Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

serios? ai luat m4 de pe google, le-ai pus intr-un pack si ai luat un chrome si gata?

:huh:

Da am luat M4 de pe google ca pe mine ma duce netu. Si chrome e facut de la 0% in photoshop, daca vrei si filmez cand il refac.

Iti pui semnatura cu pasnice si imi comentezi mie la mod de arme, du-te si comenteaza la bind de instructor.

Poate altii sunt mai noi pe sa-mp si nu stiu sa isi editeze armele singuri.

Edited by vercetti mercenaru
Posted

Da am luat M4 de pe google ca pe mine ma duce netu. Si chrome e facut de la 0% in photoshop, daca vrei si filmez cand il refac.

Iti pui semnatura cu pasnice si imi comentezi mie la mod de arme, du-te si comenteaza la bind de instructor.

Poate altii sunt mai noi pe sa-mp si nu stiu sa isi editeze armele singuri.

ce-ai facut tu cu chrome-ul? Ai halucinatii cred, e ala de-l folosea si easyw0w.

Iti dau si topicul de pe rivala sa vezi de unde ai luat chrome-ul?

Nu stiu cum sa-ti zic, dar am dreptul sa comentez unde vrea si cand vreau. Si stai, daca-mi pun semnatura cu pasnice care-i problema? Te fac cand vrei tu pana te plictisesti, vezi-ti de treaba ca de-astia ca tine, mucea de 12 ani am tot vazut.

Posted

ce-ai facut tu cu chrome-ul? Ai halucinatii cred, e ala de-l folosea si easyw0w.

Iti dau si topicul de pe rivala sa vezi de unde ai luat chrome-ul?

Nu stiu cum sa-ti zic, dar am dreptul sa comentez unde vrea si cand vreau. Si stai, daca-mi pun semnatura cu pasnice care-i problema? Te fac cand vrei tu pana te plictisesti, vezi-ti de treaba ca de-astia ca tine, mucea de 12 ani am tot vazut.

Bai nebunule, armele lu easyw0w sunt private, l-am intrebat si pe skype acum ceva timp despre ele. Si stai calm ca nu stii tu ce varsta am pisico

Posted

Bai nebunule, armele lu easyw0w sunt private, l-am intrebat si pe skype acum ceva timp despre ele. Si stai calm ca nu stii tu ce varsta am pisico

nu-s private =)))

ca eu i le-am facut cu un chrome luat de pe rivala, culmea ca chrome-ul tau e fix ca si ala luat de pe rivala :-?

Posted

nu-s private =)))

ca eu i le-am facut cu un chrome luat de pe rivala, culmea ca chrome-ul tau e fix ca si ala luat de pe rivala :-?

da, nu i-ai asamblat si pcu? tot ce am facut e sa fac un gradient in photoshop pentru ca eu sunt in stare

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp