Jump to content

Cerere Iron Guard - xTryHard [ACCEPTAT]

Recommended Posts

Posted

• Nickname: xTryHard
  • Factiune: Las Venturas Police Department.
  • De cât timp joci sa:mp pe bugged?: De un an si jumatate.
  • Ai fost banat vreodată pe vreun server bugged? Dacă da, de ce?: Nu.
  • Nickname-uri anterioare: iShow, ExTremT.
  • Link catre profilul de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/xTryHard

REAL LIFE

• Nume: Mihalache Ionut- Gabriel.
  • Vârsta: 20 ani.
  • Descrie-te (minim 25 de cuvinte): Salut. Sunt Ionut, si imi place sa ma fac cunoscut printre oameni, dar nu ca sa atrag antipatii prin felul meu de a fii, ci pentru a lasa lumea sa cunoasca omul din mine, cu bune si cu rele. Hobby-urile mele sunt fotbalul si baschetul, iar in majoritatea timpului lucrez ca Operator CNC.

CLAN

• De ce vrei să faci parte din clanul Iron Guard?: Pentru ca vreau sa vad acest clan in top, cu membrii prietenosi si de treaba, de la care ai ce invata.
  • Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Desigur.
  • Ce părere ai despre acest clan?: Un clan care va fi unul cunoscut si apreciat.
  • Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine și de ce?: Nu, si sper sa nu am vreodata.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp