Jump to content

Cerere - AIM - Kosso [Acceptat]

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Marius
Varsta: 21
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut, sunt Marius am varsta de 21 de ani, in viata reala sunt sofer curier la o firma de curierat din bucuresti, imi place foarte mult sa ma plimb cu masina ascultand muzica si simtidu-ma bine,sunt un baiat respectuos cu cei 7 ani de acasa, nu imi plac glumele de prost gust deoarece imi sare repede fisa, o sa ma cunoasteti mai mult cei care nu ma cunoasteti deloc  :D

In timpul liber imi place sa ies sa ma plimb si sa ma joc pe pc :)) ! Va salut pe toti cu stima si respect !
Locatia(Oras): Pantelimon, Bucuresti.
Ce gen de muzica asculti? Manele, House, Trap.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : Kosso
Nivel : 80 
Nume folosite anterior: Rydan.
Vechime pe server: Peste 3-4 ani.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da am avut pentru cheats dar m-am invatat minte de atunci si nu am mai fost banat.
Poza cu invitatie: https://imgur.com/a/MFfWf
Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Kosso
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu.
Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Decat in aim.
Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Da, am fost dat afara cand s-a dat wipe si de atunci eu nu am mai intrat pe joc ..
Ce alte jocuri mai joci?: Lol,Cs:GO
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Sincer ma intelegeam bine cu multi cand jucam dar acum nu stiu daca ma mai tin minte multi deoarece nu am mai jucat de ceva vreme.
Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10.
Experienta DM [ ()/10]: 10.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: mentool.colorat pe skype.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece este clanul meu de suflet si in acest clan m-am simtit cel mai bine cat timp am facut parte din el,este un clan plin de persoane cu umor si respect.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Pai cu ce pot si eu cerandu-mi ajutorul membrii.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur, cu cea mai mare placere.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Cu cea mai mare placere.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp