Luchian Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Se vede ca ai avansat mult de la deschiderea topic-ului și îmi place ca mereu încerci ceva nou GJ Quote
xSnow. Posted June 6, 2018 Author Posted June 6, 2018 (edited) Text naspa, blur naspa. =]]]]]]]] asta zice totul https://i.imgur.com/TgzJ3ea.png esti un fucking ph, cu ce te ajuta sa faci niste post-uri, nu va inteleg, cand tu n-ai nici o ora in photoshop vii la mine sa comentezi c*** =]] asa a ajuns comunitatea asta de tot cacatu, pana si bunictu de sta prin canale e mare designer si stie photoshop si poat evezi in mortii ma tii ca am zis ca nu mai postez pe comunitatea asta, unele creatii au watemark de la comunitatiile mai mari decat bugged, deci suge ma Edited June 6, 2018 by xSnow. Quote
dev1ce Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 =]]]]]]]] asta zice totul https://i.imgur.com/TgzJ3ea.png esti un fucking ph, cu ce te ajuta sa faci niste post-uri, nu va inteleg, cand tu n-ai nici o ora in photoshop vii la mine sa comentezi c*** =]] asa a ajuns comunitatea asta de tot cacatu, pana si bunictu de sta prin canale e mare designer si stie photoshop si poat evezi in mortii ma tii ca am zis ca nu mai postez pe comunitatea asta, unele creatii au watemark de la comunitatiile mai mari decat bugged, deci suge ma ho coaiemiu, daca stii sa redimensionezi o poza, sa ii pui un blur si un font de c**** peste, nu inseamna ca esti bun in ps, mai vezi-ti de treaba ta ca esti vai mortii tai cu tot cu lucrarile tale slobozite Quote
xSnow. Posted June 19, 2018 Author Posted June 19, 2018 (edited) *pe cea de a doua nu se vede textu bn deoarece nu e pus pe un site, daca ar fii s-ar vedea mai bn, nush ce sa i fac, am pus di tati* R.I.P XXXTENTACION Edited June 19, 2018 by xSnow. Quote
gicu11111222 Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 bai frt de cand n-am mai intrat pe portofoliul asta vad o evolutie foarte buna. kw! Quote
specii sunt peste Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 baiatul asta creste vazand cu ochiul, e Picasso Jr. Quote
xSnow. Posted June 19, 2018 Author Posted June 19, 2018 (edited) ms pretenii mei vechi Edited June 19, 2018 by xSnow. Quote
Ramzes Posted June 20, 2018 Posted June 20, 2018 Foarte frumos, mi-ai facut pofta de mancare :D Quote
Ramzes Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 Ce blur extraordinar ai :wub: Ai putea sa imi faci primul avatar cu numele meu te rog? Quote
xSnow. Posted June 26, 2018 Author Posted June 26, 2018 Acelasi stil.. nimic nou... cred ca ai nevoie de un control la ochi daca vezi acelasi stil, sincer. Ce blur extraordinar ai :wub: Ai putea sa imi faci primul avatar cu numele meu te rog? pm cu stock si restu Quote
Don Soprano Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 cred ca ai nevoie de un control la ochi daca vezi acelasi stil, sincer. Lumineaza-ma, arata-mi ce e diferit pana acuma Quote
xSnow. Posted June 27, 2018 Author Posted June 27, 2018 Lumineaza-ma, arata-mi ce e diferit pana acuma asta era vechiul meu stil un blur inchis cu vreo 4 efecte, textul era alcatuit doar din styleuri si pn, aici efectele sunt mai bine structurate si sunt si mai multe efecte, stilu de la text est propriu, fara styles dp net, m-am inspirat si l-am reprodus, bordere, efectele si particulele sunt total schimbate, acest blur e un blur mai ars, deci fa o comparatie capito? Quote
Steph1337 Posted June 30, 2018 Posted June 30, 2018 bv coaiemiu sunt baiatu caruia i-ai dat contu de white Quote
Steph1337 Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 fa-mi si mie o semnatura cv ca faci bn coaiemiu Quote
xSnow. Posted July 1, 2018 Author Posted July 1, 2018 Sper sa iei designer, amin. pacat ca nu pot retrage :/ Quote
Ramzes Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 pacat ca nu pot retrage :/ Pai de ce sa retragi? PS: te-ai uitat la pm? Quote
Recommended Posts