Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Penultimele sunt drăguțe

Restu, ce...?

Fonturile nu se potrivesc

Te mai salvează borderu'

Și blurul ăla, mi-e milă de el csz, mai ai de lucrat.

Bft

Posted

Penultimele sunt drăguțe

Restu, ce...?

Fonturile nu se potrivesc

Te mai salvează borderu'

Și blurul ăla, mi-e milă de el csz, mai ai de lucrat.

Bft

mersi

ma doare in cur de font/text in general

bluru imi place mie, asta cred ca conteaza

bft

• 3 weeks later...
Posted

YNqbXmL.png x cpQNnp2.png x EFknFzv.png x NXGthc7.png

zY7R2b6.png

pnpCtW2.png

QyjErGp.png x 53ORL7m.png x 5nFzaZi.png

E6jLyzj.png

EbP7i8j.png x c8ytwEV.png

2 tentative de semnaturi c4d

Zk91sRy.png x MyMsN6U.png x MyFXEWn.png x VX7KyTI.png x 8zV75KE.png

Totul este absolut fabulos  :wub:

Posted (edited)

La rendere e mult de lucrat., incearca sa renunti la stilul monocolor.

6PSDEg6.png

si sa mai umplii din spatiu negativ, este foarte mult spatiu nefolosit, si nu trebuie sa umplii doar partea de jos a semnaturii.

c8ytwEV.png

Asta e o tentativa mai reusita, coloristica e bine aleasa, numai ca spoturile acelea luminoase nu se leaga, incearca sa ai/creezi o sursa de lumina dupa sa luminezi lucrarea in functie de ea.

fWcPo2m.png

Vad ca incerci sa creezi focus pe render, ceea ce e bine, dar mi se pare ca exagerezi cu blurul pe fundal si a catorva elemente care sunt situate in fata caracterului respectiv, diferenta dintre ele e prea intensa.

Majoritatea greselilor pe care le ai sunt compozitionale, pare ca nu ai inspiratie sa legi elementele cum trebuie.

Pentru inceput ai putea alege c4d-uri care sunt de acelasi fel, ma refer sa folosesti doar metal balls intr-o semnatura, in alta doar c4d mate care au si un spot de culoare cum ai in exemplul 2 ales de mine, etc.

Iar daca vezi ca nu ai idei cum sa legi anumite chestii, poti intotdeauna sa le asezi pe toate spre o anumita directe, sa respecti directia la toate elementele c4d.

Edited by iNvidie
Posted

La rendere e mult de lucrat., incearca sa renunti la stilul monocolor.

6PSDEg6.png

si sa mai umplii din spatiu negativ, este foarte mult spatiu nefolosit, si nu trebuie sa umplii doar partea de jos a semnaturii.

c8ytwEV.png

Asta e o tentativa mai reusita, coloristica e bine aleasa, numai ca spoturile acelea luminoase nu se leaga, incearca sa ai/creezi o sursa de lumina dupa sa luminezi lucrarea in functie de ea.

fWcPo2m.png

Vad ca incerci sa creezi focus pe render, ceea ce e bine, dar mi se pare ca exagerezi cu blurul pe fundal si a catorva elemente care sunt situate in fata caracterului respectiv, diferenta dintre ele e prea intensa.

Majoritatea greselilor pe care le ai sunt compozitionale, pare ca nu ai inspiratie sa legi elementele cum trebuie.

Pentru inceput ai putea alege c4d-uri care sunt de acelasi fel, ma refer sa folosesti doar metal balls intr-o semnatura, in alta doar c4d mate care au si un spot de culoare cum ai in exemplul 2 ales de mine, etc.

Iar daca vezi ca nu ai idei cum sa legi anumite chestii, poti intotdeauna sa le asezi pe toate spre o anumita directe, sa respecti directia la toate elementele c4d.

daca as primi astfel de sfaturi in fiecare zi, as mai avansa si eu pe partea aceasta de rendere, primesc doar "ok" "mai ai de lucrat" pnm, mersi, am sa tin cont de sfaturi.

• 2 weeks later...