RaZz Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Salutare! Am o nedumerire la o problemă la informatica. Dacă imi puteti explica aș fi foarte recunoscător. Deci, să incepem! Programul imi cere să construiesc o matrice de genul 1 1 1 0 2 2 0 1 3 0 2 1 0 3 2 1 Imi cer scuze ca nu am tot enuntul, dar tot ce știu este că elementele dupa diagonala secundara trebuie să fie nule. Daca puteti sa ma ajutati, raspundeti cat puteti de repede. va multumesc! Quote
Popular Post W A R E N K Posted December 7, 2017 Popular Post Posted December 7, 2017 https://pastebin.com/3DXypDzX Problema de mai sus e pentru cazul in care trebuie sa construiesti o matrice patratica si sa citesti valorile de la tastatura. 13 Quote
L0K3D. Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 O problema asemanatoate am avut si eu la lucrarea de laborator, doar ca lucrez cu diagonala principala. Fa-ti o idee si modifica tu ce ai nevoie: Conditia: Ne este dată matricea A (n,n). Să se alcătuiască un program pentru suma şi produsul de pe diagonala principală şi produsul şi suma de pe prima linie a matriciei . Problema: Quote
RaZz Posted December 8, 2017 Author Posted December 8, 2017 Mersi băieți, dar am reușit să o rezolv. Quote
Recommended Posts