Jump to content

Recommended Posts

Posted

usor usor, sper sa nu te supere faptu ca am venit sa critic pentru ca de asta ai nevoie, fara critici nu cresti

hai sa incepem cu ultima ta postare

ce e cu borderu ala? daca tot voiai ceva finut, 1px trebuie sa fie stroke

darken? niciodata, nu folosi darken doar ca sa accentuezi anumite portiuni ale unei imagini

ai scazut opacitatea la text? niciodata la avatare 

fa ceva ca imaginile sa nu mai arate atat de blured sau smooth, nu da bine

mai cauta ceva fonturi, mai uita-te pe forum uri de resurse si sa te inspiri din lucrari 

am mai vazut cateva chestii facute de tine dar la fel, nu e ok

nu te pot ajuta cu nimic pentru ca am un laptop pe care nu mai am resurse si chestii, dar sper sa cresti incet incet cautand cu zilele anumite lucruri care sa te ajute si etc

iti urez succes

Posted

usor usor, sper sa nu te supere faptu ca am venit sa critic pentru ca de asta ai nevoie, fara critici nu cresti

hai sa incepem cu ultima ta postare

ce e cu borderu ala? daca tot voiai ceva finut, 1px trebuie sa fie stroke

darken? niciodata, nu folosi darken doar ca sa accentuezi anumite portiuni ale unei imagini

ai scazut opacitatea la text? niciodata la avatare 

fa ceva ca imaginile sa nu mai arate atat de blured sau smooth, nu da bine

mai cauta ceva fonturi, mai uita-te pe forum uri de resurse si sa te inspiri din lucrari 

am mai vazut cateva chestii facute de tine dar la fel, nu e ok

nu te pot ajuta cu nimic pentru ca am un laptop pe care nu mai am resurse si chestii, dar sper sa cresti incet incet cautand cu zilele anumite lucruri care sa te ajute si etc

iti urez succes

Nu ma supar sincer, eu am facut acest portofoliu sa primesc sfaturi negative si pozitive si sa invat din greseli.

O sa iti urmez sfat-urile, m-am "insiprat" sa zicem de la un avatar cu border negru si am vrut sa incerc si eu.

Nu stiam ce culoare sa pun pe text si i-am pus opacity, nu aveam idee ce culoare sa ii dau avand in vedere ca imaginea e alb negru.

Stiu, nici mie nu mi-a cam placut ca am pus darken pe poza, o sa urmez si sfat-ul asta.

Eu unele fonturi le am, dar am mai mult pt text-ul secundar, daca ai putea sa imi dai unele cand ai timp, as fi recunascator.

Mersi, la fel!

Oficial nu o sa mai scapi de mine cand am nevoie de avatar. Esti in top 5 cei mai buni utilizatori de Photoshop de pe SA:MP pe care ii stiu.

Mersi, dar sa nu exageram. Sunt multi altii mult mai buni decat mine. Mersi oricum :3

Si te astept cu pm-uri cand ai nevoie de avatare/semnaturi/ etc.

Posted (edited)

Nu ma supar sincer, eu am facut acest portofoliu sa primesc sfaturi negative si pozitive si sa invat din greseli.

O sa iti urmez sfat-urile, m-am "insiprat" sa zicem de la un avatar cu border negru si am vrut sa incerc si eu.

Nu stiam ce culoare sa pun pe text si i-am pus opacity, nu aveam idee ce culoare sa ii dau avand in vedere ca imaginea e alb negru.

Stiu, nici mie nu mi-a cam placut ca am pus darken pe poza, o sa urmez si sfat-ul asta.

Eu unele fonturi le am, dar am mai mult pt text-ul secundar, daca ai putea sa imi dai unele cand ai timp, as fi recunascator.

Mersi, la fel!

chiar nu te pot ajuta cu font-uri pentru ca le am doar pe cele basic, http://dafont.com e un site pe care l utilizam in trecut si mi am ales foarte multe fonturi de aici

daca nu iti place cum ti a iesit o lucrare, nu o posta, apropo

Edited by K N I G H T
Posted

chiar nu te pot ajuta cu font-uri pentru ca le am doar pe cele basic, http://dafont.com e un site pe care l utilizam in trecut si mi am ales foarte multe fonturi de aici

daca nu iti place cum ti a iesit o lucrare, nu o posta, apropo

O sa incerc sa-ti urmez sfaturile.

Pentru mine cel mai greu e sa pun un text, am o problema cu el, am cautat diferite toturiale, dar nimic. Nu stiu ce sa fac sincer, nu pot sa pun un text micut cu un font pt text-ul secundar, nu arata bine sincer.

Posted

O sa incerc sa-ti urmez sfaturile.

Pentru mine cel mai greu e sa pun un text, am o problema cu el, am cautat diferite toturiale, dar nimic. Nu stiu ce sa fac sincer, nu pot sa pun un text micut cu un font pt text-ul secundar, nu arata bine sincer.

ba da, pentru creatiile de genul texturile secundare dau mereu bine cand sunt pe 8px-10px; fie arial cu 6px pe crisp etc

Posted

OWqFTMA.gifxo6ElBRK.jpg

Se vede ca cresti. Frumos blur, chiar imi place, un brush nu strica ;), bine ca ai inteles pentru inceput sa folosesti text-uri de astea mai simple spre exemplu 5x5 etc. Eu ti-as sfatui sa nu mai folosesti Motion Blur, ca nu este asa de populat si nu arata frumos.Kwww

Posted

Se vede ca cresti. Frumos blur, chiar imi place, un brush nu strica ;), bine ca ai inteles pentru inceput sa folosesti text-uri de astea mai simple spre exemplu 5x5 etc. Eu ti-as sfatui sa nu mai folosesti Motion Blur, ca nu este asa de populat si nu arata frumos.Kwww

Mersi, am folosit motion blur doar la cea gif, sa ii dea un pic de miscare =)), o sa incerc si un brush mai incolo.

Posted

Avatare: 

UD0hKv1.gif                  CMwZX96.jpg      8Bcxg05.gif       0l1vvRE.jpg      FPKWzSD.gif Vfe4XvT.jpg

Semnaturi:

nRM2Ljv.jpg

Vrei sa mi faci si mie un avatar ca al 5-lea ? ( ala in care stelele se misca ) . cu numele Twisten. ( cu .) 

Mersi mult <3

Posted

Mersi, am folosit motion blur doar la cea gif, sa ii dea un pic de miscare =)), o sa incerc si un brush mai incolo.

Pai cu 'Motion Blur' la aia .gif ma si refeream ;)

Posted

Pai cu 'Motion Blur' la aia .gif ma si refeream ;)

Daca nu as pune 'Motion Blur' la aia .gif, nu ar arata bine, daca vrei sa o faci miscatoare in felul ala.

Posted

Daca nu as pune 'Motion Blur' la aia .gif, nu ar arata bine, daca vrei sa o faci miscatoare in felul ala.

Eu ziceam ca in general nu arata bine sa faci avatare .gif, aceasta este parerea mea, ca nu prea vad lume sa poarte acum avatare .gif