Jump to content

Aplicatii Alliance - 10 membri - 19/11/2017

Recommended Posts

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Saco.

Varsta: Am 16 ani.

Ore jucate: Am 660 de ore +.

Level: Detin level 25, dar am si cateva respect points.

Vechime pe server: Am aporape doi ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Saco

Ce alte jocuri joci?: Mai joc CS:GO si Far Cry.

Ai fost banat vreodata?: Nu.

Ce faci in timpul liber?: Ies cu prietenii sau ma joc pe calculator.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc George, am 16 ani si sunt din Iasi. Imi plac persoanele care ma fac sa rad si sa ma simt bine. Nu-mi plac persoanele care se cred mari, dar ele nu sunt. Am cei 7 ani de acasa, imi place sa muncesc in echipa si sa incerc ceva nou. Sunt un baiat cu capul pe umeri si cu simt al umorului.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am avut rank 5 si 60 de zile acumulate.

Ai mai fost in [A]?:  Nu.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu Cosmin, Smardoi si BohusOfficial.

De ce [A] si nu alt clan?: Mie mi se pare cel mai bun clan de pe server, cu oameni civilizati si cu capul pe umeri. Este bine organizat si staff-ul clanului este nemaipomenit.

De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca sunt intelegator, serios si de treaba.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Naked, Rinton, Giulio[], Roger, AcidVerde, Deni[] si multi altii.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Andersen.

Varsta: 17 ani.

Ore jucate: 489.

Level: 41.

Vechime pe server: 2 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Andersen

Ce alte jocuri joci?: Doar SA:MP.

Ce faci in timpul liber?: Invat.

Descrie-te pe scurt: ma numecs Andrei si am 17 ani  sunt din judetul Bacau.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune?:Ce rank, cate zile?:  Taxi sf ,rank 5  si 53 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost.

Cu cine te intelegi din clan?: []Adi, Tulento, Robert, Reekool, Good.

De ce [A] si nu alt clan?: este bine organizat, si foarte multi playeri doresc sa se alature acestui clan.

De ce crezi ca meriti in clan?: Nu cred ca merit, dar incercarea moarte nare.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Cristian131, Ouxi,  Marius, Ahrix, CosmiNN, WxLmX2, NIRO, []Iulian, Walmark,Julian, si multi altii

Edited by andersen.
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): JOK3R.

Varsta: 19 .

Ore jucate: Am 1294 de ore +.

Level: 45.

Vechime pe server: Din august 2015/11/29 .

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/JOK3R.

Ce alte jocuri joci?: CS:GO , CS:1.6 , League Of Legends .

Ai fost banat vreodata?: Nu .

Ce faci in timpul liber?: Joc fotbal, tenis de masa si practic natatia, iar in mare parte mai joc sa:mp.

Descrie-te pe scurt: Numele meu este Alex, locuiesc în orașul Casablanca, un mic oraș din centrul Marocului. Cred sincer că sunt un băiat de 7 ani, sunt o persoană mai puternică și nu renunț ușor. Știu cum să lucrez într-o echipă foarte bună, sunt sinceră, cinstită și sociabilă. Îmi place oameni care pot avea o conversație liniștită. Nu-mi place ministerul, prostia, oamenii care sunt mai importanți decât restul lumii. De obicei m-am absorbit rapid într-un grup nou. Sunt un băiat bun, flirtează, dar serios când este necesar.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:  School Instructors SF Rank 5 45 Zile - National Guard Rank 5 61 Zile - Acum intru FBI .

Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost niciodata.

Cu cine te intelegi din clan?: Toti imi sunt prieteni din clan.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece confera prestigiu, fiind unul dintre cele mai vechi clanuri de pe server, cat si unul din cele mai apreciate.

De ce crezi ca meriti in clan?:  Eu consider  ca merit sa intru in acest clan, deoarece calitatile, personalitatea si principiile mele ma definesc ca o persoana prietenoasa, sociabila si intelegatoare .

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ouxi , Mister, BeaN, .Nicole, Ahrix , []Adi .

Edited by JOK3R.
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Julien

Ore jucate: 600+.

Level: 30.

Vechime pe server: 3 an si jumatate.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Julien

Ce alte jocuri joci?:  Cs go si gta v .

Ai fost banat vreodata?: Da. pentru 3/3.

Ce faci in timpul liber?: In timp-ul liber stau de multe ori la pc sau ies in oras.

Descrie-te pe scurt: numel meu este julien sunt in varsta de 17 ani si locuiesc in maroc. sunt o persoana iubita atunci cand majoritatea o amenilor sunt sociali si va multumesc.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: am stat in school instructors sf rank 3 , 33 zile , si LVPD rank 5 , 56 zile, si acum in LSPD.

Ai mai fost in [A]?:  Nu, nu am mai fost.

Cu cine te intelegi din clan?:  Hidro, Andrew, Walmark, Julian., RobinAlex, Tulento, Rios, PACO si TheNigglet. si multi altii.

De ce [A] si nu alt clan?: pentru ca este in stare buna pe server si membrii sai o dovedeste .

De ce crezi ca meriti in clan?: pentru ca am respectul si respectul pe care acest clan merita.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, pot juca si mai mult.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Wallance, Skinny,  ItzAndrei, CosmiNN, TulentO, Dragos[] si multi altii.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Fusioncop, nu am avut nickname-uri anterioare.

Varsta: Am varsta de 16 ani.

Ore jucate: In prezent am acumulat totalul de 623 de ore jucate.

Level: Am level 28.

Vechime pe server: Joc pe server inca din 2015, mai exact  2015-04-07.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/FusionCop

Ce alte jocuri joci?: De obicei joc CS:GO, si mai rar, ce gasesc prin libraria ''Steam''.. Am de ales dintre 163 de jocuri.

Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost niciodata banat.

Ce faci in timpul liber?: Pasiunea mea este Gaming-ul, timpul meu liber il dedic acestei pasiuni.

Descrie-te pe scurt:  Sunt un baiat ce nu face prea multe, isi petrece timpul in fata calculatorului si are o viata sociala destul de bine stabilita. Am putini prieteni, acestia fiind persoanele ce m-au sustinut in toate ambitiile mele si in tot ce am vrut sa fac, si acei ''Putini'' prieteni sunt tot ce am nevoie.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Factiunea mea precedenta, Taxi San Fierro, de-asemenea si prima. Am petrecut un total de 102 zile in ea, avand rank 5.

Ai mai fost in [A]?: Nu, si vreau sa ma alatur acum.

Cu cine te intelegi din clan?:  Intrebarea este, Cu cine nu ma inteleg. Adica, pe scurt, nu port pica pe nimeni, dar nici nu-i cunosc prea bine pe toti.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece [A] este cel mai bine stabilit clan de pe server, o mare parte din server aspira la acesta, si pentru ca alte clan-uri sunt prea imature pentru mine.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt o persoana care stie ce vrea, o persoana sociabila, cu bun simt, ce nu se de inlaturi de la nimic. Stiu ceea ce vreau, si acest lucru fiind sa devin mare la un moment dat.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: In ultimile 2 zile am petrecut 12 ore pe server. Deci, desigur.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Daca enumar cativa, se vor supara ceilalti. Dar, voi incerca. Unul fiind Yrdmax, KeNnzorR, si multi altii.

Edited by Fusioncop.
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Iustinell, nu am avut nickname-uri anterioare.

Varsta: 14 ani.

Ore jucate: 950.

Level: 47

Vechime pe server: 2 ani si jumatate.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Iustinell

Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc si alte jocuri.

Ai fost banat vreodata?: Nu am fost.

Ce faci in timpul liber?: Ma joc SA:MP si ies cu prietenii.

Descrie-te pe scurt: Sunt un tip de treaba, ma imprietensc repede cu toti, nu am avut conflicte pana acum pe server si nici nu imi doresc si imi place sa ii ajut pe cei care au nevoie si sa nu ii critic.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cele mai multe zile le am in factiunea actuala 'School Instructors LV' unde am rank 5 si 84 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost acum foarte mult timp.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cel mai bine nu Formidable si Marius.

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca [A] este un clan respectat pe server, cu membrii care merita sa fie in acest clan.

De ce crezi ca meriti in clan?: Consider ca merit sa intru in clan deoarece am un comportament bun, stiu sa ma port cu toti.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Formidable, Marius si altii din factiune.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare):Jilkas.ELNiNo / montex

Varsta:17 ani

Ore jucate:260 ore

Level:18

Vechime pe server:Din 2014

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Jilkas.ELNiNo

Ce alte jocuri joci?:CS:GO si Samp.

Ai fost banat vreodata?:Nu am fost banat,nici o data.

Ce faci in timpul liber?:Petrec pe samp.

Descrie-te pe scurt:Ma numesc Eduard,sunt un tip calm, la locul lui,si glumet dar si serios cand este vorba de seriozitate,imi placea munca in echipa si de aceea as dori sa fac parte din acest clan.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am stat un factiune rank 1 16 days.

Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost.

Cu cine te intelegi din clan?: GooD

De ce [A] si nu alt clan?:Membri repectuosi la locul lor,eu in acest clan simt ca ma regasesc e pe placul meu.

De ce crezi ca meriti in clan?Consider,ca sunt o persoana cu bunele maniere,si respectuos fata de un membru din echipa.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur,ca pot juca.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:_Punct_, Asleep, Lexxu.

Edited by Jilkas.ELNiNo
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Lilian[],ReO.

Varsta: Am varsta de 17 Ani.

Ore jucate:  1830

Level: Detin level 48.

Vechime pe server:  Aproximativ 2-3  Ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Lilian[]

Ce alte jocuri joci?: LoL si  CS:GO. 

Ai fost banat vreodata?:  Nu, Nu am fost banat.

Ce faci in timpul liber?: Timpul meu liber mi-l ocup cu diferite sporturi, Sa:Mp, sau prefer sa dorm/citesc.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Lilian. si am frumoasa varsta de 17 ani. Locuiesc in lRepublica Moldova, ma consider a fi o persoana sensibila, ambitioasa, dar si prietenoasa. Nu imi place deloc minciuna, si prefer  sa respect, ca sa fiu respectat si eu la randul meu. Din punct de vedere fizic, sunt un baiat inalt, cu ochi caprui, par castaniu, etc.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:   Rank 5 -77days.

Ai mai fost in [A]?: Nu, si de aceea doresc sa incerc lucruri noi.

Cu cine te intelegi din clan?:  RobinAlex,TulentO.

De ce [A] si nu alt clan?:  Deoarece este un clan foarte respectat, cu o reputatie foarte mare pe server. Pe de alta parte, vreau sa cunosc si alti playeri. 

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt un baiat serios, prietenos, si daca mi se acorda o sansa, nu dezamagesc pe nimeni.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, cu siguranta. 

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:  Artix,RobinAlex,TulentO,Hulk., ect.

Edited by Samy.
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare):.Savage

Varsta:16 ani.

Ore jucate:1483

Level:53

Vechime pe server:2 ani.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/.Savage

Ce alte jocuri joci?:CS:GO si Euro Truck Simulator 2.

Ai fost banat vreodata?:Nu, nu am fost banat niciodata.

Ce faci in timpul liber?:In timpul liber practic ciclism.

Descrie-te pe scurt:Sunt o persoana foarte ambitioasa, de treaba, sigura pe ea, glumeata si destul de serioasa. Timpul liber mi-l petrec adesea pe SA:MP si pe afara cu prietenii. Nu-mi plac persoanele false, incerc sa evit aceste tipuri de oameni pentru a avea o imagine cat mai buna peste tot unde ma aflu. Hobby-urile mele sunt Ciclismul, Tennis-ul si jocurile pe calculator. Sunt in clasa a-10-a la Liceul  Tehnic Targu-JIu la profilul de mecanica si automatizari si in viitor imi doresc sa-mi fac o cariera in domeniul AUTO. Aceasta este caracterizarea mea.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult am stat in Hitman Agency si am acumulat 60 de zile, rank 3, si acum sunt in School Instructors SF, detin rank 5 functia de responsabil cu testele si doresc sa stau cat mai multe zile in aceasta factiune.

Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost, dar am fost scos din cauza ca s-a dat wipe:https://imgur.com/a/hY81X

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu toata lumea, nu am tangente cu nimeni.

De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece este cel mai bun clan de pe server, am foarte multi prietenii aici, am mai fost odata in acest clan si mi-a placut foarte mult organizarea lui si membrii care sunt foarte sociabili si de treaba.

De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece consider ca sunt un player cat de cat ok, nu am sanctiunii, Faction history este cat de cat ok din punctul meu de vedere si nu cred ca pot cauza probleme acestui clan.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da, in fiecare saptamana fac cel putin 30 ore.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:NIRO, Nicolas, Cosmin, Hobbit, Pustanu si multi altii.

Edited by Savage..
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): A_Hunteer

Varsta: 15 ani.

Ore jucate: 468 ore.

Level: 26.

Vechime pe server: 2014-08-31 prima mea conectare pe acest server.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/A_Hunteer

Ce alte jocuri joci?: Fifa 15 / CSS/ CS 1.6.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber stau pe SA:MP cu prietenii sau ies afara cu iei.

Descrie-te pe scurt: sociabil, de incredere, amuzant, istet, iscusit, respectuos.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:  41 zile (rank 2) 

Ai mai fost in [A]?:  Nu.

Cu cine te intelegi din clan?:  Pana cand cu nimeni.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan respectat cu membri excelenti.

De ce crezi ca meriti in clan?: Consider ca merit in [A] pentru ca am comporament decent.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: DIXD ; Praduitorul ; Ionut_002 ; KaapsL00k .

Posted
Nickname pe server (+ anterioare):Punisher[.] ,Mirage

Varsta:17 ani

Ore jucate:305 ore

Level:24

Vechime pe server:Din 2015

Ce alte jocuri joci?:CS:GO si Samp si GTA V

Ai fost banat vreodata?:Da, Auto clicker

Ce faci in timpul liber?: Petrec pe samp.

Descrie-te pe scurt:Ma numesc Ahmed,sunt un tip calm, la locul lui,si glumet dar si serios cand este vorba de seriozitate,imi placea munca in echipa si de aceea as dori sa fac parte din acest clan.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am stat un factiune rank 5 42 days.

Ai mai fost in [A]?: Da am mai fost.

Cu cine te intelegi din clan?: Cosmin

De ce [A] si nu alt clan?:Membri repectuosi la locul lor,eu in acest clan simt ca ma regasesc e pe placul meu.

De ce crezi ca meriti in clan?Consider,ca sunt o persoana cu bunele maniere,si respectuos fata de un membru din echipa.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur,ca pot juca.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Ipredator Lucas Revoltec Skowza Suzel.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Apollo[]

Varsta: Am 16 ani.

Ore jucate: 833

Level: 30

Vechime pe server: Aproximativ 4 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Apollo[]

Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc nimic inafara de Sa-mp.

Ce faci in timpul liber?: Prefer sa merg la iarba verde sau sa joc un fotbal cu prietenii.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Ifrim Bogdan si am varsta de 16 ani. Sunt o persoana amuzanta, linistita si cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa joc SA:MP alaturi de prietenii mei, sa glumim si sa facem jocul mai interesant, cooperand si facand lucru in echipa. Dispretuiesc persoanele false, care beneficiaza de bunatatea altor persoane si nu imi place ca profita de ei.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:  Cel mai mult am stat in Paramedic LV, 111 zile.

Ai mai fost in [A]?:  Da, o singura data.

Cu cine te intelegi din clan?:  Reekool, Mike[], Julian, Laaurentiu.

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca este un clan cu membri educati si cu un leader si co-leader de treaba.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece consider ca pot primi o sansa.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, pot si mai mult.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Shawn, ZeckR, Snake, Lebroff.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): DamnedSky

Varsta: Am varsta de 19 ani.

Ore jucate: 553 ore

Level: Detin level 25

Vechime pe server: Joc pe server din data de 18-12-2014

Link profil panel: http://forum.bugged.ro/user/121518-alliance-damnedsky/

Ce alte jocuri joci?: Pe langa sa-mp mai joc si cs-go, gta 5 si fifa.

Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat niciodata.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber joc fotbal alaturi de prieteni. cand vremea ne permite, iar cand vremea este nefavorabila, jucam sa-mp, cs-go, fifa in retea. In plus, imi place sa ascult muzica si sa ma uit la filme.

Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana normala, cu activitati normale de zi cu zi. Timpul liber imi place sa mi-l petrec alaturi de prietenii mei, facand tot felul de activitati. Imi plac sporturile, in special fotbalul si basketul, pe care le urmaresc si chiar le-am practicat mai de mult. Imi place sa ma joc pe pc sau consola, jocuri din diverse categorii, cum ar fi shootere, sport, open world, etc. Ascult muzica rap si hip-hop, si uneori, cand am inspiratie, scriu versuri. 

In prezent urmez cursurile Academiei de Studii Economice din Bucuresti, facultatea de Management, iar pe viitor vreau sa-mi pun pe picioare propria afacere.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cea mai lunga perioada de timp petrecuta intr-o factiune a fost de 100 de zile, rank 5, in Hitman Agency.

Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost.

Cu cine te intelegi din clan?: TheNigglet, Wxlmx2, Rios, Ouxi, Oxigen.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este unul dintre clanurile de top de pe acest server, un clan care si-a mentinut integritatea si prestigiul de-a lungul timpului, ceea ce este de laudat. De asemenea, majoritatea membrilor acestui clan sunt persoane de treaba si cu un copmpotament exemplar.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece sunt o persoana matura si responsabila, nu am creat probleme pe unde am fost, iar acest lucru se reflecta foarte bine in fh-ul meu. In plus, am mai fost in acest clan, cunosc si ma inteleg bine cu multi membrii, iar in perioada petrecuta in acest clan m-am simtit bine.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:  Desigur.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: xZenox_3, Panda, Uzzik, Protonyk, Gossypium, TheNigglet, Wxlmx2, Rios, Ouxi, Oxigen, Bournw, Alex_Dumy, Sink si lista poate continua.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):Hobbs.

Varsta:17.

Localitate Prahova Floresti.

Ore jucate:705.

Level:30.

Vechime pe server:3 ani.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Hobbs

Ce alte jocuri joci?:Doar sa:mp.

Ai fost banat vreodata?:A fost un ban dat din greseala dupa care a fost scos.

Ce faci in timpul liber?:Fotbal.

Descrie-te pe scurt:Sunt o fire ambitioasa si serioasa, sunt genul de persoana care nu se lasa usor impresionata. Imi place sa am prieteni cu care sa socializez si sa glumesc, deoarece sunt o fire foarte sociabila si cu un simt al umorului bine dezvoltat. Nu imi place sa fiu luat peste picior sau umilit de cineva, atata timp cat eu nu-l jignesc si il respect. Cat timp eu respect, astept sa fiu respectat. Nu imi plac certurile, conflictele, incerc cat de mult posibil sa le evit. Ma mai pot caracteriza drept un baiat descurcaret si simpatic, deoarece ma inteleg cu toti playerii si ma descurc intotdeauna in orice situatie, oricat de grea ar fi.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:71 zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu.

Cu cine te intelegi din clan?: Oxigen, H0LnEsT, Cosmin, Prudner, Ouxi, ItzAndrei.

De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece este foarte respectat acesta si vreau sa ma alatur in acest mic colectiv.

De ce crezi ca meriti in clan?Am un FH decent si sunt foarte activ .

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Cu siguranta mult mai mult.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Prudner, H0lnest, Sokky, KreeN, CosminM, Cosmin, itzandrei.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):Story Nick mai vechi Cosstel[]

Varsta:Am varsta de 16 ani.

Ore jucate: 1379.61

Level: 37

Vechime pe server: 1 an jumatate aproximativ.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Story

Ce alte jocuri joci?: Mai joc War Thunder, in rest Sa:mp.

Ai fost banat vreodata?:Nu, nu am fost banat niciodata.

Ce faci in timpul liber?: Ma joc pe PC, ies cu prietenii mei la o miscare, la un fotbal sau prin plimbare.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Costel si am varsta de 16 ani. Sunt un tip amabil, descurcaret, distractiv si  dur uneori deoarece imi place sa mi se spuna adevarul in fata nu prin minciuni.Nu imi plac persoanele agreante si persoanele care se dau drept cine nu sunt.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat cel mai mul intr-o factiune de tip School Instructor SF timp de 60 de zile, am avut rank 5.

Ai mai fost in [A]?:  Nu, nu am mai fost.

Cu cine te intelegi din clan?:  Cu Cosmin si  BohusOfficial.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan apreciat pe acest server si in care cred ca ma pot ridica pe acest server.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt activ, si am un comportament decent.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: BohusOfficial, BaroNN,  Ikey, KOKO, Ionnut[], QJOK3R.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): iRoN

Varsta: Am 14 ani.

Ore jucate:Am 1390 de ore jucate pe server.

Level: Am level 48.

Vechime pe server: Pe server joc de 3 ani si 3 luni.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/iRoN

Ce alte jocuri joci?: Mai joc Clash Royale, in rest ma joc SA:MP.

Ai fost banat vreodata?: Da, am fost acum 2 ani pentru tentativa inselatorie, am vrut sa vand 1,000 mats pe 100,000$ si am scris pe /w.

Ce faci in timpul liber?:In timpul liber ma joc fotbal cu prieteni si seara joc samp.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Razvan am 14 ani sunt din Vaslui si sunt o fire foarte calma. Am multi prieteni dar pe cei adevarati ii pot numara pe degetele de la o mane. Respect persoanele care merita respectul meu si ii iau drept exemplu pe cei mai buni. Sunt o persoana ambitioasa si dupa examenul de anul acesta vreau sa imi ating telui si acela fiind sa ma duc la un liceu militar, cam acesta am fost eu in cateva cuvinte.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in LV Paramedic Departament si am rank 5 si 90 de zile, in plus detin si functia de tester.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost in acest clan.

Cu cine te intelegi din clan?:  Ma inteleg cu itzAndrei, Ouxi, Ahrix, Claudiu[], GooD, []Iulian, Smardoi, Hobbit, Andrew si cred ca mai sunt dar nu ii vin in minte.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan in care este o ordine si o disciplina cum rar intalnesti si in viata nu numai pe server, mai pe scurt sunt playeri de elita in el.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt un om disciplinat si am o educatie buna din toate punctele de vedere cum sunt si membrii din acest clan.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, chiar peste 15 ore pe saptamana tinand cont ca am si examen anul acesta si sunt ocupat cu invatatul.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ma inteleg bine cu Ouxi, Ahrix, Andrew, Smardoi, LeBroff,  Oase. si multi antii.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): SkanDaL.

Varsta: 16 ani.

Ore jucate: 1126 ore.

Level: 35.

Vechime pe server: Joc de aproape 2 ani, mai exact 1 an si 10 luni.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/SkanDaL.

Ce alte jocuri joci?: Uneori League of Legends, cand ma plictisesc, dar majoritatea timpului mi-l petrec jucand SA:MP.

Ce faci in timpul liber?: O parte din timp mi-o dedic pasinuii mele, adica fotbalul, sau iesind cu prietenii, ascultand muzica si jucand SA:MP.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Marius, sunt o fire ambitioasa, sociabila, serioasa, sunt un baiat cu capul pe umeri, nu imi plac certurile, una din pricipalele mele calitati este lucrul in echipa si fac orice pot ca sa-mi ating scopurile.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 133 zile in cadrul factiunii News Reporters.

Ai mai fost in [A]?: Da, cu putin timp in urma, aveam in jur de 90 de zile.

Cu cine te intelegi din clan?: CosminM, Prudner, WxLmX2, H0LnEsT, OXiGEN, NIRO, Ouxi, Dragos[], Andrew, Smardoi.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece, cum am spus mai sus, am mai fost in acest clan, imi place ca este un clan unit si respectat, am legat noi prietenii pe parcursul acelor 90 de zile si as vrea sa reintru.

De ce crezi ca meriti in clan?: Consider ca merit deoarece am un comportament adecvat, cat timp am fost membru al acestui clan nu am creat probleme si ma inteleg bine cu toti membrii clanului, mai mult sau mai putin.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: RazvanN.[], Oana, BogdanAndreiB, .Geo, maHSat, NeacsuS, .Mik3, Maarius si multi altii.

Edited by SkanDaL.
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Nick-urile mele anterioare au fost .FlorYn. si VictoraSH.

Varsta: Am varsta de 17 ani.

Ore jucate: Detin 620 ore jucate pe server.

Level: Am level 35.

Vechime pe server: Am o vechime de aproape 3 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Dezzy

Ce alte jocuri joci?: Mai joc ocazional CS:GO.

Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost.

Ce faci in timpul liber?:  In timpul meu liber prefer sa ma joc SA:MP cu prieteni sau sa ies pe afara.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat simplu, ma adaptez repede intr-un mediu nou. Imi fac repede prieteni sunt o persoana cu cei 7 ani de acasa o fire prietenoasa si calduroasa. Cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat. 

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Taxi San Fierro. Detin rank 5 si 85 days totodata si functia de tester.

Ai mai fost in [A]?:  Nu, nu am mai fost niciodata. Ar fi prima data daca ma acceptati.

Cu cine te intelegi din clan?:  Ma inteleg bine cu .Alexa., Wxlmx2, Iulian, si cu Adi.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan serios cu membri bine alesi, cu un renume mare pe server.  Un clan cu o ordine fabuloasa si foarte respectat pe acest server.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece am un comportament ok, un FH decent. In ultimu timp am fost ocupat cu scoala dar am si o activitate mare pe server.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur ca pot. 

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:  Ma inteleg bine cu Rage, BogdanAndreiR, Cliche, .Alexandru, AndreeaAb, Kreen si multi, multi alti.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): []StefaN., Derrick[].

Varsta: Am varsta de 15 ani.

Ore jucate: 801 ore jucate la momentul actual.

Level: Detin level 27. 

Vechime pe server: Joc pe server de pe data de 24-07-2017.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/[]Stefan.

Ce alte jocuri joci?: CS:GO si League of Legends.

Ai fost banat vreodata?: Nu am fost niciodata banat.

Ce faci in timpul liber?: De obicei stau la PC.

Descrie-te pe scurt: Ma pot caracteriza ca fiind o persoana cu cei 7 ani de acasa cu simtul umorului si cu un IQ destul de mare.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Taxi San Fierro anume 43 de zile.

Ai mai fost in [A]?:  Nu am mai fost.

Cu cine te intelegi din clan?:  Cu Hobbit, Andrei., BohusOfficial si multi altii.

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca este un clan deosebit cu membri deosebiti si este foarte respectat. Ar fi o onoara sa ma aflu aici.

De ce crezi ca meriti in clan?  Consider ca merit deoarece nu provoc certuri sau nu sunt o "pacoste". Pot sa stau in banca mea si sa ma descurc.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, si mai mult.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: MuzikStyle, Hobbit, Andrei, sTrong, SokKy, BohusOfficial, .Adi[], s.a.m.d.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Boddy. (2Good4U)

Ore jucate: 1050

Level: 45

Vechime pe server: 3 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Boddy.. (Rog sa căutați dumneavoastră sau sa accesați apăsând pe poza din Signature, nu se pune punct la finalul link-ului)

Ce alte jocuri joci?: Joc doar SA:MP, astfel îmi pot dedica aproximativ tot timpul meu liber acestui joc.

Ai fost banat vreodata?: Am fost Banat pentru 3/3 warn’s acum mult timp, eram noob și când făceam o greșeală astfel primind 1/3 in vremea aceea intrai foarte greu intr-o facțiune cu warn, astfel eu făceam într-un fel sa fac 3/3, așteptăm 3 zile pentru expirarea banului apoi având 3/3, acum regret.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber joc cărți, grătar, plimbări cu mașina, o terasa.... și mă joc.

Descrie-te pe scurt: Numele meu este Bogdan și am vârsta de 17 ani, vin din orașul Galați. Pot spune despre mine că sunt un băiat sociabil, îndrăzneț, ambițos, o fire realistă, energică, prietenoasă și cu bun simț. De fel, nu-mi plac certurile, scandalurile sau alte chestii de genul acesta și nu sufăr aroganții. Am respect față de sine și față de ceilalți care și ei au asta pentru mine. Îmi place să râd, să glumesc și să ajut cum, cât și când pot. Uneori, sunt o fire încăpățânată. Prefer sa fiu integru, tăcut, sa învăț de la alții și sa nu mă aflu in treaba, am simtul umorului doar atunci când trebuie și este cazul, nu sunt fanul glumelor fără “gust” adresate la întâmplare. Prefer sa am o relație de prietenie cu toată lumea. Sunt o fire muncitoare, îndrăzneața și muncitoare, tot timpul îmi spun ca este loc de mai bine. Pe unde am fost am preferat sa aibe o părere buna despre mine.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Spre rușinea mea cel mai mult am stat in facțiunea precedenta 50 de zile și acumulând rank 5.

Ai mai fost in [A]?: N-am fost niciodată in acest clan și îmi doresc foarte mult.

Cu cine te intelegi din clan?: .Adi[], Nigglet, .Claudiu, []Iulian., DarkElement, nu am mulți prieteni in acest clan.

De ce [A] si nu alt clan?: Alliance de când este acest clan s-a păstrat un clan cu prestigiu, serios, puternic si unit fata de celelalte clanuri. Eu din afara acestui clan asta este perspectiva mea când văd playerii aflați in ea și-mi doresc foarte mult sa fac și eu parte din el.

De ce crezi ca meriti in clan?: Am un comportament liniștit, integru. Nu sunt genul sa fiu in centrul atenției, prefer să-mi văd de treaba mea și sa stau liniștit in banca mea.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ciobi[], CostineL, DavidGA, DarkElement, NIRO, BogdanAndreiB

Edited by Boddy.
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Nickname-urile mele sunt si au fost: Osiris, GioVanNy si DertaMiX.

Varsta: Am 15 ani.

Ore jucate: Am 424 de ore jucate.

Level: Am level 23.

Vechime pe server: Joc de 2 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Osiris

Ce alte jocuri joci?: Counter Strike, League of Legends si Rocket League.

Ai fost banat vreodata?: Da pentru o tentativa de inselatorie, dar m-am cumintit.

Ce faci in timpul liber?: Ies afara cu prietenii, fac teme ( ocazional) si ma joc.

Descrie-te pe scurt:  Ma numesc Matei, am 15 ani si sunt din Galati. Sunt un adolescent caruia ii place sa se distreze si sa faca glume. Hobby-urile mele sunt tenisul si fotbalul. Imi place sa ies afara cu prietenii deoarece ei sunt a doua mea familie. Lucrul in echipa este punctul meu forte si asa ma distrez eu. Ma enervez destul de repede cand nu imi iese ceva, dar ma ambitionez sa duc acel obiectiv pana la capat. Imi place sa imi fac cat mai multi prieteni ca sa am cu cine sa ma distrez. Simtul umorului, pentru mine, este esential la un om, daca nu am avea umor nu cred ca putem traii. Imi place sa ma joc pe calculator jocuri de competitie si sa ascult muzica cand fac asta. Muzica ma ajuta foarte mult sa ma calmez. Urasc din tot sufletul liceul.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Taxi Los Santos si am acumulat rank 5 cu 51 de zile.

Ai mai fost in [A]?:  Nu am mai facut parte din acest clan.

Cu cine te intelegi din clan?:  Nu am apucat sa ma imprietenesc cu un membru al clanului.

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca este un clan foarte bine organizat si cu membrii seriosi si prietenosi.

De ce crezi ca meriti in clan?: Nu sunt sigur pe mine ca pot intra, decizia este la co-lideri si lider.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Prefer sa ramana confidential acest amanunt.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): .Ashu si Krychowiak 

Varsta:  Am  frumoasa varsta de 19 ani.

Ore jucate: 2134 ore jucate.

Level: Am level 53.

Vechime pe server: Aproximativ si aproape trei ani.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/.Ashu

Ce alte jocuri joci?: Cel mai mult joc sa-mp dar si mai rar un counter strike sau un CS-GO.

Ai fost banat vreodata?: Da am fost banat pentru injuri staff.

Ce faci in timpul liber?:  Prefer ca in timpul liber sa mi-l petrec pe sa-mp si inpreuna cu prietena sau cu prieteni. 

Descrie-te pe scurt: Salut ma numesc Florin am 19 ani sunt din Ramnicu Valcea , judetul Valcea si sunt o persoana onesta cinstita, cumsecade dar mai ales imi place sa imi petrec timpul asa cum imi place mie dar mai ales iubesc chestai de a ma face placut de fiecare persoana.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea actuala Hitman Agenty . In acest timp de  176 days am acumulat rank 5.

Ai mai fost in [A]?:  Nu, nu am mai fost in acest clan pentru ca nu mi sa acordat inca o sansa.

Cu cine te intelegi din clan?:  Cel mai bine ma inteleg cu Spike , Wxlmx2, Andrew , Alexa , Hobbit, Ouxi

De ce [A] si nu alt clan?: Consider ca acest eset cel mai bun si cel mai inportant clan de pe sercar dar mai ales ceste cel mai bun clan de pe tot servarul. Forta clanul Alliance.

De ce crezi ca meriti in clan? Consider ca as merita o sansa ca am o perspectiva destul de buna si daca mi -ar acorda o sansa as putea sa imi fac un respect pe servar.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da sigur pot sa fac si mai mult nu se pune problema.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Andrew , Hobbit, Alexa, Spike, M12WTF, oprea , SiNK, Danni , MarshMaLLoW, Winty[], Franklin, Uzzik, Ouxi si multi alti.

Edited by St..Ashu
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp