MihneaZkw Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Frumoase, bravo! Te astept si pe profilul meu Quote
Ramzes Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 x x x am venyt sa va dau lecti Au iesit destul de bine, ai un blur placut ochilor ;) Quote
xSnow. Posted April 10, 2018 Author Posted April 10, 2018 pt cele mai bune stockuri https://snowgfx.tumblr.com Quote
Ramzes Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 pt cele mai bune stockuri https://snowgfx.tumblr.com Au iesit destul de bine, frumoasa combinatia dintre blur si font. PS: Ai un Tumblr frumos :wub: Quote
mKazY Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Penultimele sunt drăguțe Restu, ce...? Fonturile nu se potrivesc Te mai salvează borderu' Și blurul ăla, mi-e milă de el csz, mai ai de lucrat. Bft Quote
xSnow. Posted April 14, 2018 Author Posted April 14, 2018 Penultimele sunt drăguțe Restu, ce...? Fonturile nu se potrivesc Te mai salvează borderu' Și blurul ăla, mi-e milă de el csz, mai ai de lucrat. Bft mersi ma doare in cur de font/text in general bluru imi place mie, asta cred ca conteaza bft Quote
xSnow. Posted May 2, 2018 Author Posted May 2, 2018 x x x x x x 2 tentative de semnaturi c4d x x x x Quote
REMO. Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Dai plz borderul asta și la text asta e un gradient sau style dublicat? Quote
Ramzes Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 x x x x x x 2 tentative de semnaturi c4d x x x x Totul este absolut fabulos :wub: Quote
Don Soprano Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Dai plz borderul asta și la text asta e un gradient sau style dublicat? E un border care se face foarte simplu, cauta tutorial crashed border Quote
iNvidie Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 (edited) La rendere e mult de lucrat., incearca sa renunti la stilul monocolor. si sa mai umplii din spatiu negativ, este foarte mult spatiu nefolosit, si nu trebuie sa umplii doar partea de jos a semnaturii. Asta e o tentativa mai reusita, coloristica e bine aleasa, numai ca spoturile acelea luminoase nu se leaga, incearca sa ai/creezi o sursa de lumina dupa sa luminezi lucrarea in functie de ea. Vad ca incerci sa creezi focus pe render, ceea ce e bine, dar mi se pare ca exagerezi cu blurul pe fundal si a catorva elemente care sunt situate in fata caracterului respectiv, diferenta dintre ele e prea intensa. Majoritatea greselilor pe care le ai sunt compozitionale, pare ca nu ai inspiratie sa legi elementele cum trebuie. Pentru inceput ai putea alege c4d-uri care sunt de acelasi fel, ma refer sa folosesti doar metal balls intr-o semnatura, in alta doar c4d mate care au si un spot de culoare cum ai in exemplul 2 ales de mine, etc. Iar daca vezi ca nu ai idei cum sa legi anumite chestii, poti intotdeauna sa le asezi pe toate spre o anumita directe, sa respecti directia la toate elementele c4d. Edited May 13, 2018 by iNvidie Quote
xSnow. Posted May 14, 2018 Author Posted May 14, 2018 La rendere e mult de lucrat., incearca sa renunti la stilul monocolor. si sa mai umplii din spatiu negativ, este foarte mult spatiu nefolosit, si nu trebuie sa umplii doar partea de jos a semnaturii. Asta e o tentativa mai reusita, coloristica e bine aleasa, numai ca spoturile acelea luminoase nu se leaga, incearca sa ai/creezi o sursa de lumina dupa sa luminezi lucrarea in functie de ea. Vad ca incerci sa creezi focus pe render, ceea ce e bine, dar mi se pare ca exagerezi cu blurul pe fundal si a catorva elemente care sunt situate in fata caracterului respectiv, diferenta dintre ele e prea intensa. Majoritatea greselilor pe care le ai sunt compozitionale, pare ca nu ai inspiratie sa legi elementele cum trebuie. Pentru inceput ai putea alege c4d-uri care sunt de acelasi fel, ma refer sa folosesti doar metal balls intr-o semnatura, in alta doar c4d mate care au si un spot de culoare cum ai in exemplul 2 ales de mine, etc. Iar daca vezi ca nu ai idei cum sa legi anumite chestii, poti intotdeauna sa le asezi pe toate spre o anumita directe, sa respecti directia la toate elementele c4d. daca as primi astfel de sfaturi in fiecare zi, as mai avansa si eu pe partea aceasta de rendere, primesc doar "ok" "mai ai de lucrat" pnm, mersi, am sa tin cont de sfaturi. Quote
Recommended Posts