Bodie Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Frumos topicul, cred k l-am mai vazut undeva, sa ma treci si pe mine printre fani Steaua :) Quote
Bodie Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 ► Iata echipa pe care o va trimite Steaua in aceasta seara pe teren in meciul decisiv cu Legia!Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Gardos, Latovlevici - Bourceanu, Filip - Stanciu, Popa, Tanase - PiovaccariRezerve: Nita, Parvulescu, Chiriches, Prepelita, Cristea, Iancu, Tatu Quote
BayatFynutzz Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Rezlultate importante ___________________________________________________________________________________________________________________________ Pronosticuri la Steaua - Legia? ___________________________________________________________________________________________________________________________ # Avatare: Quote
Daniel_Mihai Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 (edited) Legia Warszaw - Steaua Bucureşti 2 - 2 Am avut ceva emoţii, am condus cu 2-0, dar se pare că ne-au egalat exact în min 90' +4. Un egal este cât o victorie oricum. Ne-am calificat în grupele Uefa Champions League! MM Stoica: ' Mi i-aş dori pe Manchester United şi Benfica din prima urnă '. Să vină granzii fotbalului în România! :D Extragerea grupelor Champions League va avea loc Joi, ora 18:00, pe Digi Sport 1. Can't wait to see it! Edited August 28, 2013 by sun5hine Quote
CTC Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 (edited) Emoti mari dar calificare. # Am sa va trec pe toti care ati postat aici! # Mda nu ma lasa sa editez posturile mai vechi ... # Din pacate ramanem asa pana vorbesc cu un administrator. # Cine vrea sa imi dea PM sa nu uit pe cineva. _____________________________________________________________________________________________________________ Edited August 28, 2013 by Edmond. Quote
uNboRn Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 @ Cu steaua pana la moarte, insfarsit ne-am calificat. Quote
CTC Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 @ Cu steaua pana la moarte, insfarsit ne-am calificat. Asa se pare! O noua serie de avatare pentru Stelisti 1 Quote
Daniel_Mihai Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 (edited) OFICIAL, am picat în grupă cu: Chelsea Schalke 04 FC Basel Am prins grupă accesibilă. Se pare că de 'Chelsea' nici acum n-am scăpat. Este şi cea mai grea adversară a Stelei din grupă, după părerea mea. PUTEM VISA LA PRIMĂVARĂ UEFA CHAMPIONS LEAGUE cu ochii deschişi! :D Mi-era frică de grupa cu Barcelona, AC Milan şi Ajax. Dacă picam cu ei clar nu aveam nici o şansă. Am răsuflat uşuraţi. Edited August 29, 2013 by sun5hine Quote
Raiden. Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Foarte tare ideea sunt maer fan Steaua Bucuresti! Quote
MuatRobert Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Cojocaru este cel mai bun prieten al meu si l`ai uitat pe Rosu , mijlocas , an 94 acum a terminat liceul , a fost cu mine in clasa :) Quote
CTC Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 Cojocaru este cel mai bun prieten al meu si l`ai uitat pe Rosu , mijlocas , an 94 acum a terminat liceul , a fost cu mine in clasa :) Bravo. O sa ii trec cand o sa pot da edit. Quote
MuatRobert Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Bravo. O sa ii trec cand o sa pot da edit. Iulian Rosu , mijlocas ! Quote
Deliric Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 (edited) Bine baaa, n-are Steaua adversar. Edited April 27, 2014 by Deliric Quote
Junnior Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Foarte frumos ! Banuiesc ca ti-a luat ceva timp! Quote
Recommended Posts