a intelege unele probleme si a le sanctiona. Ai avut vreodata sanctiuni, (ex:Ban, mute, warn, jail, etc), daca da, enumereaza-ti toate sanctiuniile: Am avut un ban deoarece am facut abuz de functie in factiunea LV Police Departament. Mai joci si alte jocuri?: Da,mai joc si cs:go si uneori cs:1.6 Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat citirii acestei aplicatii.
Liviu Cojoaca Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 Nickname: Floricel Level: 26 Ore jucate:669 Rank detinut in clan: 5. Zilele actuale petrecute in clan: 145 de zile. Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: Nu l-am parasit niciodata. De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?:Nu consider ca as merita mai mult decat altcineva acest lucru, toti avem sanse egale, aici depinde strict de lider, sunt anumite criterii. Care crezi ca sunt realizariile tale de pe acest server?: Acumulare a 145 de zile in acest clan, prietenii pe care i-am facut, factiuniile in care am fost pana acum si munca pe care am depus-o. Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: Aproximativ 5 ore. Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: Da. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: Activitate, seriozitate si imiplicare, aducerea a cat mai multor membrii, sanctionarea corecta a greseliilor facute, acordarea rank-ului pe merit, nu fac nici o exceptie. Descriet-te in minim 20 de cuvinte: Sunt o persoana linistita, nu doresc sa creez conflicte intre mine si alti playeri, in momanetul in care am ceva de facut, incerc sa-mi indeplinesc treaba la bun sfarsit, fara ca nimeni sa fie dezamagit, imi plac jocuriile pe calculoator, in special sa-mp, sunt o fire glumeata, cu simtul umorului care stie ce este acela respect. Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Daca s-ar putea, sa nu mai parasec acest clan, vreau sa se vada rezultate in urma mea, pana acum am reusit sa stau 145 de zile, cu siguranta mai pot. Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?: In principal, ajutarea Lider-ului, acordarea de rank-up, sanctionarea greseliilor, ajutarea membriilor cu informatii, recrutarea de jucatori, acesta fiind doar esentialul. Ai mai avut nick-uri anterioare, daca da, care sunt?: Da, acestea sunt: @_CaNNaBis_@ Prin ce crezi ca te-ai remarcat cel mai mult in acest clan?: Prin faptul ca am doarte multe zile, cred eu, niciodata nu am vrut sa ma laud cu ceva. Care crezi ca sunt caracteristiciile/calitatiile unui Co-Owner?: Seriozitate, activitate si devotament. Ai avut vreodata sanctiuni, (ex:Ban, mute, warn, jail, etc), daca da, enumereaza-ti toate sanctiuniile: Nu, nu am avut. Mai joci si alte jocuri?: CS, Euro Truck, SA-MP. Alte precizari: Multumesc!
Zombine Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 Nickname: Zombine Level: 21 Ore jucate: 440 ore. Rank detinut in clan: 4, maine 5. Zilele actuale petrecute in clan: Destul de multe, aproximativ 60 de zile. Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: Da, am avut rank 3, si l-am parasit din cauza ca am bubuit masinile vechi ale tale, Killowe. De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?: Pentru ca sunt activ, si nu stiu, poate ca ma plac ceilalti '' colegi '' din clan. Care crezi ca sunt realizariile tale de pe acest server?: Picat de 3 ori la News Reporters, picat la Taxi Los Santos, picat la The Rifa si picat la SF Bikers, frumos. Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: 3-4 ore. Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: Da. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: La recrutari, mai fac ordine in clan atunci cand nu e seful online. Descriet-te in minim 20 de cuvinte: Ma cunosti destul de bine, mai are rost? Oricum : locuiesc in judetul Iasi, sunt in clasa a 11-a deci vine apocalipsa '' BAC '', etc. Sunt de treaba si imi ajut prietenii cand au nevoie. Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Stau in clanul asta pana o sa devin noul presedinte al Romaniei. Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?: Sa zicem ca ar trebui sa mai faca ordine in clan, nu e bine ceea ce se intampla. Ai mai avut nick-uri anterioare, daca da, care sunt?: Nu am avut nick-uri anterioare. Prin ce crezi ca te-ai remarcat cel mai mult in acest clan?: Hehehe. Care crezi ca sunt caracteristiciile/calitatiile unui Co-Owner?: Caracteristici: depinde de persoana, iar principala calitate este respectul fata de ceilalti membrii ai clanului. Ai avut vreodata sanctiuni, (ex:Ban, mute, warn, jail, etc), daca da, enumereaza-ti toate sanctiuniile: No ban, mute o singura data, warn : 1/3 : am injurat un copil destul de rau, jail : fara numar, etc. Mai joci si alte jocuri?: Da, mai joc Counter strike 1.6, si Shadow fight 3 pe telefon. Alte precizari?: Orez cu lapte. Created by Zombine.wS, orez cu lapte.
[]AfroKidd Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 Nickname:AfroKidd Level:29. Ore jucate: 633. Rank detinut in clan: 3. Zilele actuale petrecute in clan: 19. Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: Nu am mai facut parte. De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?:Deoarece am mai avut propriul clan si stiu sa administrez. Care crezi ca sunt realizariile tale de pe acest server?:Acumularea a 6 masini de colectie. Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: Petrec zilnic intre 4-6 ore. Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: Desigur. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: Pot ajuta acest clan prin recrutarea membriilor si prin sanctionarea acestora in caz ca incalca regulamentul. Descriet-te in minim 20 de cuvinte: Ma numesc Adi, sunt un baiat constiincios cu simtul raspunderii si nu ma las pacalit de orice lucru, detin spiritul de echipa si tin foarte mult la glume fara a ma supara. Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Atat timp cat clanul isi va desfasura activitatea pe server. Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?:Un colider are rolul de a recruta si a sanctiona, a pastra armonia clanului. Ai mai avut nick-uri anterioare, daca da, care sunt?:Nu am avut. Prin ce crezi ca te-ai remarcat cel mai mult in acest clan?: Prietenia mea cu ceilalti colegi. Care crezi ca sunt caracteristiciile/calitatiile unui Co-Owner?: Loialitatea fata de lider si sinceritatea fiind pusa mereu pe primul plan. Ai avut vreodata sanctiuni, (ex:Ban, mute, warn, jail, etc), daca da, enumereaza-ti toate sanctiuniile: Am avut un ban pentru reclama fiind debanat dupa 5 ore, deoarece vorbeam pe /c. Mai joci si alte jocuri?: Mai joc si League Of Legends, dar rar. Alte precizari?: Sper sa fiu acceptat.
CyberG Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 Nickname:CyberG Level:10 Ore jucate: 365 Rank detinut in clan: 5 Zilele actuale petrecute in clan: 38 Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: Nu, nu am mai facut parte din acest clan. De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?: Eu consider ca merit mai mult functia de r6 decat un alt jucator din clan, deoarece sunt activ. Parerea mea sincera este ca fiecare jucator are sanse egale iar liderul decide cine sa il ajute cu clanul. Care crezi ca sunt realizariile tale de pe acest server?: Realizarea mea ce mare pe acest server a fost functia de responsabil si tester si prietenii. Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: 4-5 ore. Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: Desigur ca da. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: Eu pot ajuta acest clan prin recrutarea jucatorilor care merita si prin sanctionarea celor care nu se comporta adecvat. Descriet-te in minim 20 de cuvinte: Sunt o persoana calma, respectuoasa, glumeata. Nu suport persoanele care te vorbesc pe la spate chiar daca nu te cunosc foarte bine. Sportul meu preferat este baschetul, l-am practicat 6 ani de zile. Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Pana la inchiderea clanului. Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?:Un Co-Owner are rolul de a recruta membrii noi, sa sanctioneze conform regulamentului, sa acorde rank-up cand trebuie. Ai mai avut nick-uri anterioare, daca da, care sunt?:Nu, nu am avut. Prin ce crezi ca te-ai remarcat cel mai mult in acest clan?:Nu m-am remarcat prin nimic. Care crezi ca sunt caracteristiciile/calitatiile unui Co-Owner?: Fiecare Co-Owner are o calitate diferita, cea mai importanta din punctul meu de vedere este ajutarea membrilor. Ai avut vreodata sanctiuni, (ex:Ban, mute, warn, jail, etc), daca da, enumereaza-ti toate sanctiuniile: Nu. Mai joci si alte jocuri?: Nu mai joc. Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat.
MihaiDany Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 Nickname:EUFONIC Level:17 Ore jucate: 340 Rank detinut in clan: 4 Zilele actuale petrecute in clan: 21 Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: Da,am avut rank 1,dar am iesit din cauza ca nu ma intelgeam cu un membru. De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?:Cum a zis si Ikillow(B00s de Boss)toti avem sansa de aplica pentru co,dar nu avem garantia ca vom fi acceptati,dar eu incerc si sper ca poate voi fi acceptat. Care crezi ca sunt realizariile tale de pe acest server?:Nu am realizari cu care sa ma laud,plus ca nu imi place sa ma laud Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: 1-2h Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: Da Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: Prin a face clanul mai puternic,mai dorit si mai fericit,sa fim number 1! Descriet-te in minim 20 de cuvinte: Salut,ma numesc Mihai am 15 ani si sunt din Brasov.Sunt un baiat simplu,am simtul umorului,sunt respectuos si foarte atent.Iimi place sa imi fac prieteni noi si sa lucrez in echipa.Traiesc dupa motoul "Respecta si vei fi respectat"Nu imi dai respect ,nici tu nu vei capata".Am multi prieteni cu care ma inteleg,si ies in oras mereu in oras cu ei,imi place sa ma plimb si sa fac sport.Multumesc ca ai citit, Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Pana ma las de samp Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?:Sa fie ajutor Liderului ,sa adauge membrii noi in clan,pentru al marii si al face mai stong Ai mai avut nick-uri anterioare, daca da, care sunt?:Da,MihaiDany si MiKe@ONFIRE Prin ce crezi ca te-ai remarcat cel mai mult in acest clan?:Prin conversatile amuzante mele cu mai multii membrii din Clan AK-Zombine,Zoella,Boris,TheLItleWicht,Mad_Mike,George si multi altii Care crezi ca sunt caracteristiciile/calitatiile unui Co-Owner?: Un co lider trebuie sa fie cinstit ,amuzant,serios cand trebuie si foare respectuos. Ai avut vreodata sanctiuni, (ex:Ban, mute, warn, jail, etc), daca da, enumereaza-ti toate sanctiuniile: Am avut de toate inafara de ban,am avut warn-uri-,mute-uri,am avut si suspend pe panel. Mai joci si alte jocuri?: NU. Alte precizari?: ? Mersi ca ai citit
iKilloW Posted November 27, 2017 Author Posted November 27, 2017 Aplicatiile pentru Co-Owner vor fii inchise. Cel ales este: Floricel
Neville96 Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 (edited) Nickname: ZadimuS. Level: 14 Ore jucate: 161 Rank detinut in clan: 5 Zilele actuale petrecute in clan: 28 Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: Nu am mai facut parte din acest clan De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?: Datorita activitaii mele pe server si pe clan in special, ca ajut si aduc idei noi pentru imbunatatirea clanului. Care crezi ca sunt realizariile tale de pe acest server?: Dupa parerea mea realizarile mele sunt intrarea in Paramedic Department Las Venturas, atingerea de 161 de ore, si atingerea rank-ului 5 in acest clan, iar pe langa acest lucru, mini colectia mea de masini, Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: Petrec aproximativ 6-10 ore. Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: Desigur. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: Pai, vreau sa stau cat mai mult pe server, sa vad cine face DM grav si aiurea din clan si sa le dau eject si mai vreau sa dau eject si celor cu o activitate foarte scazuta (Ex: cei ce nu au mai intrat de 2 saptamani) Descriet-te in minim 20 de cuvinte: Păi pentru început mă numesc Șurubaru Narcis, am vârsta de 17 ani, sunt din județul Caraș-Severin. Îmi plac jocurile video printre care și San Andreas Multiplayer, iar în viața de zi cu zi sunt un simplu elev, care are o rutină destul de plictisitoare, iar când intru pe samp mă destind și mă relaxez, distrându-mă cu prietenii pe server. Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Nu este o perioada definita, cat mai mult cu putinta as dori. Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?: Are rol de a organiza clanul cat mai bine, pe langa lider, prin a ajuta liderul la nevoie, si prin recrutarea de membrii noi. Ai mai avut nick-uri anterioare, daca da, care sunt?: Da, am mai avut, iar acela estei ( Neville96 ) Prin ce crezi ca te-ai remarcat cel mai mult in acest clan?: Prin activitate, prin faptul ca sunt comunicativ, si prin faptul ca incerc sa ajut cat mai mult acest clan. Care crezi ca sunt caracteristiciile/calitatiile unui Co-Owner?: Cred ca un Co-Owner trebuie sa fie serios, prezent la nevoie, sa fie sociabil si sa se integreze cat mai bine. Ai avut vreodata sanctiuni, (ex:Ban, mute, warn, jail, etc), daca da, enumereaza-ti toate sanctiuniile: Am un singur kick pe motivul "/d" deoarece am scris pe "/d" din greseala. Mai joci si alte jocuri?: Joc PUBG ocazional, CS:GO, Golfe With Your Friends, Assasin's Creed III, ETS2 iar in timpul limber ma ocup si cu programare. Alte precizari?: Nu am nimic de precizat. Edited December 2, 2017 by Zadimus.
Zoella. Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 (edited) Nickname: Zoella Level: 29 Ore jucate: 373 Rank detinut in clan: 5 Zilele actuale petrecute in clan: 94 Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: Nu l-am părăsit. De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?: Pentru că sunt activă mai mereu și pot ajuta la recrutări sau dacă sunt probleme în clan. Care crezi ca sunt realizariile tale de pe acest server?: Am câștigat 2 infernus uri la gift. Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: Cu spec până în 10-11 ore, iar fără 7-8 în week-end. Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: Da, sunt conștientă. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: Cu activitatea și cu recrutarea membriilor. Descriet-te in minim 20 de cuvinte: Sunt activă, calmă în mare parte din timp, prietenoasă. Încerc să fac lucrurile bine și să îi ajut pe ceilalți. Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Cât mai mult. Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?: Să ajute liderul. Ai mai avut nick-uri anterioare, daca da, care sunt?: Nu, nu am avut. Prin ce crezi ca te-ai remarcat cel mai mult in acest clan?: Nu am avut nici o problemă cu vreun membru din clan, intru mai mereu, chiar dacă nu scriu tot timpul. Care crezi ca sunt caracteristiciile/calitatiile unui Co-Owner?: Păi să aibe răbdare cu membrii clanului, să fie respectuos, responsabil, ACTIV. Ai avut vreodata sanctiuni, (ex:Ban, mute, warn, jail, etc), daca da, enumereaza-ti toate sanctiuniile: Am avut warn 1/3, dar am luat clear warn. Mai joci si alte jocuri?: L4D2, CS GO, CS 1.6. Alte precizari?: Nush, nb. Edited December 2, 2017 by Zoella.
Mad_Mike Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Nickname:Mad_Mike Level:22 Ore jucate: 567 Rank detinut in clan: 5 Zilele actuale petrecute in clan: 41 Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: nu am mai facut parte si nu lam parasit De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?:nu consider ca merit asta liderul decide Care crezi ca sunt realizariile tale de pe acest server?:sa am doua infernusuri Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: cand am trb doar seara pot 4 ore si cand sunt liber 7 ore Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: da desigur Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: cu recrutarea jucatorilor de samp care vor sa intre intr-un clan Descriet-te in minim 20 de cuvinte: stiu sa respect pe cine ma respecta si stie sa respecte si pe ceilalti Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?:are rolul de a aduna cat mai multi membri sa ajute liderul dar si clanul Ai mai avut nick-uri anterioare, daca da, care sunt?:nu am mai avut Prin ce crezi ca te-ai remarcat cel mai mult in acest clan?:respectul fata de colegi fata de superiori Care crezi ca sunt caracteristiciile/calitatiile unui Co-Owner?: Responsabilitatea respectul comportamentul Ai avut vreodata sanctiuni, (ex:Ban, mute, warn, jail, etc), daca da, enumereaza-ti toate sanctiuniile: am avut dar mi sau sters dupa fuziunea serverelor Mai joci si alte jocuri?: N.F.S Rivals si cam atat Alte precizari?: O seara placuta
TL.CipriaN. Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Nickname: Cipry_RoMaNiA Level: 26 Ore jucate: 449 Rank detinut in clan: 5 Zilele actuale petrecute in clan: 88 Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: Nu. De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?: Nu consider ca merit mai mult decat ceilalti aceasta functie. Care crezi ca sunt realizariile tale de pe acest server?: Prietenii si faptul ca am intrat in LV Paramedic Department. Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: in jur de 4 ore. Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: Categoric. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: Cu activitatea mea. Descriet-te in minim 20 de cuvinte: Ma numesc Oprea Ciprian si locuiesc intr-o localitate de langa Bucuresti, am varsta de 15 ani si sunt o persoana foarte muncitoare, educata, calma si sunt respectuos. Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Cat de mult posibil. Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?: Sa ajute Owner-ul cu recrutarea, acordarea rank-up-urilor, organizarea unor evenimente ocazionale si sanctionarea membriilor ce nu respecta regulamentul clanului. Ai mai avut nick-uri anterioare, daca da, care sunt?: Nu, nu am mai avut. Prin ce crezi ca te-ai remarcat cel mai mult in acest clan?: Prin activitatea mea pe /c si prin zilele petrecute in clan. Care crezi ca sunt caracteristiciile/calitatiile unui Co-Owner?: Sa fie respectuos cu toti membrii, sa ajute liderul la nevoie si sa fie constient de responsabilitatiile pe care le are prin acea functie. Ai avut vreodata sanctiuni, (ex:Ban, mute, warn, jail, etc), daca da, enumereaza-ti toate sanctiuniile: Am avut mute si jail de pe vremea cand ma apucasem de sa-mp si eram cam noob. Mai joci si alte jocuri?: Da, mai multe jocuri insa cel mai mult timp mi-l petrec pe SA-MP. Alte precizari?: Multumesc pentru sansa acordata si spor la joc!
iKilloW Posted December 3, 2017 Author Posted December 3, 2017 (edited) Aplicatiile pentru functia de Co-Owner vor fii inchise. Cel ce va fii promovat la functia de rank 6 este: Zoella Edited December 10, 2017 by iKilloW
vlam290 Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Nickname:MosVlam Level:12 Ore jucate: 144.41 Rank detinut in clan: Momentan 1. Zilele actuale petrecute in clan: 1 Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: Am mai fost si am avut tot r1 dar undeva la 8 zile,pe un alt cont. De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?:Merit sa fiu co-lider deoarece la un moment dat am fost lider de clan si stiu cum se administraza unul. Care crezi ca sunt realizariile tale de pe acest server?:Pai intrarea mea in Taxi Ls si Taxi LV. Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: Aproximativ 3 ore. Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: Desigur! Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: Pot ajuta cu administrarea lui deoarece sunt foarte activ si ''nu iert pe nimeni''. Descriet-te in minim 20 de cuvinte: Mă numesc Vlad-Florin. Am 15 ani și sunt din Tulcea. În timpul liber ies cu prietenii, mă joc SA:MP. Îmi plac persoanele care respecta, eu respect pe cine mă respectă .Mă integrez foarte repede într-un colectiv cu ajutorul carizmei mele și pentru că am cei 7 ani de acasa. Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Undeva la 4-5 luni. Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?:In acest clan un Co-Owner are rolul de a avea grija de clan cat si de membri cat ownerul nu este online. Ai mai avut nick-uri anterioare, daca da, care sunt?:Da,Vlam290,BigLionFTW,[]FloryN[] si acum MosVlam.[Precizez ca primele 2 au fost pe alte conturi] Prin ce crezi ca te-ai remarcat cel mai mult in acest clan?:Momentan cu nimic. Care crezi ca sunt caracteristiciile/calitatiile unui Co-Owner?: Cred ca calitatiile unui co-owner sunt:amabilitatea,respectul si ajutorul fata de playeri care au nevoie de asa ceva. Ai avut vreodata sanctiuni, (ex:Ban, mute, warn, jail, etc), daca da, enumereaza-ti toate sanctiuniile: Am avut acum 2 luni un jail pentru dm. Mai joci si alte jocuri?: Momentan nu deoarece mi-am reinstalat windowsul si nu mai am vreun joc in afara de samp. Alte precizari?:Nu,multumesc.
Expenssive Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Nickname: TheStarMerio. Level: 19. Ore jucate: 369. Rank detinut in clan: 5. Zilele actuale petrecute in clan: 36. Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: Nu. De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?: Deoarece sunt activ, serios si respectuos. Care crezi ca sunt realizariile tale de pe acest server?: Sa am un FH decent si sa fiu intr-un clan bun. Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: 5 ore. Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: Da. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: Pot alege membrii, pot avea grija de el. Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Salut. Ma numesc, Mario, am 15 ani si sunt din Bucuresti. Sunt o fire iubitoare, buna si frumoasa. In timpul liber ma joc fotbal si tenis. Cel mai mult timp petrec pe calculator pe jocul meu favorit SA:MP. Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Pana cand se sterge clanul. Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?: Sa ajute membrii, sa le dea rank-up, sa faca sa fie clanul respectat, sa aduca membrii activi, etc. Ai mai avut nick-uri anterioare, daca da, care sunt?: Nu. Prin ce crezi ca te-ai remarcat cel mai mult in acest clan?: Prin prieteni. Care crezi ca sunt caracteristiciile/calitatiile unui Co-Owner?: Respectul, seriozitatea si activitatea. Ai avut vreodata sanctiuni, (ex:Ban, mute, warn, jail, etc), daca da, enumereaza-ti toate sanctiuniile: Nu. Mai joci si alte jocuri?: Nu. Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat.
F L O R I N S A L A M Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 (edited) Nickname: FloriN0 Level:16 Ore jucate: 293 ore jucate. Rank detinut in clan: 1 Zilele actuale petrecute in clan: 4 Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: Nu am mai facut parte. De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?: Deoarece sunt activ si am experienta. Care crezi ca sunt realizariile tale de pe acest server?: Realizarile mele pe acest server sunt prietenii. Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: Acord jocului aproximativ 5-10 ore. Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: Da. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: Mai multi membri activi si cu factiune. Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Sunt un baiat simplu, cu calitati dar si cu defecte. Sunt o fire prietenoasa, ajut cand imi sta in puterile mele pe cine pot, comunicativ si cu un simt de respect pentru cine ma respecta bine pus la punct. Imi place sa nu cred in perfectiune, pentru simplul fapt ca eu cred ca nu exista, exista performanta si putere de cunoastere si invatare, si intotdeauna merg pe principiul ca orice zi trece, urci o treapta pe scara cunoasterii. Urasc persoanele false, care se ascund dupa deget si barfa. Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Pana cand expira clanul. Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?: Sa ajute liderul/sa dea rank/sa intretina clanul in lipsa liderului. Ai mai avut nick-uri anterioare, daca da, care sunt?: Florin_Salam Prin ce crezi ca te-ai remarcat cel mai mult in acest clan?: Activitate si bun simt. Care crezi ca sunt caracteristiciile/calitatiile unui Co-Owner?: Ai avut vreodata sanctiuni, (ex:Ban, mute, warn, jail, etc), daca da, enumereaza-ti toate sanctiuniile: N-am avut asa ceva. Mai joci si alte jocuri?: Da mai joc. Alte precizari?: Nu am. Edited December 10, 2017 by FloriN0
F L O R I N S A L A M Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 (edited) greseala Edited December 10, 2017 by FloriN0
Recommended Posts