AlexeRazvan Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): RaZvAn], ([]RaZvAn. si RaZvAn.20 cele anterioare).Varsta: Am 17 ani.Localitate: Braila.Ore jucate: 1142.Level: 44.Vechime pe server: 2 ani.Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/RaZvAn]Ce alte jocuri joci?: Nu joc alt joc.Ai fost banat vreodata?: Da.Ce faci in timpul liber?: Joc tenis de camp si merg la pescuit.Descrie-te pe scurt: Ma numesc Razvan, sunt o fire calma, prietenoasa si cu suflet bun. Sunt glumet, serios cand este momentul, ma integrez repede intr-un grup si cam acesta sunt eu.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: News Reporters rank 5, 51 de zile.Ai mai fost in [A]?:Da.Cu cine te intelegi din clan?: Smardoi, Paco, Rios, Cosmin.De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan unic pe server, cu membrii de treaba, glumeti si ma regasesc in ei.De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece m-am obisnuit in acel clan, si dintr-o simpla joaca m-am atasat foarte mult de joc si a devenit o placere sa joc alaturi de acest clan.Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur.Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ionutz, Cosm1n., si multi altii. Edited November 19, 2017 by Razvan.alx
Ciobi[]BuGGed Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Ciobi[] , anterioare Cioby007. Varsta: Am varsta de 18 ani. Localitate: Salatrucel. Ore jucate: 1340.2 . Level: 45. Vechime pe server: Joc pe acest server de 3 ani. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Ciobi[] Ce alte jocuri joci?: Mai joc GTA V , CS GO , CS 1.6. Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: Joc fotbal , deoarece practic fotbalul de performanta , am jucat si-n liga a 2 la Cozia Calimanesti. , momentat joc la echipa comunei. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Marian am 18 ani si sunt un baiat talentat cu cei 7 ani de acasa si care stie ce vrea de la viata. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult timp petrecut intr-o factiune a fost in FBI atingand 104 days. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Mai multe persoane. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece acesta imi place , un clan frumos si activ. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt cineva pe acest server , si fgh-ul meu va va spune asta. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur , am avut saptamana asta 31:00/h jucate. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Boddy , Dixd sunt fratii mei. Edited November 19, 2017 by Cioby007
seBaKa Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Nickname pe server (+ anterioare):seBaKa. , nume anterioare: Seby95:seBaKa.MANEVRA Varsta:14 Localitate:Iasi Ore jucate:1020o Level:40 Vechime pe server: 2016-10-04 18:04:01 Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/seBaKa. Ce alte jocuri joci?:CS:GO,Cs:1.6,SMITE. Ai fost banat vreodata?:Da...pentru reclama. Ce faci in timpul liber?:Ies cu prieteni in oras. Descrie-te pe scurt:Ma numesc Seby, am varsta de 14 ani si imi place sa imi pierd timpul cu prietenii. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am stat 71zile in Loz Aztecas, am avut rank5. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: BohusOfficial,[]Adi.,Andrei. De ce [A] si nu alt clan?:Am ales clanul [A] deoarece este un clan cu membri foarte bine alesi in care mereu ai cu cine discuta. De ce crezi ca meriti in clan?Eu cred ca merit sa fiu in clan deoarece am o experienta destul de vasta pe acest server. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Kesen , BohusOfficial , Streap[] , CostyOfficial , xNeacsu[] ,Rown si Mihaio.
NaKeD Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): NaKeD Varsta: Am varsta de 17 ani. Localitate: Sunt din Iasi. Ore jucate: 1433 acum. Level: Detin level 39. Vechime pe server: Joc pe server de pe data de 13-05-2016. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/NaKeD Ce alte jocuri joci?: CS:GO si League of Legends. Ai fost banat vreodata?: Nu am fost niciodata banat. Ce faci in timpul liber?: Joc la ochipa de fotbal din liga a 4 a, joc biliard si ies cu prietenii in oras. Descrie-te pe scurt: Ma pot caracteriza ca fiind o persoana cu cei 7 ani de acasa cu simtul umorului si cu un IQ destul de mare, respect pe cei ce imi sunt superiori si ii ajut pe cei ce nu se descurca cu un anumit lucru. Consider ca sunt un baiat cu potential si foarte de treaba. Nu imi plac persoanele cu 2 fete. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Las Venturas Paramedic Departament, 102 zile, rank 5. Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: Cu Hobbit, Andrei., BohusOfficial, Wxlmx2, Alexa, Rios, Skinny, RobinAlex, etc. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca este un clan deosebit cu membri deosebiti si este foarte respectat. Am mai fost Si stiu cum e atmosfera de acolo. De ce crezi ca meriti in clan? Consider ca merit sa ma aflu in acest clan deoarece am un FH frumos , Lp-ul este curat, sunt comunicativ si prietenos. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, si mai mult. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: MuzikStyle, Hobbit, .Adi[], Rinton, Uzzik, D4nger, Oprea, Wxlmx2, Alexa, Lebroff, etc. Edited November 19, 2017 by Naked
Astory Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Astory Varsta: Am varsta de 19 ani. Localitate: Moinesti, judetul Bacau. Ore jucate: Am 1986 ore acumulate. Level: 40 cu aproximativ 700+ respect point-uri Vechime pe server: Joc pe acest server din 2015 . Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Astory Ce alte jocuri joci?: Inafara de SA:MP mai joc si CS:GO, rust. Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat de 2 ori, deoarece mi-a fost spart contul si acel necunoscut a facut prostii pe contul meu. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber pot spune ca imi petrec timpul pe afara cu baietii chiar si cu prietena, merg la sala si la sfrasitul zile ma pun sa joc ceva pe PC. Descrie-te pe scurt: Numele meu este Chirila Andrei, am varsta de 19 ani, sunt din localitatea Moinesti, judetul Bacau, despre mine pot spune ca sunt foarte prietenos, imi plac foarte mult sa imi fac noii prieteni si sa colaborez cu ei, sunt un baiat sincer si pot respect celui care imi poarta respect, cand e vorba de o treaba o duc pana la capat fara sa dau inapoi. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Taxi Las Venturas, aproximativ 350 zile+ si inca mai fac parte din aceasta factiune, iar de fiecare data am iesit din aceasta cu rank 5 si rank 6. Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost, dar din pacate am iesit, deoarece am avut bacul si am lasat jocurile video pentru acest examen. Cu cine te intelegi din clan?: In acest clan ma inteleg cu RobinAlex, Tulento, Andrei., cristian131, Formidable. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece in acest clan mi-am creat o familie si ma ajutat cand a fost nevoie si doresc sa revin, deoarece aici imi e locul. De ce crezi ca meriti in clan? Nu pot spune ca merit sa fiu in acest clan, deoarece cei de rank 6 si eugen poate decinde cine poate intra. Doresc sa cunosc noii membri si sa pot comunica cu ei. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, pot sta. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Am foarte multi prieteni, nu ii pot enumar.
Miodrag Sasha Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Nickname pe server (+ anterioare):Am avut numele:Johnny,Sasha[] Varsta:Am varsta de 16ani. Localitate:Sunt din localitatea Peciu-nou. Ore jucate:Am avut un alt cont care a fost furat 1000de ore dar pe actualul am aproape 400. Level:Detin lvl 39 Vechime pe server:Joc pe acest server de 7luni. Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Sasha[.] Ce alte jocuri joci?:Mai joc pe CsGo dar mai mult SA:MP. Ai fost banat vreodata?:Da,pentru abuz de functie. Ce faci in timpul liber?:In timpu liber imi place sa joc SA:MP,sa ies cu prieteni pe afara,sa merg la dansuri si sa joc fotbal. Descrie-te pe scurt:In primul rand Salut,eu ma numesc Sasha,am 16ani si sunt din timisoara,eu sunt un baiat linistit,sincer,ambitios si cu simtul umorului foarte bine dezvoltat.Imi place foarte mult sa lucrez in echipa,sa joc fotbal si sa ies cu prieteni.Imi plae sa dau o mana de ajutor atunci cand este nevoie si sa fac o gluma buna atunci cand simt ca este nevoie.Am cei sapte ani de acasa nu imi place sa iau parte la conflicte si nici sa dau parte acestora .Ma consider o persoana capabila,linistita si imi place foarte mult sa incerc lucruri noi. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult am stat in factiunea San Fierro Police Departament R5-60 days. Ai mai fost in [A]?: Da,am mai fost in [A]. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu majoritatea membrilor din acel clan. De ce [A] si nu alt clan?:Pentru ca este cel mai tare clan si cu simtul umorului foarte bine dezvolatat si un comportament exemplu pentru ceilalti jucatori. De ce crezi ca meriti in clan?Pentru ca is activ si am un comportament decent pe server. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur,nici nu se pune problema. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Ahrix,WxLmX2,Walmak si multi alti.
Beilic Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Beilic Varsta:18-19 ani Localitate: Botosani Ore jucate:655 Level:30, am rp de mai mult. Vechime pe server:joc din 2014 cu o pauza si am revenit anul acesta in forta. Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Beilic Ce alte jocuri joci?:League of Legends si Cs. Ai fost banat vreodata?:Nu Ce faci in timpul liber?:Ma peocupa Designul, photoshop, obisnuiesc sa ma joc pe pc , sa ies pe afara la bere cu baietii si tot ceea ce este legat de sport. Descrie-te pe scurt:Sunt un baiat simplu am varsta de 18 ani, sunt o fire ambitioasa si energica, imi place sa practic diferite sporturi ca de exemplu fotbalul, volley-ul ,sala etc. Imi plac animeurile, anime-ul meu preferat fiind Naruto.Imi place sa socializez, imi plac iesirile in oras cu prietenii si distractia. Sunt o persoana cumsecade ce prinde totul din mers.Sunt mereu dispus sa invat ceva nou de la orice persoana ce-mi dispune acest lucru. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: rank 5, 50 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Nu am apucat inca sa impart vre-o vorba cu vreun membru al clanului ,dar cred cu tarie ca o sa-mi construiesc usor legaturi de prietenie intre membrii acestui clan. De ce [A] si nu alt clan?: Este o experienta noua si datorita influentei foarte mare asupra acestui server. De ce crezi ca meriti in clan?: Consider ca sunt o persoana potrivita pentru acest clan datorita :vechimii mele pe acest server, comportamentului meu exemplar si mai important faptul ca sunt un om serios si sociabil. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Nici nu se pune problema. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: azwaT, Blascovitz, Blex44, TVDQR, Oake etc. Edited November 19, 2017 by Beilic
Clau Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Phantasm Varsta: Am varsta de 17 ani. Localitate: Jud. Alba Ore jucate: 716 Level: 30 Vechime pe server: De aproximativ 3 ani. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Phantasm Ce alte jocuri joci?: Momentan doar SA:MP Ai fost banat vreodata?: Da, am fost. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ma ocup cu sala. Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana cu bun simt, amabila si respectoasa. Nu ma enervez repede deoarece stiu cand sa parasasec un conflict sau o cearta, nu mi-au placut niciodata persoanele laudaroase, sunt tipul de om care prefera sa stea in banca lui, fara sa se implice in lucruru inutile. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: FBI - rank 5 - 136 days Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost in [A] Cu cine te intelegi din clan?: Acum nu ma inteleg cu nimeni perferct deoarece m-am lasat de SA:MP si m-am reapucat, dar asa cunosc unele persoane. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece e un clan care este respectat pe server si membrii seriosi cu care poti purta o discutie. De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece sunt serios si capabil de a duce un lucru pana la sfarsit. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Andreiutz, OotV, Killer7., Andreeii
lAlexzShaD0w Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Lexxu, xZeuSx. Varsta: 14 ani. Localitate: Lugoj, judetul Timis. Ore jucate: 612.58 Level: 29 Vechime pe server: Joc pe serverul White inca de la deschiderea (dupa fuziune), am venit pe White de pe serverul Green unde am inceput sa joc in 2015. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Lexxu Ce alte jocuri joci?: Farming Simulator 15/17, Fifa 17, Euro Truck Simulator 2. Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat niciodata. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber imi place sa ies cu prietenii in oras, sa ma joc jocuri pe calculator si sa-mi fac prieteni noi. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Alex, am 14 ani. In timpul meu liber imi place sa joc fotbal, mai fac o iesire cu prietenii si in rest petrec timpul pe PC. Ca personalitate, sunt un om calm, nu ma stresez niciodata deoarece doar inrautatesc situatia. Incerc sa rezolv orice problema pe cai pasnice astfel incat toata lumea sa fie impacata. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult intr-o factiune am stat59 de zile, inca ma aflu in acea factiune, astept sa fac cat mai multe zile. Ai mai fost in [A]?: Da, am fost in clanul [A] pe Green, cand serverul abea s-a deschis. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine din clan cu: Andrei., Andrew, Elena (cu ei vorbesc mai des, cand ma intalnesc pe server cu ei), nu am tangente cu nimeni insa acestia 3 sunt persoanele cu care mai vorbesc de obicei. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece cred ca clanul [A]lliance este un clan nobil, pentru cei care au o experienta/vechime pe serverul Red / White. De ce crezi ca meriti in clan?: Cred ca merit in acest clan deoarece sunt un player cu experienta, nu am tangente cu vreun membru din clan si am un comportament ok. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, joc si mai mult de 10h/saptamana uneori. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Asleep, _PuncT_, Elena, Andrew, Andrei., Lyemos, BaRoNN, FripS, Febz, etc.. Edited November 19, 2017 by Lexxu
GetYouAlive. Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): GetYouAlive. Varsta: Am 16 ani. Localitate: Suceava. Ore jucate: 1580 Level: 40 Vechime pe server: In jur de 3 ani. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/GetYouAlive Ce alte jocuri joci?: Ma mai joc si CS:GO alaturi de diverite jocuri. Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat niciodata. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ies alaturi de prieteni mei. Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana amuzanta dar serioasa atunci cand este cazul. Am spirit de echipa si imi place sa ma gandesc la viitor rezolvandu-mi toate problemele din timp. Sunt respectuos si imi place sa incerc mereu lucruri noi. Sunt un baiat simplu, cu cei 7 ani de acasa si cu capul pe umeri. Imi place sa-mi fac treaba ca la carte si niciodata sa las un lucru neterminat. De asemenea, imi place sa creez o atmosfera placuta in jurul meu si sa glumesc foarte mult, bineinteles, in limita bunului simt. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai multe zile petrecute au fost in Taxi Las Venturas, rank 5 si 161 de zile. Ai mai fost in [A]?: Da, am fost o singura data. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg foarte bine cu: Marius., Claudiu[], CosminM, Ahrix, Ritter[], Prunder, WxLmX2, BohusOfficial, Adi[], ItzAndrei, Smardoi, Miichael, Andrei, Hobbit, Formidable si multi alti. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este cel mai respectat clan de pe server. De ce crezi ca meriti in clan? Cum am spus si mai sus la descriere, sunt o persoana de treaba cu cei 7 ani de acasa. Nu ma inplic in conflicte deoarece sunt o persoana simpla. De aceea cred ca ma pot adapta langa celelate persoana din clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, chiar si mai mult. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Adi[], Bobillho, Enache[] si multi alti. In general cu toate persoanele intalnite m-am inteles foarte bine. Edited November 19, 2017 by GetYouAlive.
Alex.Enc Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): []Enache. - nick pe acest cont: AlexEnc si ParanormaL Varsta:15 ani Localitate:Calarasi Ore jucate:1032 de ore Level: 39 Vechime pe server:Joc pe fostul red de cand s-a deschis, dar nu pe acest cont, pe acest cont joc din anul 2016 Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/[]Enache. Ce alte jocuri joci?:Nu mai joc niciun alt joc pe langa SA;MP Ai fost banat vreodata?:Nu, nu am fost. Ce faci in timpul liber?: Ma joc pe PC sau ies la fotbal alaturi de prietenii mei. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat modest, ambitios, imi place munca in echipa, sunt sociabil, respectos si munciotr.Nu imi plac persoanele false, imi place sa ajut tot felul de oamenii, care au cu adevarat nevoie de mine. Sunt prietenos si un om cu cei sapte ani de acasa. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stata in The Russian Mafia- 31 days- Rank 7. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Cu []Adi., Miichael pentru ca mi-a fost manager. De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece [A] este cel mai respectata clan de pe server, sunt numai membrii cu capul pe umeri si cu cei sapte ani de acasa, fiind respectosi si unii in care iti poti pune baza. De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece, sunt un om calm, respectos si prietenos si pentru ca am acumulta destule ore pe server. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur, Online last 7 days 37 hours Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: GetYouAlive, []Adi., Bobillho, Kesen, dar si alti playeri, nu cu toate pentru ca nu am vorbit sau nu am tinut legatura ca prieteni, dar cum am spus si mai sus, sunt un om foarte prietenos si foarte sociabil, deci din toate asta rezulta ca peste tot imi fac prieteni noi.
McKale Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Killz0r, StCatalinn111 Varsta: 13 ani. Localitate: Braila. Ore jucate: 546 de ore jucate. Level: 27. Vechime pe server: Nu mai stiu exact. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Killz0r Ce alte jocuri joci?: Nu prea mai joc niciun joc. Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: Stau pe PC si ies pe afara. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Gabriel, am varsta de 13 ani, sunt o fire serioasa care nu da niciodata inapoi, dar stiu si de gluma. Locuiesc in orasul Braila din Judetul Braila. Imi place foarte mult fotbalul, pot spune ca sunt destul de bun la fotbal. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat rank 5 si 50 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Cu Adi. , cam atat, dar daca voi intra in acest clan ma voi intelege cu toti. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca imi doresc de mult timp sa intru in [A]lliance si pentru ca este un clan foarte respectat pe server, dar si pentru ca are niste membri de nota 10 din cate am vazut. De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca stiu sa ma comport si sunt un tip de treaba care se implica foarte repede intr-un grup si pentru ca am LP clean si FH bunicel. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Mont3Kill2, NeyDen, Adi. , Heno, Cliche( cat de cat). P.S: Sunt doar cativa.
zkingul Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): zKing şi anterior []Costy[GCN] Varsta: 15 Localitate: Buzău Ore jucate: 1400 Level: 30 Vechime pe server: aproximativ 2 ani. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/zKing Ce alte jocuri joci?: LoL şi atât. Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat niciodată. Ce faci in timpul liber?: Mă joc pe calculator sau mai ies cu prietenii afară, dar majoritatea este petrecut la calculator. Descrie-te pe scurt: Sunt un băiat serios, cu simțul umorului şi îmi place să îmi iasă lucrurile cum vreau eu. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 180 se zile, rank 5 în School Instructors SF Ai mai fost in [A]?: Da. Cu cine te intelegi din clan?: Mă înțeleg bine cu toată lumea, în special cu Formidable, Marius, H0lnest, Seelow. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece [A] îl consider cel mai bun clan de pe server. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece consider că am toate cerințele necesare. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, pot. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Seelow, Formidable, SkanDaL, h0lnest, MaxWell, .XeqTr, Marius, xMaryus, etc...
BarrelS Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Nickname pe server (+ anterioare):BarrelS Varsta:Am varsta de 16 ani. Localitate:Craiova, judetul Dolj. Ore jucate:380 de ore jucate. Level:Level 30. Vechime pe server:9 luni. Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/BarrelS Ce alte jocuri joci?:Mai joc League of Legends. Ai fost banat vreodata?:Nu. nu am fost banat vreodata. Ce faci in timpul liber?:Ma joc pe calculator si imi petrec timpul alaturi de prietenii mei! Descrie-te pe scurt:Ma numesc Robert. Am 16 ani si sunt din orasul Craiova , judetul Dolj .Sunt o persoana carismatica, cu capul pe umeri, care se integreaza repede intr-un colectiv nou. Am simtul umorului dar in limita bunului simt . Sunt foarte sociabil si stiu cum sa ma integrez intr-un grup . Nu-mi plac persoanele arogante care se dau mari .Am cei 7 ani de acasa, ii respect pe cei superiori mie si niciodata nu ma pun pe locul 2. Sunt un elev model, dar care isi mai face timp si pentru SA:MP. Nu imi place sa fiu luat in ras, ma enervez destul de repede, dar ma linistesc la fel de repede. Cam acesta sunt eu si sper sa ma cunoasteti mai bine pe parcurs. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am stat cel mai mult rank 5 cu 44 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: Cu Marius, Formidable, Maxwell, xMaryus, etc. De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece am multi prieteni in acesta. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece cred ca sunt capabil sa fac parte din acest clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Avand in vedere ca in last 7 days am 34 de ore cred ca da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Yrdmax, Bojneagu, iAli, Shacky., restul se stiu si ei. 1
BarrelS Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 (edited) Greseala. Edited November 19, 2017 by BarrelS 1
Andreiutz. Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Andreiutz. Doar cu nickname-ul acesta joc. Varsta: Am 16 ani. Localitate: Sunt din Cluj-Napoca. Ore jucate: In momentul actual, detin 2058 ore jucate. Level: Am level 45. Vechime pe server: Pe White joc inca de la fuziune, insa am jucat pe Red timp de aproximativ doi ani si jumatate. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Andreiutz Ce alte jocuri joci?: In afara de SA:MP, mai joc si Clash Royale, pe telefon. Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost niciodata banat. Ce faci in timpul liber?: Timpul liber mi-l petrec iesind afara cu prietenii, uitandu-ma la seriale sau jucandu-ma SA:MP. Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana cu cei 7 ani de acasa, de treaba, cu simtul umorului si inteligenta. Imi plac animalele de companie, in special cainii. Ador sa ma uit la seriale, lucru care imi ocupa marea majoritate a timpului, pe lanaga scoala. Sunt o persoana sociala, care se integreaza destul de repede intr-un anumit grup de persoane. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult timp petrecut intr-o factiune a fost de 155 zile, rank 5, si anume in Hitman Agency. Ai mai fost in [A]?: Da, am mai facut parte din acest clan. Cu cine te intelegi din clan?: Membrii clanului cu care socializez sunt RobinAlex, WxLmX2, Alexa, Walmark si Dragos[]. De ce [A] si nu alt clan?: Am petrecut un timp destul de indelungat in [A]lliance in trecut incat m-am atasat destul de mult de el. Membrii clanului sunt unii cu cei 7 ani de acasa, care, atunci cand primesc respect, ofera si ei acelasi lucru, ceea ce pentru mine este un element fundamental in intelegrea dintre persoane. De ce crezi ca meriti in clan? Consider ca merit sa fac parte din [A]lliance, deoarece comportamentul meu este unul bun, neavand sanctiuni recente, activitatea mea este una decenta, lucru care reiese din orele jucate, iar Faction History-ul este unul bun, dupa parerea mea. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Am destul timp incat sa depasesc pragul de 10 ore pe saptamana. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Timpul pe server, pe langa membrii pe care i-am enumerat mai sus, mi-l petrec cu .Eduard, Phantasm si Otov. Edited November 19, 2017 by Andreiutz BuGGeD
AlexandruPetrisorNicolae Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare):Am numele in prezent Phantom ,dar in timp am avut: H3RO,KeLoo,Credit. Varsta:Am varsta de 18 ani. Localitate: Locuiesc in Pitesti. Ore jucate:Am acumulat 369 de ore jucate. Level:Detin level-ul 23. Vechime pe server:Joc de aproximativ 3 ani pe aceasta comunitate ,adica nu m-am facut asa cunoscut .Am fost un player ca toti ceilalti din punct de vedere al jocului ,nu si al gandirii.Mi-a placut sa fiu in spiritul acela de gameplay fun. Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Phantom Ce alte jocuri joci?:Joc in general CSGO,dar nu ezit sa incerc si alte jocuri. Ai fost banat vreodata?:Nu. Ce faci in timpul liber?:In timpul liber mi-l aloc sportului de performanta ,cat si diferitelor hobby-uri cum ar fi:Pescuit-ul si dormit-ul daca se pune :). Descrie-te pe scurt:Sunt un baiat cu spirit de echipa ,imi place sa imi petrec majoritatea timpului cu prietenii si sa imi fac proprii bani .Adica sa nu stau pe cur-ul mamei si sa imi castig existenta prin diferite modalitati.Sunt activ,generos,capabil si glumet atunci cand trebuie ,dar mai ales sa imi fac prieteni noi.Stilul de gandire ma face diferit fata de ceilalti ,adica stiu sa gestionez fiecare situatie la rece,calm. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Pai cel mai mult am stat in Taxi San Fieroo ,acumuland 54 de zile ,unde m-am simtit exceptional. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Laurentiu,fost-ul helper. De ce [A] si nu alt clan?: Am ales acest clan numit "Alliance" ,deoarece acest clan are o vechime foarte mare pe server si playerii acestui clan sunt unii cu nume mari.Unde sunt baietii grei ,vreau sa fiu si eu. De ce crezi ca meriti in clan? Nu zic ca am un loc rezervat sau ca merit ,pur si simplu imi incerc sansa pe care o am. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Toti membrii SILV,LV PARAMEDIC ,TAXI SF ,dar mai ales Laaurentiu. Edited November 19, 2017 by PHA
alexXxX1997 Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Pussy.Pass Varsta: 20 de ani. Localitate: Hunedoara. Ore jucate:1938 Level:69 Vechime pe server: 3 ani. Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/.Alexandru Ce alte jocuri joci?: 5-6 ore pe zi. Ai fost banat vreodata?: Da am fost din cauza inselatorie chear cand m-am apucat. Ce faci in timpul liber?: Ies cu prietena in oras. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat bun de treaba, sunt un baiat silitor cu bunul simnt cu simntul omorului. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: am stat in Lspd rank 5 70 days si am primit wipe. Ai mai fost in [A]?: Da am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: Adminul florin Liderul Hobbit, WXLMX2, Miichael si multi alti. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca clanul [A] este unul dintre cele mai tari clanu de pe servar cu niste membri care isi au rostu in clan. De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca sunt activ si sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Joc aproximativ 25 30 35 de ore pe saptamana. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Florin, Flavia, Dezzy, Hobbit, WXLMX2, SINK, Savage. Si multi alti etc
xMonkyS. Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare):SpYinQ. _Dexterr0_ Varsta:Am 16 ani. Localitate:Sunt din Judetul Iasi/Localitatea Letcani. Ore jucate:575 ore jucate. Level:26. Vechime pe server:Aproximativ 3 ani. Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/CosmyREG Ce alte jocuri joci?:Nu joc alte jocuri. Ai fost banat vreodata?:Am primit ban la inceput cand m-am apucat pe motiv 3/3 warn's. Ce faci in timpul liber?:Joc fotbal, SA:MP si ies in oras. Descrie-te pe scurt:Un băiat cu cei 7 ani de acasă, serios, capabil și cu simțul umorului. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am o factiune, aceasta este School Instructors San Fierro, detin rank 1. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai facut parte din acest clan. Cu cine te intelegi din clan?: Cu Florin si Nicolas cel mai bine. De ce [A] si nu alt clan?:Aici am prieteni si am luat decizia de a incerca sa fac parte alaturi de voi. De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece sunt un jucator cu cei 7 ani de acasa, nu injur, sunt activ si capabil. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da, pot juca, in prezent acord pe saptamana 35 ore. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Florin, Nicolas, Niro, Savage., Panda, Vevet, Formidable, WXLMX2 si multi altii. Edited November 19, 2017 by Cosminocosmo.
Allex Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): Allex actual ,KeZoN. anterior. Varsta: 18 ani. Localitate: Teleorman. Ore jucate: 1313 Level: 40 Vechime pe server: 3 ani Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Allex Ce alte jocuri joci?: Fifa,Cs 1.6. Ai fost banat vreodata?: Da,am fot banat acum 2 ani pentru aimbot. Ce faci in timpul liber?: Joc fotbal,Sala si ies in oras cu prietenii. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Alex,sunt din Rosiori de Vede,sunt un baiat glumet,imi place sa-mi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni,imi place foarte mult jocurile si sa-i respect pe cei din jurul meu,chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Los Santos Police Department rank 5 si 55 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost in acest clan. Cu cine te intelegi din clan?: RiTTeR[],BohusOfficial,ItzAndrei. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece [A] este unul foarte bine vazut si membri acestuia sunt foarte calculati. De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca asi avea o sansa in acest clan pentru ca am foarte multe ore jucate si o experienta foarte mare. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Din acest clan nu ar fi prea multi dar referindu-va la playeri, ma inteleg cu Andreii , D4NGER , QJOKE3R.,FlorinAlx,etc.
[]Georgescu[] Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 (edited) Nickname pe server (+ anterioare):Georgescu.,Cosmin_Marian Varsta:14 ani. Localitate:Albesti-Paleologu, jud PH. Ore jucate:1122. Level:32 Vechime pe server:2 ani. Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Georgescu. Ce alte jocuri joci?: CS:GO, S.K.I.L.L. SF 2, si cam atat, nu sunt un gamer inrait. Ai fost banat vreodata?:Da, pentru c bug si cheats(jetpack) Ce faci in timpul liber?:Ma joc pe pc in general. Descrie-te pe scurt:Am varsta de 14 ani si sunt din localitatea Albesti-Paleologu. Sunt o persoana calma, nu imi place deloc sa ma cert si tot timpul respect fiecare persoana indiferent de cine este. Imi place foarte mult sa ajut persoanele care au nevoie, deoarece ador sa ii vad fericiti, iar eu ma simt implinit pentru ca am facut o fapta buna. Sunt o fire perseverenta, nu ma dau niciodata batut de la prima incercare. Tot timpul muncesc din greu ca sa ajung unde mi-am dorit, iar greutatile de pe parcurs sunt neinsemnate pentru mine, deoarece ma chinui sa trec peste. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:In grove, rank 5, 77 de zile.Dar aici in L.S.P.D., planuiesc sa-mi bat recordul personal. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost dar imi doresc acest lucru. Cu cine te intelegi din clan?: Cu CQSMIN, Lexxu, si []Adi De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece am muncit sa ajung unde sunt si ma cred in stare sa pot intra in acest clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da, deobicei fac intre 30 si 35 de ore la 7 zile. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Lexxu, Slai, Flaviu., CQSMIN, Stefan[]., SkyBet, xNeacsu, si multi altii. Edited November 19, 2017 by cosmin_marian
Ionut Avram Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Nickname pe server (+ anterioare): THE_Monkey Nick anterior Legenda Varsta:14 Localitate:Racsa Ore jucate:1096 Level:37 Vechime pe server: 3 Ani. Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/The_Monkey Ce alte jocuri joci?:Doar samp. Ai fost banat vreodata?:Da pt aimbot,pt ca i-am dat lui bilndatu sa joace la war,inca regret. Ce faci in timpul liber?: Ma joc samp. Descrie-te pe scurt:Sunt o persoana cu bun simt, amabila si respectoasa. Nu ma enervez repede, deoarece stiu cand sa parasesc un conflict sau o cearta, izolandu-ma astfel de acestea. Nu mi-au placut niciodata persoanele laudaroase, sunt tipul de om care prefera sa stea in banca lui, fara sa se implice in lucruri inutile. Singurul lucru care ma face sa ma implic, sunt persoanele de buna maniera care te conving sa fac parte dintr-un grup, o mica comunitate. Nu renunt usor la ceea ce-mi propun, prefer sa insist. Sunt capabil sa lucrez atat singur, concentrandu-ma mai bine la ceea ce am de facut, dar si in echipa in situatiile in care ma pot simti de folos. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 64 r5 in Vagos. Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost in [A]. Cu cine te intelegi din clan?: Cu Ouxi si multi alti. De ce [A] si nu alt clan?:Pt ca este cel mai bun clan de pe server. De ce crezi ca meriti in clan?Pentru ca imi petrec 60 de ore on pe saptamana si zic ca asta e cv pt a intra intrun clan maret. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Joc cate 60 de ore :)) . Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ouxi,Mr.Drog,Dixd,GABBYCYBORG,Own, Suleiman,PetreOfficial si multi alti.
Cosmin Alliance Posted November 19, 2017 Author Posted November 19, 2017 Membrii acceptati sunt urmatorii: wenser maxwell gao bobillho JOK3R. naked astory andreiutz hobbs .ashu Felicitari. 3
Recommended Posts