Eduard Covalciuc Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 (edited) ONLINE Nickname: MissisPresidenT Factiune: Las Santos Police Departament De cât timp joci sa:mp pe bugged?:Joc de 6 ani Ai fost banat vreodată pe vreun server bugged? Dacă da, de ce?:Nu am fost banat Nickname-uri anterioare:montex. Link catre profilul de pe panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/MissisPresidenT REAL LIFE Nume:Eduard Vârsta:17 ani Descrie-te (minim 25 de cuvinte):Sunt o fire sociabila, cu simtul umorului si a tolerantei. Am un caracter nelipsit de cei 7 ani de acasa, având o mentalitate ok pentru vârsta în care ma încadrez. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Iron Guard?Vreau sa fac parte din Iron Guard ca are pontetional si are un sens frumos. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?:Da Ce părere ai despre acest clan?:Este frumos,desing mare,imi place si vad in el un potetial. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine și de ce?:Nu am avut. Edited November 5, 2017 by PresidenT
Guardian Essence Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Imi pare rau insa, revino cu o aplicatie cand ai macar un rank5 in fh, din fh-ul tau actual nu ne putem da seama de comportamentul tau.
Eduard Covalciuc Posted November 5, 2017 Author Posted November 5, 2017 Nu scrie in regulament rank5 in fh... Domnule..
Guardian Essence Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Nu scrie in regulament rank5 in fh... Domnule.. Ne rezervam dreptul de a ne alege playerii.
Guardian Essence Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 din cauza ca ai dat reply in propia aplicatie si desigur in urma votului.
Recommended Posts