Blazo Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Salut, am o problemă cu modul de mapa pe M, când intru în SA-MP și apăs pe M îmi dă crash.Nu am alte moduri doar First Person. Quote
SphaX. Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Ești în First Person View când apeși pe M? Încearcă să scoți mod-ul FPS și vezi după. Ai versiune de CLEO bună? (Recomandată versiunea .4)! Quote
Blazo Posted December 2, 2017 Author Posted December 2, 2017 Ești în First Person View când apeși pe M? Încearcă să scoți mod-ul FPS și vezi după. Ai versiune de CLEO bună? (Recomandată versiunea .4)! Am reinstalat jocul, am scos FPS. Am instalat din nou Cleo 4 de pe site, am bagat SA-MP etc. am pus cum trebuie in models si restu in cleo și când intru si apas M se incarca niste erori si dupa crash. Quote
Blazo Posted December 2, 2017 Author Posted December 2, 2017 Ce erori? Le poți scrie aici? Am facut un ss: https://imgur.com/a/N1Bqr Quote
winny47 Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Poate nu ai instalat bine modul de harta pe M. Ai pus toate fisierele unde trebuie? Quote
SphaX. Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Poate nu ai instalat bine modul de harta pe M. Ai pus toate fisierele unde trebuie? De asemenea, ești sigur că modul nu se intersectează cu un alt mod asemănător sau nu? Nu știu ce să spun, credeam că erorile sunt mai diferite. Alea sunt obișnuite dacă ai moduri și ceva nu funcționează bine, deci prea multe n-am ce să-mi dau seama din erorile alea. Încearcă să scoți tot ceea ce ține de curentul mod de mapă pe M și pune-l pe ăsta: http://moduri.ro/mapa-pe-m-gps/ Quote
Blazo Posted December 2, 2017 Author Posted December 2, 2017 Am rezolvat într-un final și modul merge. REZOLVARE: Am descărcat de pe moduri.ro SAMP 0.3.7, eu aveam versiunea mai nouă 0.3.7-R2 și probabil nu se înțelegea cu modul, acuma totul funcționează perfect. Mulțumesc de ajutor. Quote
Recommended Posts