Zombine Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Nickname: Orez sau Zombine Level: 22 Ore jucate: 474 ore. Rank detinut in clan: 5 Zilele actuale petrecute in clan: 28, dar am mai multe zile. Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: L-am mai parasit, recunosc ca am gresit, cel mai bine e aici. De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?: Nu merit mai mult decat ceilalti, toti suntem egali. Care crezi ca sunt realizariile tale de pe acest server?: Daca voi intra in LSPD, aia o sa fie cea mai mare realizare, momentan nu am. Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: 4-5 ore. Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: Da. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: Mai fac ordine prin clan, mai ajut membrii clanului la nevoie si o sa recrutez cand o sa fie cazul. Descriet-te in minim 20 de cuvinte: Ma numesc Teodor, am 18 ani si locuiesc in judetul Iasi. Momentan imi continuu studiile ca sa am un viitor bun. Hobby-urile mele sunt fotbalul si sculptura. Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Nu voi renunta la functia de rank 6, mi-am propus sa raman in clan pana o sa uite Killow sa plateasca factura la admini. Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?: Rolul lui este sa fac ordine in clan. Ai mai avut nick-uri anterioare, daca da, care sunt?: Nick-ul meu anterior este Zombine. Prin ce crezi ca te-ai remarcat cel mai mult in acest clan?: Prin activitate. Care crezi ca sunt caracteristiciile/calitatiile unui Co-Owner?: Nu stiu, dar cu siguranta sunt pozitive. Ai avut vreodata sanctiuni, (ex:Ban, mute, warn, jail, etc), daca da, enumereaza-ti toate sanctiuniile: Jail fara numar, am doar 1 warn, pentru limbaj ofensiv, si am mai primit mute de vreo 4 ori. Mai joci si alte jocuri?: Mai joc cs 1.6, cs:go si minecraft ( nu e ceea ce crezi tu). Alte precizari?: Nu.
Narcisv2 Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Nickname: BerluciO Level: 21 Ore jucate: 345 Rank detinut in clan: 1 Zilele actuale petrecute in clan: 1 Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: da , r5 , chiar nu stiu de ce l-am parasit dar cand am intrat iar , parca am ajuns acasa. De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?: Nu consider ca merit mai mult decat ceilalti membrii r6 , toti avem drepturi egale. Care crezi ca sunt realizariile tale de pe acest server?: Colectia de masini , factiunea. Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: 4-5ore Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: Desigur. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: Prin activitate, adica vad ceva care nu e la locul lui , sanctionez. Descriet-te in minim 20 de cuvinte: Ma numesc Narcis , am varsta de 15 ani si imi place foarte mult fotbalul . In timpul liber ma joc samp . Imi place foarte mult sa imi fac prieteni , sa ajut cat mai mult. Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Cat se poate de mult. Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?: managerizeaza clanul lafel ca un lider. Ai mai avut nick-uri anterioare, daca da, care sunt?: Nu am mai avut. Prin ce crezi ca te-ai remarcat cel mai mult in acest clan?: Nu cred ca m-am remarcat intr-un fel ''wow'' Care crezi ca sunt caracteristiciile/calitatiile unui Co-Owner?: Foarte pozitive , sa ajute ''turma'' Ai avut vreodata sanctiuni, (ex:Ban, mute, warn, jail, etc), daca da, enumereaza-ti toate sanctiuniile: Nu, nu am avut. Mai joci si alte jocuri?: Da , csgo , ets2 , 60 seconds , tf2 si multe altele Alte precizari?: Vreau sa il salut pe iKillow , pe zediah si zoella , va pwp pe toti.
AdrianJin Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Nickname: Ady[Max] Level: 15 Ore jucate: 463 Rank detinut in clan: 2 Zilele actuale petrecute in clan: 8 Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: Nu, nu am mai facut parte. De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?: Consider ca as merita acasta functie deoarece stiu cu ce se mananca aceasta. Care crezi ca sunt realizariile tale de pe acest server?: Nu am o realizare anume. Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: 3-4 ore fara afk uneori si 5 Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: Desigur Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: Pot ajuta cu tot ce se poate. Descriet-te in minim 20 de cuvinte: Sunt Adrian, am varsta de 15 ani si sunt din Bacau. Sunt o fire complicata, dar în timp, pot fi "citit" foarte usor daca ajungi sa ma cunosti îndeajuns de bine. Îmi place sa stau foarte mult pe calculator, în ciuda faptului ca am prieteni si ies în oras când vremea este frumoasa sau cu o ocazie speciala. Pun suflet mereu în ceea ce fac si îmi este foarte greu sa ma despart de lucrurile la care am participat si întotdeauna ma gândesc la trecut si îmi doresc ca anumite momente placute sa nu se fi terminat. Sunt un baiat sentimental, usor de enervat, dar ma ajuta faptul ca ma linistesc rapid. Sunt o persoana rabdatoare, îmi place sa acord noi sanse persoanelor care au gresit, dar uneori sunt strict, iar peste cuvântul meu nu se poate trece. Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Cat se poate de mult. Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?: Rol-ul de Co-Owner este sa faca ordine prin clan si altele. Ai mai avut nick-uri anterioare, daca da, care sunt?: Nu, nu am mai avut. Prin ce crezi ca te-ai remarcat cel mai mult in acest clan?: Cu o activitate foarte mare. Care crezi ca sunt caracteristiciile/calitatiile unui Co-Owner?: Rabdator,inteligent si cu cei 7 ani de acasa. Ai avut vreodata sanctiuni, (ex:Ban, mute, warn, jail, etc), daca da, enumereaza-ti toate sanctiuniile: In clan nu am avut dar pe server am un warn pt limbaj si jail-uri. Mai joci si alte jocuri?: Nu. Alte precizari?: Multumesc pentru atentia acordata.
iKilloW Posted December 11, 2017 Author Posted December 11, 2017 Aplicatiile pentru functia de Co-Owner ( rank 6 ), vor fii inchise. Cel ce va fii promovat la functia de rank 6 este: Orez
CyberG Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 Nickname:CyberG Level:10 Ore jucate: 412 Rank detinut in clan: 5 Zilele actuale petrecute in clan: 67 Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: Nu. De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?: Deoarece sunt activ ! Care crezi ca sunt realizariile tale de pe acest server?: Functia de responsabil + tester si prietenii pe care ii am. Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: 4-5 Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: Da ! Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: Prin activitatea mea si prin recrutatea jucatorii care au level 15 sau factiune ! Descriet-te in minim 20 de cuvinte: In primul rand, sunt o persoana glumeata si prietenoasa, ma enervez foarte repede. Nu suport persoanele care te iau la misto sau care te barfesc. Nu suport sa imi spui '' Taci '' . Sportul meu preferat este baschetul l-am practicat 6 ani . Recent am luat si permisul dupa mult stres. Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Pana cand se inchide clanul. Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?: Sa recruteze jucatorii si sa ajute membrii din clan. Ai mai avut nick-uri anterioare, daca da, care sunt?: Nu ! Prin ce crezi ca te-ai remarcat cel mai mult in acest clan?: Prin nimic ! Care crezi ca sunt caracteristiciile/calitatiile unui Co-Owner?: Activitatea si recrutarea . Ai avut vreodata sanctiuni, (ex:Ban, mute, warn, jail, etc), daca da, enumereaza-ti toate sanctiuniile: Nu . Mai joci si alte jocuri?: Nu . Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat ! Succes tuturor !
Lau8R Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 Nickname:CrossBackk Level:21 Ore jucate: 337 (last 7 20) Rank detinut in clan: 2 Zilele actuale petrecute in clan: 12 dar am dat odata qc din greseala aveam 3 atunci. Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: Da , aveam rank 1 si am iesit ca am dat qc din greseala in loc de qj De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?:Sunt foarte activ si pot recruta membri . Care crezi ca sunt realizariile tale de pe acest server?:Am un Fh decent si o avere cred ca astea sunt. Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: Petrec 3-4 ore.Acuma ii vacanta stau cam toata ziua. Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: Da , sunt constient. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: Cu recrutarea membrilor si cu activitatea mea . Descriet-te in minim 20 de cuvinte: Ma numesc Andrei am 15 ani sunt din Judetul Timis ,Oras Gataia .Sunt o fire cu simtul umorului cu cei 7 ani de acasa si care respecta pe toata lumea .In timpul liber ma joc SAMP CSGO ETS2 SI alte jocuri .Imi place muzica si fotbalul si mai ales sa ies cu prieteni pe afara. Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Pana numai pot. Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?:Are un rol foarte important daca lideru nu este on el va prelua clanul pana acesta va intra .Si va trebui sa aiba grija de clan si de recrutarea membrilor. Ai mai avut nick-uri anterioare, daca da, care sunt?:Da ,TheDarkSnake. Prin ce crezi ca te-ai remarcat cel mai mult in acest clan?:Cu seriozitatea mea si cu activitatea. Care crezi ca sunt caracteristiciile/calitatiile unui Co-Owner?: Sa aiba respect si sa aiba un limbaj decent Ai avut vreodata sanctiuni, (ex:Ban, mute, warn, jail, etc), daca da, enumereaza-ti toate sanctiuniile: Am primit ban motiv 3/3 warn dar mi-am invatat lectia . Mai joci si alte jocuri?: Da,CSGO ETS2, rocket league,fifa 18 , gta V Alte precizari?: Multumesc!
FrameHD Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 Nickname:FrameHD Level:23 Ore jucate: 493 Rank detinut in clan: 3 Zilele actuale petrecute in clan: 16 Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: Am fost banat si am fost scos. De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?:Pentru ca sunt activ am last 7 30+ ore jucate. Care crezi ca sunt realizariile tale de pe acest server?:Ca am intrat intr-o factiune. Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: 4-5 ore. Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: Da. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: Cu aducerea de playeri. Descriet-te in minim 20 de cuvinte: Sunt un baiat cumsecade cu simtul umorului care stie sa faca glume dar sa fie si serios atunci cand este nevoie. Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Cat mai mult. Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?:Un co-owner trebuie sa aiba grija de membrii sai. Ai mai avut nick-uri anterioare, daca da, care sunt?:Nu am am mai avut. Prin ce crezi ca te-ai remarcat cel mai mult in acest clan?:Prin respectul acordat liderului si al superiorilor sai. Care crezi ca sunt caracteristiciile/calitatiile unui Co-Owner?: Respectos,amuzant,serios. Ai avut vreodata sanctiuni, (ex:Ban, mute, warn, jail, etc), daca da, enumereaza-ti toate sanctiuniile: Am primit jail de la admin,am primit mute pentru spam,am luat ban pentru tentativa scam(eram mic). Mai joci si alte jocuri?: Nu. Alte precizari?: Craciun fericit!!
Cramp Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 Nickname: Cramp Level: 17 Ore jucate: 211 Rank detinut in clan: 5 Zilele actuale petrecute in clan: 65 Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: Nu am mai fost in acest clan. De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?: Deoarece am zile in clan si sunt un baiat cuminte. Descriet-te in minim 20 de cuvinte: Ma numesc Antonio, am 14 ani si sunt din Craiova. Sunt in clasa a 9-a. Sunt un baiat respectos. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: Cu aducerea playeriilor. Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Cat se poate de mult. Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?: Are rolul de avea grija de membri ce fac in clan. Pentru ajutarea liderului. Ai mai avut nick-uri anterioare, daca da, care sunt? U.n.k.n.o.w.m, J_Cramp. Prin ce crezi ca te-ai remarcat cel mai mult in acest clan?: Prin respectul fata de colegi si de lider. Care crezi ca sunt caracteristiciile/calitatiile unui Co-Owner?: Seriozitatea si activitatea Ai avut vreodata sanctiuni, (ex:Ban, mute, warn, jail, etc), daca da, enumereaza-ti toate sanctiuniile: Am avut ban pentru ca, contul asta nu a fost al meu. Este o poveste mare. Mi s-au spart conturile cu numele J_Cramp. Si cel care mi-a spart conturile mi-a dat acest cont. Mai joci si alte jocuri? Nu Alte precizari?: La multi ani si un Craciun Fericit!
monsterxan Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 Nickname: monsterxan Level: 18 Ore jucate: Am 350 de ore jucate. Rank detinut in clan: Am rank 4. Zilele actuale petrecute in clan: 26 de zile. Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: Nu, nu am mai facut parte. De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?:Deoarece sunt un om serios cu o ambitie de fier. Care crezi ca sunt realizariile tale de pe acest server?:Nu am realizari foarte mari. Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: Aproximativ 10 ore. Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: Da, sunt constient. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: Cu seriozitatea mea si perseverenta de care dau dovada. Descriet-te in minim 20 de cuvinte: Sunt o persoana de treaba cu care de poti intelege mai mereu, si in care poti avea incredere. Sunt pasionat de calculatoare, de aceea vreau ca pe viitor sa ajung un IT priceput. Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Cel putin 30 de zile. Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?: De a face curatenie si de a mentine clanul intr-o situatie buna. Ai mai avut nick-uri anterioare, daca da, care sunt?: Da, MonsterFatha. Prin ce crezi ca te-ai remarcat cel mai mult in acest clan?: Cu prietenia mea fata de toti. Care crezi ca sunt caracteristiciile/calitatiile unui Co-Owner?: Dupa parerea mea: Respectul, seriozitatea si corectitudinea. Ai avut vreodata sanctiuni, (ex:Ban, mute, warn, jail, etc), daca da, enumereaza-ti toate sanctiuniile: Am avut doar jail pentru DM din cauza fratelui meu.. Mai joci si alte jocuri?: Da, mai joc. Alte precizari?: va multumesc pentru timpul acordat.
iKilloW Posted December 26, 2017 Author Posted December 26, 2017 Aplicatiile pentru functia de Co-Owner ( rank 6 ), vor fii inchese. Cel ce va fii promovat la functia de de rank 6 este: CyberG
TL.CipriaN. Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Nickname: Cipry_RoMaNiA Level: 30 Ore jucate: 562 Rank detinut in clan: 5 Zilele actuale petrecute in clan: 157 Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: Nu, nu l-am parasit niciodata. De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?: Nu consider ca merit mai mult decat ceilalti aceasta functie. Care crezi ca sunt realizariile tale de pe acest server?: Faptul ca m-am imprietenit cu multi playeri, am rank 5 si 85 de zile acumulate in LV Paramedic Department si nu in ultimul rand faptul ca am acumulat 157 de zile in acest clan. Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: In general 3-4 ore pe zi. Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: Categoric. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: Cu activitatea si comportamentul meu. Descriet-te in minim 20 de cuvinte: Ma numesc Oprea Ciprian, locuiesc intr-o localitate de langa Bucuresti, pe 21 februarie implinesc 16 ani iar eu sunt o persoana optimista, ce nu renunta la ce isi propune; sunt muncitor, respectuos si imi place sa ma implic in cat mai multe activitati. Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Cat mai mult, atata timp cat sunt constient ca imi pot asuma aceasta responsabilitate. Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?: Un Co-Owner are rolul de a ajuta Ownerul cu administrarea/organizarea clanului, recrutarea playerilor, acordarea rank-up-urilor, sanctionarea membriilor ce nu respecta regulamentul clanului si de ce nu, organizarea unor evenimente ocazionale. Ai mai avut nick-uri anterioare, daca da, care sunt?: Nu, nu am mai avut un nickname anterior. Prin ce crezi ca te-ai remarcat cel mai mult in acest clan?: Prin caracterul meu si prin activitatea mea pe chatul clanului. Care crezi ca sunt caracteristiciile/calitatiile unui Co-Owner?: Sa fie respectuos cu toti membrii, sa ajute liderul la nevoie si sa fie constient de responsabilitatiile pe care le are prin acea functie. Ai avut vreodata sanctiuni, (ex:Ban, mute, warn, jail, etc), daca da, enumereaza-ti toate sanctiuniile: Am avut un mute si cateva jail-uri pentru DM pe vremea cand eram nou pe server si nu prea eram familiar cu jocul. Mai joci si alte jocuri?: Da, insa cel mai mult timp pe care-l dedic jocurilor mi-l petrec pe SA:MP. Alte precizari?: Multumesc pentru citirea aplicatiei, spor la joc si noapte buna!
Marius112 Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Nickname: Ionescu. Level: 26. Ore jucate: 439 Rank detinut in clan: 5 Zilele actuale petrecute in clan: 36 Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: Nu, aceasta este prima data. De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?: Deoarece ma descurc cu funtia, pentru ca am mai detinut-o si in alte clanuri. Care crezi ca sunt realizariile tale de pe acest server?: Nu am o realizare momentan, pot spune ca rank 5 S.I. Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: 4-5 ore. Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: Da. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: Voi ajuta cu tot ce pot, recrutare, disciplina si multe altele. Descriet-te in minim 20 de cuvinte: Ma numesc Marius, sunt o fire sociabila, amuzant, si educat, imi place sa imi fac prieteni si sa descopar lucruri noi, in timpul liber ma joc SA:MP, si ies cu prieteni mei. Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Cat mai mult timp. Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?: Sa ajute membrii si sa faca recrutari. Ai mai avut nick-uri anterioare, daca da, care sunt?: Da," George". Prin ce crezi ca te-ai remarcat cel mai mult in acest clan?: Prin prezenta si prietenie. Care crezi ca sunt caracteristiciile/calitatiile unui Co-Owner?: Sa fie calm, amabil si activ. Ai avut vreodata sanctiuni, (ex:Ban, mute, warn, jail, etc), daca da, enumereaza-ti toate sanctiuniile: Nu. Mai joci si alte jocuri?: Nu. Alte precizari?: Multumesc.
Mihai Hloiu Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Nickname: MrWeek Level: 18 [ pot face 20 ] Ore jucate: 318 Rank detinut in clan: r5 Zilele actuale petrecute in clan: Am avut 50 si dintr-o gluma proasta am iesit din clan si acum am 11 zile Ai mai facut parte din acest clan? Daca da, ce rank ai avut si de ce l-ai parasit?: Da ,, r5 De ce consideri ca ai merita mai mult decat un alt membru sa fii promovat la functia de rank 6?: De multe ori sunt online si cand e nevoie de r5 , r6 nu e nimeni , membri , spam , probleme in clan Care crezi ca sunt realizariile tale de pe acest server?: - Cate ore petreci zilnic pe server, aproximativ: intre 2 si 5 ore sau chiar mai mult Esti constient de faptul ca daca nu respecti regulamentul si nu iti faci treaba de Co-Owner, vei primi rank down?: Da Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan in cazul in care tu vei fii ales la functia de rank 6?: Am spus si mai sus , putina ordine in clan Descriet-te in minim 20 de cuvinte: Tin la gluma si imi place sa glumesc , cine ma respecta are respect din partea mea Cat timp ti-ai propus sa contiunui cu functia de rank 6 in cazul in care vei fii ales?: Pana la desfiintarea clanului Ce rol crezi ca are un Co-Owner in acest clan?: De a face ordine si disciplina , de a face un clan frumos ... [ idk ] Ai mai avut nick-uri anterioare, daca da, care sunt?: nu Prin ce crezi ca te-ai remarcat cel mai mult in acest clan?: nu stiu Care crezi ca sunt caracteristiciile/calitatiile unui Co-Owner?: seriozitate , calm Ai avut vreodata sanctiuni, (ex:Ban, mute, warn, jail, etc), daca da, enumereaza-ti toate sanctiuniile: jail [ dm ] Mai joci si alte jocuri?: Da Alte precizari?: Nu
iKilloW Posted February 10, 2018 Author Posted February 10, 2018 Aplicatiile pentru functia de Co-Owner ( rank 6 ), vor fii inchese. Cel ce va fii promovat la functia de de rank 6 este: Cipry_RoMaNiA 1
Recommended Posts