Darius Need Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 De cateva ore a fost spawnat aici un vehicul mesa de catre un admin presupun. Mi se spawneaza in tot felul de modele si forme buguite. Pana acum cateva ore nu era aici. Nu ca ma deranjeaza dar eu il consider un bug din moment ce nu se spawneaza normal. Va rog sa va uitati la tot videoclipul pentru mai multe detalii.
Kellow Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Nu este un bug, acel vehicul este de la server. Faptul ca se spawneaza in mai multe modele poate sa fie de la modurile tale sau de la GTA San Andreas.
No1sE Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 E de la quest-ul cu Mr. Wang, trebuie sa-l ia cineva care il are pentru quest.
Darius Need Posted December 2, 2017 Author Posted December 2, 2017 Nu este un bug, acel vehicul este de la server. Faptul ca se spawneaza in mai multe modele poate sa fie de la modurile tale sau de la GTA San Andreas. am casa asta de 3 zile, niciodata nu s-a spawnat acolo pana azi E de la quest-ul cu Mr. Wang, trebuie sa-l ia cineva care il are pentru quest. acum totul are sens :)) T/C sunt cam prostut era vehicul de la Mr.Wank ty no1se
Recommended Posts