Veve Exe Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Cand intru in samp am maxim 7 fps-uri, am i7, gtx 940mx, toate driverele le am updatate. Dau +3 celui care ma ajuta sa rezolv aceasta problema. Quote
katanaHooligan Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 @, incearca sa dezinstalezi gtau, sampu, un restart la pc, stergi tot, resintalezi gta&samp prima data fara moduri, mai umbla prin setarile gtaului. Quote
Veve Exe Posted November 29, 2017 Author Posted November 29, 2017 @, incearca sa dezinstalezi gtau, sampu, un restart la pc, stergi tot, resintalezi gta&samp prima data fara moduri, mai umbla prin setarile gtaului. am incerc tot, am reinstalat si windowsul de 2-3 ori, habar nu am. Quote
AcZn Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 moduri.ro/GTA pentru a downloada un GTA bun. Da disable la GameDVR: Settings > Gaming > Game DVR Settings > Gaming > Game Bar Sau din aplicatia Xbox > Setari > Game DVR si dai disable Quote
sonder Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Încearcă să instalezi SAMP Add-on, am auzit că este bun pentru Windows 10 și rezolvă unele buguri. Quote
SHiNE. Adda Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 acelasi lucru mi se intampla si mie, nu îmi trece de 60 fps. este din cauza ca ai făcut UPDATE la windows. Quote
The Legend Olaru Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 (edited) Iti poate merge greu din mai multe cauze: - Nu ai spatiu destul pe calculator - Parked CPU, ai aici un tutorial. - Disk fragmentat- Intra in My Computer, click dreapta pe un disk, Properties, Tools, defragment Now, Analyse iar dupa astepti. - Intra in my Documents, cauta Gta San Andreas User Files, acolo gasesti SA-MP.cfg, il deschizi, si dai edit Multicolore la 1 daca este 0, si 0 daca este 1. Daca continua tot asa, iar tu spui ca ai instalat si windows-ul etc, inseamna ca e ceva de la componente, iti recomand sa-l mai stergi si tu de praf, sa te uiti la unele componente, sa-ti verifici componentele. Bineinteles, poate fii vorba si de ceva virusi, acuma depinde si de tine de unde dai jos acel SAMP, si pe ce site-uri de marire al penisului intri. Edited December 8, 2017 by Olaru. Quote
Blazing Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Am spus-o de multe ori, Windows 10 NU este deloc bine optimizat pentru jocurile sub 2007-2008. Quote
Recommended Posts