Jump to content

Aplicatii Alliance - 10 membri - 19/11/2017

Recommended Posts

Posted (edited)

CyYKIm5.png

Aplicatii

In general ne bazam pe comportamentul din joc si felul de exprimare in aplicatie, evident ca si faction history-ul va fi luat in considerare. Depinde. Voi accepta doar 10 membri. Nu ma voi uita la aplicatii de 2-3 cuvinte.

- Vom recruta doar 10 membri iar aplicatiile vor fi inchise astazi (19/11/2017) la ora 22:00.

Nickname pe server (+ anterioare):

Varsta:

Ore jucate:

Level:

Vechime pe server:

Link profil panel:

Ce alte jocuri joci?:

Ai fost banat vreodata?:

Ce faci in timpul liber?:

Descrie-te pe scurt:

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:

Ai mai fost in [A]?: 

Cu cine te intelegi din clan?: 

De ce [A] si nu alt clan?:

De ce crezi ca meriti in clan?

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:

Edited by Cosmin Alliance
  • Upvote 2
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): RazvanN.[]  (WingSofice)

Varsta: 17 ani.

Ore jucate: 1496 ore.

Level: 40.

Vechime pe server: 1 an si jumatate.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/RazvanN.[]

Ce alte jocuri joci?: Combat Arms Reloaded.

Ai fost banat vreodata?: Nu, n-am fost.

Ce faci in timpul liber?: Ies la un suc cu prietenii, cinema sau la fotbal.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat de 17 ani foarte indraznet, cu cei 7 ani de acasa, glumet, cu o atitudine multipla. Imi respect prietenii, colegii, superiorii si alte persoane. De asemenea nu fac glume proaste, ironizari pana cand nu cunosc bine persoana respectiva si pana nu stiu sigur ca suntem prieteni foarte apropiati. Si desigur tot in gluma fac asta, cu acordul respectivului. Sunt foarte ambitios si punctual, imi place sa-mi fac treaba bine si repede, fara lipsuri sau greseli. Sunt de gasca, ma inteleg bine cu toti, ma integrez usor si las o amintire placuta in urma mea. Sunt sociabil, cooperant, intuitiv, optimist si imi place sa ajut.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Las Venturas Police Department, am avut rank 5 si am stat 91 de zile.w

Ai mai fost in [A]?:  Da, am mai fost.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine cu: Skinny, ItzAndrei, CosmiNN,  Cristian131, TulentO si multi altii.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este cel mai tare clan de pe server, cel mai unit si au membrii cum bun simt.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece am un comportament demn de acest clan.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, pot juca si mai mult.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Wallance, Skinny,  ItzAndrei, CosmiNN, TulentO, Dragos[] si multi altii.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Victor

Varsta: Am frumoasa varsta de 17 ani.

Ore jucate: In prezent am 1776 de ore.

Level: Levelul pe care il detin este 53.

Vechime pe server: Joc din anul 2014, de pe cand era serverul red.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Victor

Ce alte jocuri joci?: Joc alte jocuri precum Counter Strike Global Offensive, League of Legends, Euro Truck Simulator 2, Rocket League si multe altele.

Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber prefer sa merg la fotbal si sa stau la calculator.

Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana cu o fire serioasa, o persoana cu simtul umorului, imi place foarte mult sa imi fac prieteni noi, sunt o persoana careia nu ii place minciuna, gandesc de doua ori inainte sa fac ceva important, sunt foarte glumet in mare parte, dar foarte serios cand trebuie. Nu imi place sa ma abat de la o treaba, o duc pana la capat. Am bunul simt, sunt crescut si educat foarte bine de carte parintii mei care si-au dat silinta pentru mine!

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea Taxi LS, 167 de zile si rank 5.

Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu toata lumea deoarece sunt o persoana prietenoasa.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este clanul care m-a atras cel mai mult.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece sunt o persoana serioasa, cu capul pe umeri si foarte respectuoasa.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): .Cristi.[.] nick-uri anterioare []SeeK[] si Sr.KekZ

Varsta: Am vàrsta de 15 ani.

Ore jucate: 466.

Level: Detin level 25.

Vechime pe server: De 3 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/.Cristi.[.]

Ce alte jocuri joci?: Counter Strike 1.6.

Ai fost banat vreodata?: Nu,niciodata deoarece respect tot staff-ul White bugged si al comunitati.

Ce faci in timpul liber?: In timpul meu liber imi place sa ies cu prieteni la biliard sau la un fotbal.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Rares Zlatea Zaharia, sunt din Sibiu am frumoasa varsta de 15 ani, sunt o fire sociabila, imi place sa imi fac prieteni, sunt descurcaret, pot spune si istet, imi place sa ma descriu moral, fizic mai putin insa va pot spune ca sunt inalt, brunet, ochii caprui si parul scurt. Pe langa acestea, imi place sa imi fac prieteni, sa ajut lumea si ma acomodez repede, sunt o fire prietenoasa, cu un simt al umorului dezvoltat, sunt serios cand este cazul, stiu cand sa tac si cand sa vorbesc, sunt dornic sa invat lucruri noi si respect doar cand si eu sunt respectat, sunt dornic de munca si cand incep un lucru il duc pana la capat. Sunt o persoana amabila, sociabila, intelegatoare, atitudinea mea determina anumite trasaturi morale pe care le-am capatat de-a lungul anilor, asta insemnând ca viata mea sociala a fost mai putin fericita fata de a celorlalti pana intr-un anumit punct cand m-am ridicat usor, usor pe parcurs, am inteles ca in viata trebuie sa stii cand si cum sa vorbesti avand in vedere imprejurarile si momentele in care te aflii, am crescut mai mult singur, si am invatat in viata ce e bun si ce e rau mai mult singur si asta nu o pot spune de ce deoarece sunt lucruri mult prea personale si nu vreau sa talmacesc anumite amintiri din trecutul meu. Pe scurt caracterul meu depinde de caracterul tau fata de mine si atitudinea mea depinde de atitudinea ta fata de mine.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat cel mai mult in clanul Fk. cu rank 6 ,40 de zile.

Ai mai fost in [A]?:  Nu,niciodata.

Cu cine te intelegi din clan?: cu []Adi.  si cu []Iulian.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan dorit de toti si am auzit ca e clan serios ceva ce caut de mult timp cu membri de treaba si are o organizare extraordianara si ar fi un vis pentru mine sa intru in acest clan.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece este potrivit pentru mine numa membri seriosi si recpectuosi.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, si mai mult.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ma inteleg cu Drew,DrowZee,kex, si cu mai multi...

Edited by Mr.Kora
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): kLF. (+Red0NNN)

Varsta: Am varsta de 17 ani.

Ore jucate: Pana in prezent, am reusit sa acumulez 270 de ore.

Level: Detin level 15, am Respect Points pentru level mai mare, dar prefer sa nu dau [/buylevel].

Vechime pe server: Joc pe acest server de 1 an si jumatate.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/kLF.

Ce alte jocuri joci?: In afara de San Andreas Multiplayer, ma joc Counter-Strike: Global Offensive.

Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat si am pierdut cele mai importante bunuri dupa server. A fost cea mai mare idiotenie din viata mea. De acum, ma joc frumos.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber scriu si invat, avand in vedere ca invat la liceu teoretic, profil matematica-informatica, apoi ma joc la pc sau ies in oras cu prietenii.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Ionut si sunt din Campulung Muscel. Sunt un baiat intelegator, prietenos si foarte silitor. Cand incep ceva duc la capat acel lucru cum stiu eu mai bine, nu imi plac mincinosii si prefacutii, apreciez sinceritatea, imi place sa lucrez in echipa, cand imi este cerut ajutorul imi place sa ajut cum pot cel mai bine, imi place sa fiu respectat, dar si eu ofer respect celorlalte persoane. Imi place sa ma distrez, dar sunt serios cand este nevoie, ma adaptez foarte usor oriunde, imi place sa pun suflet in tot ceea ce fac, si ma implic in cat mai multe activitati la care stiu ca pot face fata. Sunt un baiat de incredere, pe care te poti baza oricand. Sunt o fire sociabila si prietenii pot vorbi cu mine deschis despre orice.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Acesta este cont nou, momentan sunt in Taxi Las Venturas, rank 2. O sa urmeze mai multe in viitorul apropiat.

Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost in [A] si am fost exclus deoarece am luat ban.

Cu cine te intelegi din clan?:  In primul rand, avand in vedere ca ma cunosc cu ei in realitate, ma inteleg cu CosmiNN, SkiNNy27, cristian131, TulentO, ItzAndrei, Drakez, apoi cu Cosmin, Miichael, Claudiu[], Ahrix., Andrei., etc...

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece [A] este cel mai bun clan dupa acest server, este un clan cu potential, serios, are o conducere foarte buna si am multi prieteni din realitate aici. Majoritatea membrilor din acest clan fac parte din staff, ceea ce duce clanul la un nivel foarte inalt, sunt toti de treaba, ai cu cine comunica si sunt multe motive.

De ce crezi ca meriti in clan?: Cred ca merit in clan deoarece am mai fost si nu am cauzat probleme, o singura data m-am certat cu 2 baieti si ne-am impacat, am un comportament decent, sunt serios si ma inteleg bine cu majoritatea membrilor din acest clan.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, in prezent am 16 ore.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: In afara de cei enumerati mai sus, ma inteleg bine cu RazvanN.[], Mtdgg, TeoKill, Krak0v, Sink, UrbanLife si multi altii.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): PANDAQT.

Varsta: 15 ani.

Ore jucate: 605 ore jucate.

Level: 25.

Vechime pe server: Aproximativ un an.

Link profil panel: whitepanel.bugged.ro/profile/pandaqt

Ce alte jocuri joci?: CS:GO.

Ce faci in timpul liber?: Mă joc pe calculator sau ies afară cu prietenii.

Descrie-te pe scurt:  Un băiat cu cei 7 ani de acasă, serios, capabil și cu simțul umorului.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat în Paramedic, rank 4 si 46 de zile.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu Cosmin, fiind și liderul meu.

De ce [A] si nu alt clan?: Am ales Alliance pentru că este un clan serios și îmi place, vreau să încerc ceva nou.

De ce crezi ca meriti in clan?: Pentru ca sunt serios, asta rămâne de văzut dacă credeți că nu sunt.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Shrek, KAKY, Hobbs, Noxus, iFAST, Eliott, Beea[], și mulți alții.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Dr@g0nu, =HarD= si cel prezent Panda.

Varsta: Am 17 ani.

Ore jucate: 2078

Level: Am level 47.

Vechime pe server: Am o vechime de 3 ani si 2 luni.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Panda.

Ce alte jocuri joci?: GS GO, ETS 2, Left4Dead2, Deceit si Outlast.

Ai fost banat vreodata?: Da, acum 1 an si ceva de 2 ori, odata pentru tentativa vanzare cont si odata pentru crash la TW.

Ce faci in timpul liber?: Stau pe pc si ies in oras cu prietenii / prietena.

Descrie-te pe scurt: Sunt o fire calma, imi place sa ma distrez in limita bunului simt si nu imi place sa fac glume proaste care ar putea jigni pe cineva.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in San Fierro Police Department timp de 87 days cu rank 5.

Ai mai fost in [A]?:  Da.  https://imgur.com/a/O3GDN

Cu cine te intelegi din clan?:  Cosmin, TheNiGGlet, Florin, Rios,  Mike[], TulentO, Andrew, Hobbit, Pustanu[], DarkElemental, Formidable si multi alti.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece am mai fost in [A] si membrii sunt foarte ok.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece sunt un baiat bine educat si pentru ca ma inteleg cu multi membrii din clan.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Cosmin, The NiGGlet, Florin, Rios, Mike[], Tulento, Andrew, Hobbit, LordNiko, Iuliano, Oprea si mutli alti.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): DrowZee, si anterioare iNeoX.
Varsta:15.
Ore jucate: Dețin 306,95 ore jucate.
Level:27
Vechime pe server:2 ani jumate, dar m-am lăsat mult.
Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/DrowZee
Ce alte jocuri joci?:Cs:GO și LOL, dar jocul meu preferat este sa-mp.
Ai fost banat vreodata?:Nu.
Ce faci in timpul liber?:ies cu prieteni mei pe afara, fac box, și ma joc pe sa-mp.
Descrie-te pe scurt: Ma Numesc Flavius Cosmin Modoi, sunt o persoana sincera, deoarece stiu consecintele minciunii, sunt mereu axat pe obiectivul meu principal. Respect persoanele din jurul meu, acesta fiind lucrul care ii poate determina sa te respecte si ei pe tine, la randul lor.
Cat ai stat cel mai mult intr-o facțiune? Ce rank, cate zile?: Am stat pana la Rank 2, și am stat 27 de zile. Am primit wipe, dacă nu acumulam mai mult Rank.
Ai mai fost in [A]?: Nu.
Cu cine te intelegi din clan?:. Alexa, Adi, Miichael
De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece [A] este un clan foarte dorit și este unul din cele mai respectate clanuri din server.
De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca merit o șansă din cauza ca să sunt o persoana Serioasa și capabila de a duce la bun sfârșit orice provocare, și pe lângă asta sunt o persoana cu bun simt și ma descurc în situații dificile.
Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, am 29 de ore în Last 7.
Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:.Cristi.[.], Oprea, Drew, yrdmax, Damnedsky, artisanexplosion

Edited by DrowZee
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): RonHoLL, (ZahariaGabi).

Varsta: Am vârsta de 18 ani.

Ore jucate: Am 1370 ore jucate.

Level: Detin Level 39.

Vechime pe server: Joc pe acest server din 2015.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/RonHoLL

Ce alte jocuri joci?: Joc CS:GO si Rust.

Ai fost banat vreodata?: Da, pe la încept.

Ce faci in timpul liber?: In majoritatea timpului stau în casa si joc jocuri video. Ocazional ies cu prietenii.

Descrie-te pe scurt: Numele meu este Gabriel, am vârsta de 18 ani și sunt din Județul Iasi. Sunt un băiat de gască, glumeț, simpatic,sociabil, respectuos si cu capul pe umeri ce îsi ajută prietenii la nevoie. Invaț la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani, în clasa a 12-a. După liceu m-am gandit să urmez o facultate de informatică și calculatoare deoarece este un domeniu ce mă reprezintă în mare parte. Mă inteleg bine cu toată lumea și îmi place să vizitez/cunosc locuri noi și să imi fac prieteni peste tot. Pasiunile mele sunt sportul și jocurile video. In majoritatea timpului liber joc Sa:Mp iar când mă plictisesc ies cu prietenii la plimbare. Cam atât am de spus despre mine.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Las Venturas Police Department, rank 5 92 de zile, apio am intrat in Taxi Las Venturas unde am primit uninvite pe motiv: Wipe. Mi-am sters istoricul FH, si momentan sunt in Taxi Los Santos rank 3 42 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost in acest clan.

Cu cine te intelegi din clan? : Claudiu[], Arhix, []Iulian., Seelow.

De ce [A] si nu alt clan?: Dupa parerea mea este cel mai ok clan de pe server pot spune.

De ce crezi ca meriti in clan?: Dupa cum am zis si mai sus, este cel mai ok clan de pe server. Am cativa prieteni in el si cred ca ma pot integra destul de usor.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Bineinteles. 

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: []Iulian., MiKE, Bobillho, Ciprian, Boddy, Costinel, Expenssive, AzwaT, Oase, Claudiu[].

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Actual Wenser, anterioare : KERON[], KABER[], GARRIX[] Doddy.

Varsta: 14

Ore jucate: 2040

Level: 37

Vechime pe server: 2 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Wenser

Ce alte jocuri joci?: CS:GO

Ai fost banat vreodata?: Nu.

Ce faci in timpul liber?: Ies cu prietenii.

Descrie-te pe scurt: De treaba, glumet, sociabil.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in National Guard, avand in aceasta factiune 270 de zile si rank 5.

Ai mai fost in [A]?:  Nu, nu am mai fost.

Cu cine te intelegi din clan?:  Sincer sa fiu, nu prea am prieteni pe server, deoarece cel mai mult timp liber il petrec cu prietenii, nu pe calculator, pe calculator decat imi fac raportu si ies.

De ce [A] si nu alt clan?:  Deoarece [A] e un clan cu cerinte foarte bune, nu orice clan cu playerii de level 7 si cu ban in fh, si alte chestii, si un clan cu "Vloare" pot spune pe comunitatea Bugged.

De ce crezi ca meriti in clan? Detin un fh destul de frumos zic eu, o activitate ok, acum liderul Eugen decide daca merit in clan sau nu.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Cred ca da, nu promit nimic.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: bobilho, []Adi care face parte si din clan, si inca cativa.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): EdisoN, nickname-urile anterioare au fost []Andrei. si Misterextreme

Varsta: Am 17 ani.

Ore jucate: Am acumulat 2363 de ore jucate.

Level: Detin level 50.

Vechime pe server: Joc pe server de 3 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/EdisoN

Ce alte jocuri joci?: Pe langa samp mai joc si League of Legends.

Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat din pacate.

Ce faci in timpul liber?:  In timpul liber imi place sa ma joc pe calculator sau sa ies pe afara cu prietenii.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Florea Andrei am 17 ani si sunt din Galati. Sunt o fire sociabila, glumeata si cu cei 7 ani de acasa. Sunt un baiat serios, activ si cu capul pe umeri. Imi place sa lucrez in echipa si sa-mi fac prieteni noi. In timpul liber imi place sa ma joc pe calculator sau sa ies afara cu prietenii.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat 89 de zile in LSPD si aveam rank 6.

Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost in [A] acum 1 an si cateva luni.

Cu cine te intelegi din clan?: Hobbit, Andrew, Ahrix, Bohus, Chiwiel, Formidable, Darkelement, ReeKooL, Hidro, RobinAlex, Helen, TheNigglet.

De ce [A] si nu alt clan?: Am ales clanul [A]lliance deoarece este cel mai respectat clan de pe acest server si in el intra doar playerii ce merita cu adevarat asta.

De ce crezi ca meriti in clan?: Eu consider ca merit sa intru in acest clan deoarece am vechime mare pe server, sunt activ, serios si imi doresc sa intru inapoi in acest clan minunat.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, pot juca acest numar de ore saptamanal.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Hobbit, ReeKool, TheNigglet, Andrew, .Geo si multi altii.

Edited by EdisoN
Posted

Nickname pe server (+ anterioare):In prezent ma numesc George10, in trecut am avut cHiEdY.

Varsta:Am varsta de 14 ani.

Ore jucate:Am 1645 ore jucate.

Level:Level-ul meu este 42.

Vechime pe server:Aproximativ un an si doua luni.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/George10

Ce alte jocuri joci?:Mai joc CS:GO, insa jocul meu preferat este Sa:mp-ul.

Ai fost banat vreodata?:Nu, nu am fost banat.

Ce faci in timpul liber?:Anumite activitati, footbal, basket, sa ma joc pe PC etc.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat amabil si cum se cade, imi place sa ajut celelalte persoane cand au nevoie sau nu stiu sa faca anumite lucruri.Insa nu imi place sa fiu luat peste picior, daca o persoana face acest lucru, nu va mai avea posibilitatea de a mai tine un discurs serios cu mine.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult timp petrecut intr-o factiune a fost in School Instructors SF, 85 zile, rank 5.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost in acest clan.

Cu cine te intelegi din clan?: ReeKooL, Elena, .Robert. etc.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece [A] este un clan respectat pe acest server si este un clan serios cu membrii foarte de treaba si prietenosi.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece am un comportament foarte decent, sunt prietenos,  si imi place sa imi fac prieteni noi.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: _PuncT, ReeKooL, Doryw0w, Jhonny etc.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):Sami2305 cel de data trecuta si cel actual este Sami.

Varsta:Am varsta frumoasa de 15 ani.

Ore jucate:Am 1064  de ore jucate.

Level:33(Pot face 35).

Vechime pe server:Un an.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Sami

Ce alte jocuri joci?:CS 1.6, Euro Truck Simulator 2, LOL.

Ai fost banat vreodata?:Da.

Ce faci in timpul liber?:Ascult muzica, ma joc fotbal.

Descrie-te pe scurt:Ma numesc Sami, am 15 ani si sunt din Oradea. Sunt o fire creativa, imi place sa ma inteleg foarte bine cu toata lumea si sa ii fac pe ceilalti din jurul meu sa se simta bine. Imi place sa rad , sa glumesc si in special sa ascult muzica..Îmi place să ascult ceea ce cineva povestește,nu mă plictisesc așa ușor.Îmi place să visez, asta mă ajută să-mi formez o mică lume a mea, unde să-mi imaginez un viitor așa cum mi-l doresc.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am stat cel mai mult in Taxi San Fiero 76 de zile, dar am dat clear la fh.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am avut ocazia.

Cu cine te intelegi din clan?: TulentO, atat.

De ce [A] si nu alt clan?:Doresc să mă alătur clanului [A]liance deoarece este un clan foarte  respectat si organizat pe acest server. Aș dori foarte mult sa fac parte dintr-un clan ca aceasta, pentru ca imi place comportamentul membrilor din el sunt calmi, rabdatori, sirguinciosi. Liderul desigur este si el unul organizat si puternic, sigur ca mi-am dat seama imediat dupa faptul ca are in puterea mainilor lui un clan  asa de bun.

De ce crezi ca meriti in clan?Nu cred asa ceva, fiecare are cate o sansa.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:SiNK, Karmax, Dam0n, Dybala, TulentO, Minato, AlexCM30027, Oprea.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): CrIS.HeDhili[].  (+HeDhili)

Varsta: Am frumoasa varsta de 26 ani.

Ore jucate: In prezent am 1794de ore.

Level: Levelul pe care il detin este 50.

Vechime pe server: Joc din anul 2015, de pe cand era serverul red.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/CrIS.HeDhili[].

Ce alte jocuri joci?: Joc alte jocuri precum PeS 2018 . 

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber prefer sa merg la fotbal si sa stau la calculator.

Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana cu o fire serioasa, o persoana cu simtul umorului, imi place foarte mult sa imi fac prieteni noi, sunt o persoana careia nu ii place minciuna, gandesc de doua ori inainte sa fac ceva important, sunt foarte glumet in mare parte, dar foarte serios cand trebuie. Nu imi place sa ma abat de la o treaba, o duc pana la capat. Am bunul simt, sunt crescut si educat foarte bine de carte parintii mei care si-au dat silinta pentru mine!

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea LVPD , 201 de zile si rank 5.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu toata lumea deoarece sunt o persoana prietenoasa.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este clanul care m-a atras cel mai mult.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece sunt o persoana serioasa, cu capul pe umeri si foarte respectuoasa.

Edited by CriS_HeDhili
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): ViperX si TheClutcherPro.

Varsta: 17 ani.

Ore jucate: 190 de ore jucate.

Level: 17.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/ViperX

Ce alte jocuri joci?: CS:GO, GTA5 dar in special SA:MP.

Ai fost banat vreodata?: Nu.

Ce faci in timpul liber?: Ma joc pe calculator si ies afara cu prietenii.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat de treaba, cuminte si cu cei 7 ani de acasa.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat 100 de zile, R5.

Cu cine te intelegi din clan?:  Noni, Iulian.

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca in [A] am cativa prieteni si este un clan foarte bine ales si facut de catre lider.

De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca sunt cuminte, si ca am multe calitati bune.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Alex.Z, Iulian, Noni, Dastik, .Dan[], []Dani., si multi altii.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare):Xipe, anterior StarsRed

Varsta:14 ani.

Ore jucate:463

Level:30

Vechime pe server:Sunt de pe green.Dar de cand am intrat in comunitate am 7 luni.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Xipe

Ce alte jocuri joci?:Fifa 16, Cs 1.6, Lol, Skill Foce 2.

Ai fost banat vreodata?:Nu

Ce faci in timpul liber?:Ma jos samp sau fotbal.

Descrie-te pe scurt:Sunt un baiat simplu cu bunul simt si serios.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am stat cel mai mult in Paramedic SF, Rank 5, 43 zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu am mai avut sansa asta.Deci nu.

Cu cine te intelegi din clan?: ReeKooL.

De ce [A] si nu alt clan?:Pentru ca este cel mai mare clan si cel mai bun.

De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece sunt un om educat, si cred ca ma pot adapta repede.(sunt multi lideri acolo si vreau pile, glumesc).

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:pff, pe panel am avut cel mai mult 50.Da, pot juca.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Qlin.KiNGg, ()DaNieL, K1llYou., Alle, ReeKooL, MadWolf16.

Edited by AlexandruNedelcu
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): xCrowN, iar cel din prezent xTazy[]

Varsta: Am 15 ani.

Ore jucate: Am 1002 de ore juacate.

Level: 30.

Vechime pe server: Aproximativ 3 ani.

Link profil panel:  http://whitepanel.bugged.ro/profile/xTazy[]

Ce alte jocuri joci?: Euro truck simulator, CS GO, spintires.

Ai fost banat vreodata?: Da.

Ce faci in timpul liber?: Merg cu skateboardul, ies in parc, merg la un suc cu prietenii.

Descrie-te pe scurt:  Un baiat cu cei 7 ani de acasa, serios, glumet cand este cazul.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:

Ai mai fost in [A]?:  Nu.

Cu cine te intelegi din clan?:  Cu HoLnEsT.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan bine pus la punct, cu niste membrii foare respectuosi.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt un baiati bine educat, cu cei 7 ani de acasa.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, ca da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Quade, DizzyTube, Seggly, H0LnEsT si multii alti.

Edited by .TurBaTu.
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): xPshicoMan.

Varsta: 19 ani.

Ore jucate: 2832 ore jucate.

Level: nivel 69.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/xPshicoMan

Ce alte jocuri joci?: CS:GO, insa ma axez pe SA:MP.

Ce faci in timpul liber?: Ies in parc, ma dau cu bicla, imi place sa merg la sala sa joc fodbal. Uneori chiar ies in fata blocului sa joc o partida de sah sau table cu cei mai in varsta. 

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Gabriel, am 19 ani. Sunt o fire sociabila, o persoana de incredere. Nu imi plac persoanele false sau cele care imi vor raul. Sunt genul de persoana care se ataseaza foarte repede de oameni. 

Ai mai fost in [A]?:  Da, ultima oara am fost scos pe wipe.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile? School Instructors Las Venturas, rank 5- 160 de zile.

Cu cine te intelegi din clan?: Skinny27, cristian131, TulentO, ItzAndrei, Elena.

De ce [A] si nu alt clan?: Am mai fost in Alliance, si chiar imi place, chiar as vrea sa ma intorc.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt o persoana calma, la locul ei. Si da, ma inteleg destul de bine cu o parte din membrii clanului.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Protonyk, Larisa, Franklin, BogdanAndreiR, Skinny27, Elena, cristian131.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):Ionnut[], am avut []ExTaZZY[], KyDo. si ExTaZZY68

Varsta:15 ani

Ore jucate:2449

Level:64

Vechime pe server:Din 2015

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Ionnut[]

Ce alte jocuri joci?:League Of Legends

Ai fost banat vreodata?:Nu, n-am fost

Ce faci in timpul liber?:Sala si ies afara cu prietenii.

Descrie-te pe scurt:Ma numesc Eduard Ionut, am 15 ani si sunt din Mioveni. Sunt o fire mai glumeata, de treaba si cu cei 7 ani de acasa. In timpul liber fac sala si ies afara cu prietenii.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:In Las Venturas Paramedic Departament, am avut 68 days si r5

Cu cine te intelegi din clan?: ReeKooL, GooD, Cristian131, Marius. etc..

De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece este cel mai respectat clan de pe server, are membrii de treaba, si un lider/Co-lideri capabili si de treaba. Si am prieteni in acest clan.

De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece sunt un baiat de treaba si ma inteleg cu multi membrii din clan.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Robby1989, KOKO, BaRoNN, GooD, GUDiNSON, _Punct_, Asleep, Lexxu, FripS, Just4You, .KingOfWorld, M12 etc..

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Laurentiu_2.0, LauDaniel nick anterior.

Varsta: Am varsta de 17 ani.

Ore jucate: Am 404 ore jucate.

Level: Am level 25

Vechime pe server: Joc de un an.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Laurentiu_2.0

Ce alte jocuri joci?: Ma joc doar samp.

Ai fost banat vreodata?: Nu am fost niciodata banat.

Ce faci in timpul liber?: Ma joc la Pc sau pe afara cu prietenii.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat istet cu cei 7 ani de-acasa, sunt prietenos cu oricine, imi place sa fiu responsabil si sa imi indeplinesc propunerile.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Taxi Las Venturas rank 5 62 days, acum sunt in Taxi Sf rank 4.

Ai mai fost in [A]?: Nu am fost in [A] niciodata.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu nimeni de-ocamdata.

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca [A] este cel mai tare clan cu un tag foarte smecher si cu un lider capabil.

De ce crezi ca meriti in clan?: Consider ca merit in [A] pentru ca am un Fh decent si un comportament bun.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: qsoul7, D.Laurentiu.

Edited by Laurentiu_2.0
  • Upvote 1
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): .Ramsey (actual), uLLy23, .DoNNe[], .Pierre

Varsta: 16

Ore jucate: 638 de ore jucate.

Level: 30.

Vechime pe server: Din august 2015.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/.Ramsey

Ce alte jocuri joci?: Mai joc ETS2, CS:GO, PUBG si cam atat.

Ai fost banat vreodata?: O singura data pentru autoclicker.

Ce faci in timpul liber?: Joc fotbal, tenis de masa si practic natatia, iar in mare parte mai joc sa:mp.

Descrie-te pe scurt:Mă numesc Sergiu, locuiesc în orașul Luduș, un oraș de intinderi mici aflat aproximativ in centrul Romaniei.Legat de caracterul meu, sincer ma consider un baiat cu cei 7 ani de acasă, sunt o fire puternică şi nu cedez uşor. Ştiu sa muncesc în echipă foarte bine, sunt o persoană sinceră, cinstită si sociabilă. Îmi plac persoanele cu care pot să am o discuţie calmă. Nu îmi place miniciuna, prostia şi persoanele care se dau mai importante decât restul lumii. De obicei mă acomodez repede într-un grup nou. Mă consider un băiat de treabă, glumeţ, dar serios atunci când este nevoie.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in FBI, acumuland 240 de zile si rank 5.

Ai mai fost in [A]?: Pe white nu am mai fost niciodata.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu Bohus, Ouxi, Niro, []Iulian, dar pot spune ca inca nu am foarte multi prieteni, dar eu asta urmaresc, sa imi fac mult mai multi prieteni.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece confera prestigiu, fiind unul dintre cele mai vechi clanuri de pe server, cat si unul din cele mai apreciate.

De ce crezi ca meriti in clan? Eu consider  ca merit sa intru in acest clan, deoarece calitatile, personalitatea si principiile mele ma definesc ca o persoana prietenoasa, sociabila si intelegatoare, ceea ce majoritatea membrilor acestui clan par sa aiba.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: TudorC, Mister, BeaN, .Paul, Bohus, MarianN, Tw1st, Senatorul, Xenophobia si multi altii.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):FlxFlo. si anterioare sunt .FlxFlo si FlxFlo

Varsta:17 ani.

Ore jucate:1721 .

Level:45 .

Vechime pe server:De doi ani.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/FlxFlo.

Ce alte jocuri joci?:Doar Sa:Mp.

Ai fost banat vreodata?:Nu.

Ce faci in timpul liber?:Invat.

Descrie-te pe scurt:Ma numesc Sabin, am 17ani sunt din Gorj/Motru.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Los Santos Police Departament am avut 93zile si rank6.

Ai mai fost in [A]?: Da pe Green.

Cu cine te intelegi din clan?: RobinAlex.

De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece [A] este bine organizat, si foarte multi playeri doresc sa se alature acestui clan.

De ce crezi ca meriti in clan?: Nu cred ca merit, dar incercarea moarte nare.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:.Micutzu.,Xcalibur, RobinAlex.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Adisuveiboss15 si cel prezent .AdriaN. 

Varsta: 16 ani.

Ore jucate: 1596.

Level: 44.

Vechime pe server: Am o vechime de 2 ani si 8 luni.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/.Adrian./

Ce alte jocuri joci?: Nu joc alte jocuri.

Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat cu mult timp in urma.

Ce faci in timpul liber?: Ies in oras cu prietenii, stau pe pc.

Descrie-te pe scurt:Sunt o persoana comunicativa, imi place sa lucrez in echipa si sa ma inteleg bine cu cei din jurul meu, nu-mi plac certurile incepute de la lucruri marunte si de aceea eu evit persoanele rauvoite. Imi place sa imi fac prieteni noi atat si in mediul virtual cat si in real life.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Ballas, rank 2 si 41 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost.

Cu cine te intelegi din clan?: Formidable, Robinalex., Andrew, Florin, cristian131.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece acest clan m-a atras de la inceput.

De ce crezi ca meriti in clan? Eu cred ca merit sa intru in acest clan deoarece sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, nu fac probleme, sunt linistit si pentru ca sunt un tip serios.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te inteleg: IonutG, Alexander, Casper, Hulk, Formidable, Robinalex., Maxwell, Neymar, si multi altii.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Ryder.[]

Varsta: 14 ani.

Ore jucate: 909 ore.

Level:34.

Vechime pe server:6 luni.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Ryder.[]

Ce alte jocuri joci?:Roblox, Counter-Strike 1.6.

Ai fost banat vreodata?:Da.

Ce faci in timpul liber?:Ma joc sa:mp.

Descrie-te pe scurt:Salut, numele meu este Dumitru, sunt din Moldova si am varsta tanara de 14 ani. Sunt un baiat cuminte, serios, amabil, pasionat de informatica si jocuri , in general de tot ceea ce inseamna tehnologie. Am cei 7 ani de acasa. Sper sa fim prieteni buni.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Sunt acum in factiune, si am rank 2 si 28 zile. Azi fac rank 3.

Cu cine te intelegi din clan?: Toti imi sunt prieteni din clan.

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca am prieteni in clan si imi place.

De ce crezi ca meriti in clan?Cred ca merit in clan deoarece am multe ore, level bun, si factiune.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:GABBYCYBORG, JOKER, Savage, NIRO, si sunt mai multi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp