Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cn are acest font si nu mi-l da ma-sa-i desteapta, glm.

Vr sho acest font mirobolant, dau +69:

Posted

@, in primul rand nu aici se fac cererile pentru moduri, iar in al 2-lea rand esti foarte orb pentru ca link-ul de download de la toate modurile il ai in descrierea videoului, chiar primul inca. 

Posted

@, in primul rand nu aici se fac cererile pentru moduri, iar in al 2-lea rand esti foarte orb pentru ca link-ul de download de la toate modurile il ai in descrierea videoului, chiar primul inca. 

Nu am chef sa descarc tot modpack-ul doar pentru un font fratemiu, ma intelegi sau? In al 2-lea rand, am vazut ca multi fac cereri si aici, intr-un topic nou, ca sa atraga atentia si sa nu se treaca post-ul cuiva cu vederea. Daca am cerut doar un lucru din modpack, de ce esti atat de inapt incat sa-mi spui ca link-ul de download de la modpack este in descriere? Crezi ca nu stiu? Daca nu stii sa citesti corect, la ce-am cerut, stai in banca ta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp