King.iCristiaN Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 Salut, am revenit cu un mare update la modurile precedente Click si mai exact: -Un hud mai original. -Un nou font. -ENB. -Toate masinile acum sunt HD. -Noi moduri/cmd-uri cleo pentru majoritatea factiunilor etc. -Reflexii faruri. -Mod de gauri pe suprafete (Cand tragi in acestea). -Noi texturi. -Un nou anticrasher. Si o multime de moduri noi, mai jos va las link cu imagini si download. Imagini: Click DW: Click Imagini cu tot ce se afla in folderul modpack-ului: Click Daca va place acest modpack, nu ezitati sa dati +1 si sa-mi lasati parerea cu ce ar trebuie de schimbat la acest modpack, o zi buna! 1
King.iCristiaN Posted October 24, 2017 Author Posted October 24, 2017 Imi dai doar armele ? Te rog. http://www.girlshare.ro/3489954993.8 Poftim.
King.iCristiaN Posted October 24, 2017 Author Posted October 24, 2017 Bine lucrat moldoveanule. Pwp jos.
King.iCristiaN Posted October 30, 2017 Author Posted October 30, 2017 Merge Mna, deja fiecare cu parerea si gusturile sale.
King.iCristiaN Posted October 31, 2017 Author Posted October 31, 2017 Vreau si eu harta si ped.ifp te rog. Ti le dau maine deja.
Iliescu. Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Poate separat sunt ok modurile, dar in combinatia asta facuta de tine arata naspa rau.
King.iCristiaN Posted November 2, 2017 Author Posted November 2, 2017 Poate separat sunt ok modurile, dar in combinatia asta facuta de tine arata naspa rau. Parerea ta, personal m-am gandit sa fac ceva cat mai optimizat si din acest punct de vedere am reusit sa obtin un modpack fara crash-uri care se msica bine si arata decent, cu enb, cer si vegetatie, restul graficilor care nu sunt de genu ala de-ti mananca 30-50 fps.
Recommended Posts