King.iCristiaN Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 (edited) Salutare, astazi am decis sa fac public modpack-ul meu cu care joc de ceva timp. -Ce contine acest modpack? -Acest modpack contine urmatoarele moduri: -O serie de moduri cleo unele postate altele luate de la rusi care n-au mai fost postate pana acum. -Cleo cmd-uri pentru aproape toate factiunile, unele sunt facute de mine. -Modloader. -FirstPerson. -Arme. -Hud, Fonts.txd. -Cateva Masini HD. -Sunete realistice. -Vegetatie. -Timecyc. -Strazi si texturi. -Skinuri HD. -Mapa pe m cu locatii by Coso. -Checkpoint schimbat. -Efecte ce scot praful dar lasa nos-ul si fumul masinii. -Jante HD in 2 culori (a 2-a find a doua culoare a masinii). Si alte moduri care nu le-am mentionat. Puteti activa si dezactiva sau elimina ce moduri doriti din modloader dependenta de preferinte si de pc-ul pe care il aveti, acest modpack merge si pe cel mai low pc. Link de Download: https://www.mediafire.com/file/7dco1cc114moba4/Modpack%20by%20iCristiaN%20v6.9.rar Cateva poze in care intra doar cateva moduri de grafici: Daca v-au placut nu ezitati sa dati +1. Daca aveti intrebari legate de aceste moduri va raspund la toti. Edited October 21, 2017 by King.iCristiaN 4
Andrei Boss Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Masinile ma intereseaza, poti sa dai link separat?
Danni Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 O sa le descarc sa vad cum sunt, poate gasesc ceva moduri interesante in el. +1
King.iCristiaN Posted October 21, 2017 Author Posted October 21, 2017 Masinile ma intereseaza, poti sa dai link separat? Poftim: http://www.girlshare.ro/3489953153.5 Arata binisor. O sa le descarc sa vad cum sunt, poate gasesc ceva moduri interesante in el. +1 Va multumesc.
King.iCristiaN Posted October 21, 2017 Author Posted October 21, 2017 Cine ti-o facut fistu ? Tu, respect.
King.iCristiaN Posted October 22, 2017 Author Posted October 22, 2017 Imi place, salkf? Mersi, bn tu?
Seraphim Benis Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 imi place in special vegetatia, dragut modpack.
King.iCristiaN Posted October 23, 2017 Author Posted October 23, 2017 imi place in special vegetatia, dragut modpack. Mersi, apreciez.
Recommended Posts