Alecsanderr Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Salut. Am decis ca impreuna cu conducerea acestei comunitati sa deschidem un server de counter strike global offensive. Cererea a fost trimisa catre shadow iar daca aceasta este acceptata eu voi finanta/scripta serverul de cs go. Promit si garantez ca acceptarea acestei propuneri nu va fi o dezamagire. Am nevoie si de parerea voastra acum. Model reply: Ce parere ai de deschiderea unui server de CS:GO? Ce recomandari ai? Ce mod de joc iti place? 1 Quote
DANjR Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Ce parere ai de deschiderea unui server de CS:GO?: Ar fi perfect, eu unul m-am saturat de competitive, faceit sau alte chestii, pe publice nu prea am jucat. Ce recomandari ai?: Staff-ul serverului de CS:GO sa fie alcatuit din adminii care joaca CS:GO, si care ar avea timp si chef sa se ocupe de server.Ce mod de joc iti place?: Classic. Quote
Alecsanderr Posted October 26, 2017 Author Posted October 26, 2017 Ce parere ai de deschiderea unui server de CS:GO?: Ar fi perfect, eu unul m-am saturat de competitive, faceit sau alte chestii, pe publice nu prea am jucat. Ce recomandari ai?: Staff-ul serverului de CS:GO sa fie alcatuit din adminii care joaca CS:GO, si care ar avea timp si chef sa se ocupe de server.Ce mod de joc iti place?: Classic. O sa ascult recomandarile tale. Quote
Alliance aKay. Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 După părerea mea, nu are rost să îți ocupi timpul cu așa ceva, n-ai cu cine să finalizezi un astfel de ”proiect” deoarece în ziua de astăzi... rar găsești playeri de treabă pe serverele bugged. Faci ce vrei, a fost o părere. :D Quote
Recommended Posts