RaZor07 Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 Salut Bugged, am si eu o problema cu o tastatura si chiar nu stiu ce sa ii fac. Am avut inainte o tastaura simpla si m-a tinut vreo 2 ani si apoi am hotarat sa iau o tastatura iluminata.Bun, am luat-o a mers perfect 3 saptamani iar dupa 3 saptamani a inceput sa faca fite si sa mearga pe toane, in jocuri dintr-o data imi tragea stanga/dreapta si accelera masina in continuu si se oprea de abia cand scoteam USB-ul tastaturii din PC sau cateodata nu mergea niciun buton desi tastele erau iluminate dar nu functionau. Am dus-o inapoi de unde am luat-o si mi-au dat alta.Cand am ajuns inapoi acasa a mers vreo ora cred si dupa a inceput sa faca acceiasi problema ca cea anterioara. Si cum am zis si mai sus, acum merge perfect peste 10 sec nu mai merge deloc.As aprecia enorm daca m-ati ajuta. Quote
CHILLEY Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 schimb-o, probabil e o firma de proasta calitate, nu iti fac contract senzorii cu tastele Quote
Gabi Gbutzu Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 Poate este de o calitate scazuta, si nu este rezistenta. Iti recomand sa iei alta. Quote
Field Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 orienteaza-te pe o tastatura mecanica daca iti permite bugetul. Quote
Butter ULT Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Poate este de o calitate scazuta, si nu este rezistenta. Iti recomand sa iei alta. Quote
Recommended Posts