Tuddi Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 (edited) Salutare, astazi vreau sa impart cu voi un mod folosit de mine, Aveti mai multe detalii in video. Daca te-am ajutat, nu m-as supara de un +1. <3 Download Daca aveti probleme lasati un reply. Edited October 30, 2017 by Tuddi
HaseLinoo Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Nu prea ajuta la nimik modul facut de tine, poti foarte usor sa dai /wank, sa folosesti alte animatii, sa dai esc si apesi repede map + tasta Z" nu iti dureaza mult (parerea mea)
Tuddi Posted October 30, 2017 Author Posted October 30, 2017 Nu prea ajuta la nimik modul facut de tine, poti foarte usor sa dai /wank, sa folosesti alte animatii, sa dai esc si apesi repede map + tasta Z" nu iti dureaza mult (parerea mea) Parerea ta, daca ai venit sa faci hate bine ai venit. =]]]
vlam290 Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Dar nu merge ca acele comenzi sa fie editate?Gen daca sunt intr-un departament nu intr-o factiune pasnica sau mafie sa pot edita din /f Salut in /r Salut /
Recommended Posts