Metroo Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 (edited) Edit: Modificat niste buguri. Sunteti rugati sa modificati numele si la formulele de greseli multiple, crash si comportament. Descarcati din nou modul. Salutare Bugged, astazi voi arata un mod creat de mine, numit ReporterCMD. Ce face acest mod? -Acest mod usureaza munca membriilor de News Reporters atat pentru Anunturile Role-Play, cat si pentru Live-uri. Cum se instaleaza? -Se descarca modul si se baga in folderul CLEO din folderul principal al jocului. Programele necesare sunt: CLEO si SAMPFUNCS. Poze: - - Comenzi: - Imediat cand intrati pe joc si tastati [/comenzi] va aparea niste comenzi.(Prima poza) - Daca dam [/arp] vom vedea o lista cu 20 anunturi Role-Play. - Daca dam [/ag] va aparea textul cu 'Care participa la AG sa pune . pe /f'. - Daca dam [/liveinfo] vom vedea o lista cu toate comenzile pentru Live -La formule pentru live se adauga comanda, de exemplu /live(dimineata/ziua/seara)asta insemnand ca daca e ziua pe server se va scrie /liveziua [iD intervievant] si tot asa pentru celelalte formule. -Pentru a pune intrebari pe live, alegeti modelul m1/m2/m3/m4/m5 si dupa ce la-ti ales veti pune formula de inceput si sa zicem ca am ales modelul 3, veti tasta /m3qu1 [question, prescurtat qu este intrebarea]. (!) Acest mod contine toate modelele pentru live doar cu un player (!) (!) Acest mod nu contine model de live pentru interviu cu mai multi playeri (!) (!) Am folosit modelele de pe serverul Black, pe celelalte servere nu stiu daca sunt diferite. (!) (!) Inainte de a folosi acest mod sunteti rugati sa modificati din SannyBuilder , formulele de incheiere, mai exact X-ul sa-l inlocuiti cu numele vostru. Trebuie la toate modelele de incheiere, inclusiv cel pentru model 5. Aveti aici un tutorial: Pentru imbunatatiri puteti sa imi trimiteti PM. +1 daca este de folos. Edited November 10, 2017 by Mathew de la cancan 9
The Legend Sh4dow Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 Apreciez timpul tău alocat pentru a face acest mod. Felicitări. 1
Metroo Posted November 11, 2017 Author Posted November 11, 2017 Felicitari, +1 Apreciez timpul tău alocat pentru a face acest mod. Felicitări. Felicitari. Multumesc :D
Metroo Posted November 11, 2017 Author Posted November 11, 2017 Ai +1 de la mine, chiar il voi incerca! Multumesc!
Metroo Posted November 11, 2017 Author Posted November 11, 2017 Edit 2: Am modificat textul de la reguli. Trebuie sa descarcati modul din nou.
Rizzy Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 Este si la Chowdey parca, dar al tau e mai bine facut
Metroo Posted November 11, 2017 Author Posted November 11, 2017 Este si la Chowdey parca, dar al tau e mai bine facut Mersi :D.
Metroo Posted November 13, 2017 Author Posted November 13, 2017 Bravo. GG mathewle pt ceva bine facut. Multumesc :D
Metroo Posted November 22, 2017 Author Posted November 22, 2017 (edited) Update: Modul a avut greseli majore, le-am modificat: click Edited November 22, 2017 by Mathew iubire interzisa
Kristyan Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Și care era problema pentru a pune ca să introduci id-ul tău în comandă pentru a pune numele, fără să-l modifici din sanny
Metroo Posted November 23, 2017 Author Posted November 23, 2017 Și care era problema pentru a pune ca să introduci id-ul tău în comandă pentru a pune numele, fără să-l modifici din sanny Cum?
Recommended Posts