lnside Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 INFORMATII DESPRE VIATA REALA: Nume: Leonard Bordusanu Alex. Varsta: Aproape 15 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Leonard, am varsta de 15 ani aproape, si sunt din orasul Calarasi. Acuma o sa va zic cateva despre mine. Sunt un baiat serios,prietenos si glumet.In timpul meu liber imi place sa ies cu prietenii la un suc sau sa merg la un meci de fotbal. Imi plac foarte mult provocarile noi si nu ma dau in laturi de la nimic. Imi place sa ajut lumea si sa fiu prieten cu toti. Sunt foarte sociabil si imi fac mereu prieteni noi. Ma adaptez foarte bine in echipa. Respect persoanele din jurul meu si imi place sa primesc la randul meu respect. Sunt pasionat de masini.In timpul meu liber ma joc SA:MP si imi place sa imi fac prieteni noi si sa ma distrez alaturi de ei. Una dintre calitatile mele este ca ma pot atapta foarte usor in echipa. Mereu cand este nevoie de mine nu dau inapoi si incerc sa ajut pe cine are nevoie de mine. Sportul meu favorit este fotbalul si imi place sa il joc, merg la mult meciuri si am spirit de echipa. Sunt un baiat glumet dar serios cand este cazul, imi place foarte mult sa fac glume. Locatia(Oras): Calarasi. Ce gen de muzica asculti? Rap si Hip Hop. STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer:Nick : LeonardoRoNivel : Aproape 27.Nume folosite anterior: _AlexN si Jamaicanuu.Vechime pe server: 2 ani jumate.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, am fost banat de doua ori pentru 3/3 warn. Poza cu invitatie: Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/LeonardoRoAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am nicio altercatie cu un membru. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, am mai fost in clanurile sR. [RED], DL., Inat etc. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai fost in clanul [AIM].Ce alte jocuri mai joci?: Joc doar SA:MP.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cu jonSnow si il cunosc cel mai bine. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 8.5/10 Experienta DM [ ()/10]: 9/10. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Leonardo Roberto skype.De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece imi place foarte mult tag-ul, membrii, mai ales liderul sunt respectabili, cu bratele deschise care vor sa muncesc. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu activitatea mea. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, bineinteles ca da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da.
Recommended Posts