AdvanC3 Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Ma numesc Denis.Varsta:17 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Pai, cum am spus, ma numesc Denis am 17 ani si sunt din Timisoara.Ma consider o persoana sociabila, de treaba si capabila.Consider ca ma pot integra usor in mai orice colectiv si imi e oarecum usor sa-mi fac noi prieteni, in timpul liber imi place sa ies p'afara cu colegii/prietenii. Locatia(Oras):Timisoara. Ce gen de muzica asculti? Imi place rock-ul si rap. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick:Always.Nivel:10.Nume folosite anterior:N-am pe acest server.Vechime pe server:Cred ca 1 luna-2.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Am luat ban recent pentru C-bug/C-shot. Poza cu invitatie:https://imgur.com/a/SUPIA Link cu faction history:http://blackpanel.bugged.ro/profile/Always. , aparent face figuri si nu pot adauga . ma gasiti la membrii Los Aztecas in orice caz.Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Am mai fost in Epic Society (E) si in KGB. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Am mai fost, s-a dat wipe.Ce alte jocuri mai joci?:Counter Strike: Global Offensive, WWE2K18, NSUNS4.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Nu pot spune cu cine ma ineleg cel mai bine, consider ca ma inteleg ok cu majoritatea. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10. Experienta DM [ ()/10]: 10/10. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger:Nu folosesc.De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Deoarece clanul asta imi place cel mai mult dintre toate, este un clan cu o lunga istorie in spate si mi-am dorit mereu sa fac parte din el. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu orice e nevoie. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?:Da. Edited October 22, 2017 by luuh_slaughtEr AIM
Hazaard Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 aparent khristen e cam prostovan si nu a inteleg ca inca nu bagam pe aplicatii, deoarece nu are cine vota, roaga pe cineva sa te propuna pe /c. t/c
Recommended Posts