maark Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 Imi plac doar 2 derby-uri din tot campionatul, FCSB - Craiova, Craiova - CFR Cluj, in rest nu se poate numi fotbal. Quote
RaresM - Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 (edited) Naspa rau. Edited March 20, 2019 by RaresM Quote
Andrewski Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 Sa spunem ca in urma cu 5-10 ani era o placere sa stai sa te uiti la un meci de fotbal, acum le evit deoarece a devenit un dezastru dupa parerea mea. Quote
Bogdanovic. Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 Un nivel foarte slab din pacate, asta din cauza sistemelor de joc invechite Quote
Heaven Refining Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 A fost ceva la un timp dar acuma nu merge Quote
Atheris Posted November 13, 2021 Posted November 13, 2021 In general, cand se joaca derby-urile tari precum Dinamo, Rapid, FCSB, Craiova, Farul. Singurul lucru pentru care inca urmaresc fotbalul romanesc este ca multe echipe de traditie au revenit in prima liga, ceea ce e mult mai competitiv si palpitant, sper sa revina si Petrolul, U Cluj si Timisoara. Decat sa vedem echipe comunale, mai bine vedem echipele care erau inainte, spectacolul este in tribune, pe teren nu mai este asa cum era odata, insa poate fotbalul romanesc va renaste intr-o zi dupa ce vor fi dati afara de la federatie Stoichita, Burleanu, care n-au treaba cu acest sport. Quote
Bifidus.31 Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 (edited) On 11/13/2021 at 2:29 PM, Atheris said: In general, cand se joaca derby-urile tari precum Dinamo, Rapid, FCSB, Craiova, Farul. Singurul lucru pentru care inca urmaresc fotbalul romanesc este ca multe echipe de traditie au revenit in prima liga, ceea ce e mult mai competitiv si palpitant, sper sa revina si Petrolul, U Cluj si Timisoara. Decat sa vedem echipe comunale, mai bine vedem echipele care erau inainte, spectacolul este in tribune, pe teren nu mai este asa cum era odata, insa poate fotbalul romanesc va renaste intr-o zi dupa ce vor fi dati afara de la federatie Stoichita, Burleanu, care n-au treaba cu acest sport. Dinamo se incadreaza la derby tare? 6-0 Edited November 19, 2021 by Bifidus.31 Quote
Atheris Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 57 minutes ago, Bifidus.31 said: Dinamo se incadreaza la derby tare? 6-0 Da, pai si Manchester United - Liverpool 0-5 tot derby a fost, indiferent de scor, fiecare campionat are derby-urile lui. Quote
TaviXZarraX Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 On 11/21/2021 at 3:25 AM, CRiSTi.URAMESHi said: Imi place sa joc fotbal cu mingile mele Quote
Adrian6 Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 11 minutes ago, TaviXZarraX said: cu mingile mele ai mingi bmw? Quote
Recommended Posts