Smuffy Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Subiectul video-ului: WAR O scurta prezentare: war montage 1
Davidd LL Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 N ai o treaba cu edit ul Mai ai și v2, vai copilăria ta
Cornelinio13 Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 (edited) Cat de prost poti fii?? te filmezi jucand cu cod ca ultimu distrus Am trait sa vad si asa copil prost.mai te lauzi si cu best uri. Edited November 2, 2017 by slim.official
Smuffy Posted November 2, 2017 Author Posted November 2, 2017 (edited) Am cod? arata-mi unde am dat pe langa si glontu a intrat in om, la silent, ca banuiesc ca asta credeti ca am cand dai pe langa si gl. intra in om nu sare sange deci arata-mi fazele alea in care tu crezi ca am dat cu cod :)))))) si fa-mi post sa iau ban pe video-ul meu Edited November 2, 2017 by AIM Smuffy
GHOSTRiDER. Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 (edited) Tu dai curat mă, am auzit eu de tine.. anonim mic cu v2, ești penibil, tu și la paint dădeai cu cod și te lăudai că ești "curat".. vai de steaua ta.. am zile in mafii cat nu ai tu de cand joci samp, de unde tot apar ăștia buni deodata peste noapte nu știu.. Edited November 2, 2017 by AIM.GHOSTRiDER97
MaRiN1 Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 (edited) bv Edited November 2, 2017 by MaydeN.
Smuffy Posted November 2, 2017 Author Posted November 2, 2017 Tu dai curat mă, am auzit eu de tine.. anonim mic cu v2, ești penibil, tu și la paint dădeai cu cod și te lăudai că ești "curat".. vai de steaua ta.. am zile in mafii cat nu ai tu de cand joci samp, de unde tot apar ăștia buni deodata peste noapte nu știu.. imi place ca multi dintre voi va laudati cu zile in mafie si suferiti si daca apare un player ca mine de va bate rau incepeti sa plangeti ca are cod, baiatule nu-mi pasa de zilele tale in mafie atata timp cat nu stii sa tragi(nu zic ca tu nu stii sa tragi, zic in general).
Recommended Posts