Jump to content

Cerere AIM - HYPERSONiC [Acceptat]

Recommended Posts

Posted (edited)

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume:  Darius
Varsta: 16 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Nu prea ma pricep eu la scris compuneri dar cred ca pot sa ma descriu pe mine insami. Sa incep cu informatiile utile acestea fiind ca sunt intelegator, ma integrez usor intr-un grup si imi fac prieteni destul de repede. Nu ma iau la cearta cu nimeni si nu am gandire de copil.

Locatia(Oras): Bistrita

Ce gen de muzica asculti? Ascult toate genurile de muzica, depinde de starea in care ma aflu.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : HYPERSONiC
Nivel : 20
Nume folosite anterior: Shift.7
Vechime pe server: Joc din 2015, am pierdut contul principal.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am avut ban niciodata.

Poza cu invitatie: https://imgur.com/a/8Tfzc

Link cu faction history:   http://bluepanel.bugged.ro/profile/HYPERSONiC
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am avut.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Fifth Ave, Stay High

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu.
Ce alte jocuri mai joci?: CS:GO, PUBG si Rocket league uneori.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: LAWRENTYU (suntem si colegi in Grove), Billy , MICHAEL.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 8.5/10

Experienta DM [ ()/10]: 8/10

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: skype: darius.fabian1   email: dariusikcarboon@yahoo.com 
De ce iti doresti sa faci parte din clan?:  Ador acest tag, oameni cunoscuti si respectati , cu un comportament de urmat.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?:  Sunt foarte activ pe server si ma implic in toate activitatile clanurilor.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da.

Edited by HYPERSONiC
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp