AlexandruPetrisorNicolae Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 -Ce parere aveti despre sportul romanesc ,adica fenomenul numit fotbal ? Ma intreb oare cand vom vedea si noi din nou nationala mare la un mondial in care sa ne batem de la egal la egal cu aproape orice nationala ,am ajuns sa ne bata armenii...Daca ne prinde San Marino s-ar putea sa avem probleme.De ce spun aceste lucruri ,deoarece practic acest sport de mai bine de 8 ani si ma chinui foarte mult muncind si neavand alta idee in cap ca la un momendat o sa ma las ,de ce ? Pai in primul rand nimeni nu mai vor junior de 17-18-19 ani ,chiar daca e regula aia impusa de frf ,dar fiind prea putin ceea ce au omologat ei pentru tine . -Voi ce parere aveti ? Quote
Jaguarr Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 (edited) Eu consider ca fotbalul din tara noastra o duce din ce in ce mai rau, motivele fiind destul de clare, iar faptul ca din ce in ce mai putini oameni se uita la meciurile nationalei/ cele din Liga 1 imi da de inteles ca majoritatea si-au pierdut increderea in fotbalul romanesc. Edited December 1, 2017 by Jaguarr.AIM Quote
Seraphim Benis Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 baietii grei nu-si mai dau interesul, acolo sus e cine nu trebuie, cam la asta sa rezuma. majoritatea echipelor iubite si de traditie intra in insolventa si sunt incapabile sa-si formeze planul de reorganizare, astfel ca se desfiinteaza. Quote
Blazing Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Fotbalul din tara noastra este, sa spun delicat , ,,la pamant''. Tot ceea ce conteaza este sa isi ia cluburile banii din drepturile TV, ei insusi recunoscand ca fara aceste bunuri ar intrat in insolventa. Nu conteaza istoria,orgoliile,nimic, doar sa faca bani, sa nu investeasca nimic si au tupeul sa comenteze ligile celorlalte campionate,cand ei nici macar nu isi permit curent sau apa calda la vestiare. Pacat. Quote
Brilliant Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 Foarte trist, faza e tara noastra o duce prost aproape pe orice plan. Quote
Seraphim Benis Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 Potential mare, investitii mici. Quote
PoWerreD Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Ba sincer sa zic mi se pare ca fotbalul din tara noastra se duce pe rapa incet incet. Peste cativa ani o sa fie doar praf din fotbalul de la noi. Quote
CaiusFlorin Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 Eu sincer am văzut o usoară crestere a ritmului si in campionatul nostru. Sistemu' adăugat de Burleanu cu Play-Off/Play-Out a făcut să fie mai competitiv iar în cei doi ani de până acum în Play-Off au fost meciuri chiar bune. Quote
ACAB. Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 Fotbalul românesc e un dezastru, mai ales primul eșalon. Spun asta pentru că persoane corupte, cu antecedente penale sunt pe prima scenă a fotbalului românesc. Cât timp acești paraziți vor exista și își vor urmări propriile interese, echipele de tradiție se vor chinui prin toate mocirlele din ligile inferioare ale României iar stadioanele vor continua să fie goale. Susțineți-l pe Becali că vorba aia.. "e om bun, construiește Biserici și face case la oameni, sus sus sus sus!" și încetați să vă considerați steliști cei care susțineți că Fotbal Club Fcsb este Steaua București, din moment ce aceasta nu are palmares, nu are culori, nu joacă în Ghencea și cel mai important.. nu are suporteri. 1 Quote
Tedduard Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Fotbalul românesc e un dezastru, mai ales primul eșalon. Spun asta pentru că persoane corupte, cu antecedente penale sunt pe prima scenă a fotbalului românesc. Cât timp acești paraziți vor exista și își vor urmări propriile interese, echipele de tradiție se vor chinui prin toate mocirlele din ligile inferioare ale României iar stadioanele vor continua să fie goale. Susțineți-l pe Becali că vorba aia.. "e om bun, construiește Biserici și face case la oameni, sus sus sus sus!" și încetați să vă considerați steliști cei care susțineți că Fotbal Club Fcsb este Steaua București, din moment ce aceasta nu are palmares, nu are culori, nu joacă în Ghencea și cel mai important.. nu are suporteri. Mare dreptate ai, stelistule gălățean Quote
RedEye_ Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Fotbalul romanesc o duce din ce in ce mai rau.Asta e parerea mea. Quote
.biTu Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 Momentan e in continua scadere, asteptam o minune. Quote
omupower1994 Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 (edited) Potential mare. Edited March 10, 2018 by omupower1994 Quote
koLeR Posted March 19, 2018 Posted March 19, 2018 Doar Simona Halep ce ne m-ai tine in picioare.. :unsure: Quote
AnoOriginal Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Fotbalul din romania e la un nivel josnic, dupa parerea mea. Quote
W H I S K Y Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 On 4/7/2018 at 11:03 AM, R3R1 said: Dezastru Quote
Recommended Posts