Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

gXSBsGj.png

In cadrul acestui topic veti gasi informatii cu privire la bonusul acordat fiecarui membru in parte, doar in momentul in care respectivul membru atinge numarul de zile necesare pentru a fi recompensat. Fiecare bonus este din 100 in 100 de zile, cateva exemple va voi prezenta eu mai jos, la fiecare 100 de zile in plus, premiul creste cu 10.000.000$.

Bonusurile pentru zilele acumulate in factiune ce le puteti obtine sunt urmatoarele:

1. 100 de zile in factiune: $10.000.000.
  2. 200 de zile in factiune: $20.000.000.
  3. 300 de zile in factiune: $30.000.000.
  4. Si tot asa in continuare pana la X zile.

(!) Daca un membru nu este demn de a primi acest bonus din cauza comportamentului, limbajului, ori cred eu ca nu merita dintr-un motiv anume, acesta nu va primi bonusul.

(!) Fiecare membru trebuie sa completeze o cerere dupa modelul de mai jos, cerere pe care liderul o va accepta sau refuza ulterior. Atentie, cererea trebuie facuta in maxim 24 de ore dupa ce membrul a atins zilele necesare, in caz contrar, acesta nu va primi bonusul.

(!) Comentariile inutile si insistentele pe chat-ul factiunii, ori prin oricare alta modalitate va scad sansele de a primi acest bonus.

(!) Zilele se contorizeaza din momentul in care ati intrat in factiune ultima data.

(!) La sectiunea "Zile in factiune" completati cu numarul corespunzator bonusului ce trebuie sa-l primiti (ex.: 100, 200, 300).

(!) Membrii care fac cereri aiurea risca sa fie sanctionati.

Model de cerere pentru zilele acumulate in factiune:

• Nickname:
  • Zile in factiune:
  • De ce crezi ca meriti acest bonus?: 
  • Alte precizari:
Edited by 20..Denis
#Update
  • .D e n i s pinned and unlocked this topic
  • 1 month later...
Posted

Nickname:Junky.

Zile in factiune:100.

De ce crezi ca meriti acest bonus?: Pentru ca nu am avut sanctiuni sau probleme in factiune.

Alte precizari:Multumesc.

Posted
On 3/26/2019 at 10:00 PM, Cosmin Stancu said:

Nickname:Junky.

De ce crezi ca meriti acest bonus?: Pentru ca nu am avut sanctiuni sau probleme in factiune.

Cerere respinsa, nu esti suficient de activ pentru a primi acest bonus.

• 3 weeks later...
Posted

Nickname:HoBBo

De ce crezi ca meriti acest bonus?: Pentru ca am ajutat factiunea, din punctul meu de vedere

Posted
20 minutes ago, HoBBo Bugged said:

Nickname:HoBBo

De ce crezi ca meriti acest bonus?: Pentru ca am ajutat factiunea, din punctul meu de vedere

Bonus acceptat! La cat mai multe zile!