Jump to content

Aplicatie [A]lliance - SENAX - Rank 5 News Reporters prima factiune

Recommended Posts

Posted

Nickname: SENAX

Nick-uri anterioare: Nu am avut.

Level: 10 (Nu am dat level up)

Ore jucate: 176 de ore jucate.

Poza cu invitatia: JHIk7bI.jpg

Sanctiunile primite: Df8hfQf.png

Profilul de pe panel (link) : http://blackpanel.bugged.ro/profile/Senax

Cateva realizari pe server/ forum: Rank 5 NR, Rank 6 Los Aztecas si Taxi pe White + pe forum primul meu Modpack postat cu tot cu voice video si portofoliul cu creatii.

Ai mai facut parte din Alliance? Daca da, de ce ai iesit?: Nu, nu am mai facut parte din Alliance.

* Daca ai mai fost in Alliance, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: - ^

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Pe langa SA:MP mai joc Counter Strike : Global Offensive si League Of Legends.

Ce hobby-uri ai: Sunt pasionat de muzica si design grafic, in timpul liber lucrez la propriul meu studio muzical ca si inginer de sunet si joc baschet.

Cum te-ai descrie? (minim 10-20 cuvinte): Ma numesc Matei, am 17 ani, sunt din orasul Piatra Neamt, jud. Neamt, invat la un liceu cu profil Economic-Contabil, matematica si calcule intensive, sunt o fire calma si sarcastica si sunt pasionat de muzica si design grafic dar si de sporturi.

De ce vrei sa intri in clan: Imi doresc sa intru in acest clan pentru ca este unul foarte unit si cu membrii care iti sar in ajutor, este unul cu vechime si sunt sigur ca pot lega prietenii in 'sanul' acestui clan.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Nu am avut parte sa stau de vorba cu membrii acestui clan dar as putea spune ca ma inteleg bine cu @Radu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp