AdryaN OfficiaL. Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Salut, azi am bagat un Windows nou, 7 Proffesional mai exact, si mi-am instalat samp-ul, iar cand vreau sa intru sa ma joc, nu imi intra in joc, am dat troubleshoot sau ceva de genu si zice ceva de compatibilitate, sa fie de la pack-urile alea? gen service pack pnm? tin sa precizez ca am incercat cateva d-alea si n-au dat roade, tot nu merge. Cine ma ajuta sa rezolv are 10kk white de la mine! Quote
Kronick Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Nu mă pricep, nu știu dacă este așa, dar, dă click dreapta pe aplicația 'samp' și dai pe properties. Te duci la compatibility și bifează acea căsuță apoi încearcă alea. Eu am Quote
AdryaN OfficiaL. Posted October 26, 2017 Author Posted October 26, 2017 Nu mă pricep, nu știu dacă este așa, dar, dă click dreapta pe aplicația 'samp' și dai pe properties. Te duci la compatibility și bifează acea căsuță apoi încearcă alea. Eu am le-am sucit de 200 de ori, nicio treaba... Quote
Markeloff.1738 Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 instaleaza toate driverele necesare si incearca dupa Quote
AdryaN OfficiaL. Posted October 26, 2017 Author Posted October 26, 2017 instaleaza toate driverele necesare si incearca dupa le am pe toate, crezi ca mi-a scapat careva? daca da, care? Quote
Markeloff.1738 Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 (edited) le am pe toate, crezi ca mi-a scapat careva? daca da, care? Ti-ai bagat driver-ul placii de sunet? aaa gata, cred ca stiu, incearca sa instalezi update-urile de la windows, da un restart si incearca apoi, trebuie sa ti mearga sigur Edited October 26, 2017 by Markeloff18 Quote
AdryaN OfficiaL. Posted October 26, 2017 Author Posted October 26, 2017 Ti-ai bagat driver-ul placii de sunet? aaa gata, cred ca stiu, incearca sa instalezi update-urile de la windows, da un restart si incearca apoi, trebuie sa ti mearga sigur tot degeaba.. Quote
Solution Markeloff.1738 Posted October 26, 2017 Solution Posted October 26, 2017 tot degeaba.. nu-ti merge nici dupa ce ai instalat toate update-urile de la windows? Quote
ReluTeSparje Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Du-te in: Documents > GTA San Andreas User Files. Si sterge "gta_sa.set" Daca te-am ajutat un 1+ pls Quote
Recommended Posts