Frau Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Cn are acest font si nu mi-l da ma-sa-i desteapta, glm. Vr sho acest font mirobolant, dau +69:
katanaHooligan Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 @, in primul rand nu aici se fac cererile pentru moduri, iar in al 2-lea rand esti foarte orb pentru ca link-ul de download de la toate modurile il ai in descrierea videoului, chiar primul inca.
Frau Posted November 24, 2017 Author Posted November 24, 2017 @, in primul rand nu aici se fac cererile pentru moduri, iar in al 2-lea rand esti foarte orb pentru ca link-ul de download de la toate modurile il ai in descrierea videoului, chiar primul inca. Nu am chef sa descarc tot modpack-ul doar pentru un font fratemiu, ma intelegi sau? In al 2-lea rand, am vazut ca multi fac cereri si aici, intr-un topic nou, ca sa atraga atentia si sa nu se treaca post-ul cuiva cu vederea. Daca am cerut doar un lucru din modpack, de ce esti atat de inapt incat sa-mi spui ca link-ul de download de la modpack este in descriere? Crezi ca nu stiu? Daca nu stii sa citesti corect, la ce-am cerut, stai in banca ta.
BlazKo Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Cererile de moduri se fac aici: http://forum.bugged.ro/topic/21449-cereri-moduri/
Recommended Posts