anoligarh Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Salut, caut un program si ma intreb daca ma puteti ajuta. Deci, vreau sa stau pe /sleep si sa am GTA deschis pe mult timp, dar laptopul meu e cam slab. Si as vrea sa am un program care ar putea pune GTA-ul intr-un fel de sleep, sa foloseasca cu mult mai putine resurse si sa stea asa, insa sa fiu inca conectat pe server, putand sa inchid programul si sa revin la joc imediat. Stiu ca asa ceva exista, dar am incercat sa caut si nu mai gasesc. Multumesc. Quote
The Legend Olaru Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Poti face chestia asta din Power Option, iti va itne laptop-ul deschis. Nu poti sa stai pe sleep pe samp cu PC-ul inchis, probabil este considerat si ilegal. Quote
SphaX. Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 (edited) - logarea pe server folosind un program/aplicație ce simulează clientul SA:MP (ex: rakdroid) este interzisă și sancționată cu ban 7 zile. Edited February 21, 2018 by SphaX. Quote
Recommended Posts