brolyK47 Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 serios? ai luat m4 de pe google, le-ai pus intr-un pack si ai luat un chrome si gata? :huh:
MaRiN1 Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 serios? ai luat m4 de pe google, le-ai pus intr-un pack si ai luat un chrome si gata? :huh: a furat0o pe m***
brolyK47 Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 a furat0o pe m*** vezi-ti de treaba saracie proasta
MaRiN1 Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 vezi-ti de treaba saracie proasta nu vreau cacatule
.SindYcate Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 hai ma frate posteaza si tu un pack de arme care nu sau mai vazut .... pe astea le stim toti...
vercetti mercenaru Posted December 7, 2017 Author Posted December 7, 2017 (edited) serios? ai luat m4 de pe google, le-ai pus intr-un pack si ai luat un chrome si gata? :huh: Da am luat M4 de pe google ca pe mine ma duce netu. Si chrome e facut de la 0% in photoshop, daca vrei si filmez cand il refac. Iti pui semnatura cu pasnice si imi comentezi mie la mod de arme, du-te si comenteaza la bind de instructor. Â Poate altii sunt mai noi pe sa-mp si nu stiu sa isi editeze armele singuri. Edited December 7, 2017 by vercetti mercenaru
brolyK47 Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Da am luat M4 de pe google ca pe mine ma duce netu. Si chrome e facut de la 0% in photoshop, daca vrei si filmez cand il refac. Iti pui semnatura cu pasnice si imi comentezi mie la mod de arme, du-te si comenteaza la bind de instructor. Â Poate altii sunt mai noi pe sa-mp si nu stiu sa isi editeze armele singuri. ce-ai facut tu cu chrome-ul? Ai halucinatii cred, e ala de-l folosea si easyw0w. Iti dau si topicul de pe rivala sa vezi de unde ai luat chrome-ul? Nu stiu cum sa-ti zic, dar am dreptul sa comentez unde vrea si cand vreau. Si stai, daca-mi pun semnatura cu pasnice care-i problema? Te fac cand vrei tu pana te plictisesti, vezi-ti de treaba ca de-astia ca tine, mucea de 12 ani am tot vazut.
vercetti mercenaru Posted December 8, 2017 Author Posted December 8, 2017 ce-ai facut tu cu chrome-ul? Ai halucinatii cred, e ala de-l folosea si easyw0w. Iti dau si topicul de pe rivala sa vezi de unde ai luat chrome-ul? Nu stiu cum sa-ti zic, dar am dreptul sa comentez unde vrea si cand vreau. Si stai, daca-mi pun semnatura cu pasnice care-i problema? Te fac cand vrei tu pana te plictisesti, vezi-ti de treaba ca de-astia ca tine, mucea de 12 ani am tot vazut. Bai nebunule, armele lu easyw0w sunt private, l-am intrebat si pe skype acum ceva timp despre ele. Si stai calm ca nu stii tu ce varsta am pisico
brolyK47 Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Bai nebunule, armele lu easyw0w sunt private, l-am intrebat si pe skype acum ceva timp despre ele. Si stai calm ca nu stii tu ce varsta am pisico nu-s private =))) ca eu i le-am facut cu un chrome luat de pe rivala, culmea ca chrome-ul tau e fix ca si ala luat de pe rivala :-?
vercetti mercenaru Posted December 9, 2017 Author Posted December 9, 2017 nu-s private =))) ca eu i le-am facut cu un chrome luat de pe rivala, culmea ca chrome-ul tau e fix ca si ala luat de pe rivala :-? da, nu i-ai asamblat si pcu? tot ce am facut e sa fac un gradient in photoshop pentru ca eu sunt in stare
E N N E Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Arme de pe net cunoscute de toti, chrome de pe net. Mare pack.
Recommended Posts