Sileno Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 Model de cerere Co-lider Nickname:Nick-uri anterioare:Level:Ore jucate:Profilul de pe panel (link) :Cateva realizari pe server/ forum:Ai mai facut parte din Final Killers Daca da, de ce ai iesit?:Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:Ce hobby-uri ai:Cum te-ai descrie? (minim 10-20 cuvinte):Cati ani ai: Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:Cum crezi ca te-ai descurca ca Co-lider:Cate zile ai in clan? Dar cate zile ai vrea sa stai in clan:Cu ce crezi ca poti ajuta clan-ul Final Killers. :Cerinte Aplicatie:- Level Minim 20.- Minim 10 days in clan.- Un comportament civilizat.- Fara injuraturi / jigniri in Aplicatie. [Automat Respins]. 1 Quote
Semmaru Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 (edited) Nickname: SemmaruNick-uri anterioare: -Level: 18Ore jucate: 273Profilul de pe panel (link) : http://whitepanel.bugged.ro/profile/SemmaruCateva realizari pe server/ forum: As vrea sa trec prin toate factiunile si sa fiu Leader/Co-Leader intr-un clan de top.Ai mai facut parte din Final Killers Daca da, de ce ai iesit?: Nu.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Ma mai joc Rocket League si rareori CS:GO.Ce hobby-uri ai: Hobby-urile mele sunt tenisul cu piciorul si jocurile video.Cum te-ai descrie? (minim 10-20 cuvinte): Pot spune ca sunt un baiat cu bun simt, cu simtul umorului si de treaba.Cati ani ai: Am frumoasa varsta de 14 ani.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: ZekO.Cum crezi ca te-ai descurca ca Co-lider: Cred ca m-as descurca foarte bine deoarece am mai avut aceasta functie in diferite clanuri.Cate zile ai in clan? Dar cate zile ai vrea sa stai in clan: -Cu ce crezi ca poti ajuta clan-ul Final Killers. : Cred ca pot aduce clanul in topul clanurilor de pe server. Cerere Acceptata, Edited November 30, 2017 by Sileno 5 Quote
Recommended Posts