Sekone Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 (edited) Tip(avatar/semnătură/logo): Semătură. Dimensiuni: Ca aici, dacă se poate, dacă nu cum vă vine vouă mai bine. https://imgur.com/a/upqsY Tematica( ex Masina/Natura/Fete/Iarna/Plaja ): Skin de la Taxi, rank 5.Text: Igor., iar undeva mai jos să scrie "Member of Taxi San Fierro & King.", iar undeva jos 'black.bugged.ro' cu culori frumoase şi vioaie.Informatii: Niste efecte dacă se poate, gen explozie sau ceva, să fie skin-ul pozitionat frumos, gen mână peste mănâ (nu ştiu să explic acum), gen /crossarms 2 in joc. Te-ai asigurat ca ai minim 250 de posturi pe forum?: Desigur. Ultima cerere facuta ( Obligatoriu Link ): Nici nu mai ştiu dacă am făcut sau nu, oricum dacă am facut este facută acum aproximativ un an. Ai verificat cu atentie perioada de (depuner-rezolvare) cereri ? Da. Edited November 20, 2017 by King Igor.
Heritage Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 (edited) ] Ia prietene, nu stiu daca iti place. Am incercat. Edited November 20, 2017 by PlaiN 1
Scm Alex Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 ] Ia prietene, nu stiu daca iti place. Am incercat. cum ai pus efectu asta ca e smecher rau
Recommended Posts