iKilloW Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 In acest topic fiecare membru al clanului poate discuta liber despre orice subiect. Este strict interzis limbajul vulgar, jigniriile intre membrii, incercati sa discutati cat mai amiabil.
Zombine Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 (edited) MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIII TE-AI SPARIET? CEL MAI BUN PREGRATAR Edited December 17, 2017 by Zombie4Life
Zombine Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Si uite asa, am primit unvite de la admbot din lspd. 21 de zile in factiune. Raport incomplet. Inactiv, csf :* Cu 60 fp. f** de pc.
Zoella. Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Apăi n a fost vina ta, poate o să ai noroc și intri altundeva dacă aplici. Numa na, e aiurea cu fh ul.
Zombine Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 He he, au trecut 2 sau 3 saptamani de cand nu m-am logat, vroiam sa vad, daca totul e cum era inainte. Probabil ati slabit zilele astea :)) fara orez cu lapte, nu poti trai, mai ales Zoella sau mai nou Andra ( dc nu Mia Khalifa ). Imi e dor sa il mai jignesc " elegant " pe aichilogram ( noobul clanului ). Dupa cum stiti am fost dat afara din LSPD de catre botul care are infernus, bullet, etc, adica admbot. O parte din mine regreta acest lucru, cealalta nu, deoarece nu o sa mai primesc reclamatii. Cine stie, m-am gandit la o revenire in pulitistii din los sentos, daar cel mai bine e sa fii tu, originalul, in cazul meeu, civil. Probabil unii dintre voi se intreaba ce plm a baut asta inainte sa scrie toate shiturile astea, unii dintre voi imi vor corecta gramatica, dar nush, faceti ce doriti, portia de orez cu lapte nu dispare. Sper ca Zoella va pregrateste orez cu lapte ca sa nu faceti cancer, dar cel mai probabil o sa va intoxicati de la atata lapte sau o sa muriti de la povestea aceasta. Tot azi am mai pus o poza cu motanul meu, Teo. El fura cand vrea, mananca cartofi dar are un suflet bun, stie sa fure. Pentru orezarii mei : da, inca ma uit la Mia Khalifa, cand am chef sau sunt trist, eh , mai am unele momente cand mi se scoala degeaba, chiar acuma cand scriu aceasta carte care poate va face istorie. Ne vedem pe la sfarsitul vacantei, pana atunci sa nu muriti ca nu v-am dat voie. Am scris o carte si sunt mandru, HIT 2018 - Orez - cel mai bun pegrătar.
Zoella. Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Da e fain motanu. Și eu am avut unu portocaliu dar s a dus pe la vecini și n a mai venit :(:(:(:( uite ce frumos eraa https://imgur.com/a/4POun Da le dau orez, da nu așa mult că deja se cam duce vremea și nu mai este. Ms pentru povestea minunată, ne vedem la anu care e anu ăsta. Aa da, am pus și eu o poză cu mițicuța, să vedeți ce frumi e
Zombine Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Daca pe 15 incep scoala, atunci pe 13 sau 14 voi reveni, sau poate mai devreme, rezistati.
Zombine Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 22 ? nu te bucuri :)) Mi-am pus gta 3 pe telefon :))
Zombine Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Maine ma duc sa iau laptopul de la astia, sper sa fie totul okei
Zombine Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Bine, tu? Binisor, poate ne vedem joi sau vineri, sambata si duminica sunt on. Gata o pagina, veniti la mine va dau orez cu lapte de pomana si carnati afumat cu sarmale si salata beuf. Dam si noi o petrecere? :))
Zombine Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Băăăăăăăăăăăăă mi foame acum ms :)))) Killowe baga un topic ex " Real Life " unde putem pune poze cu noi, poze cu diferite locatii, etc. E o sugestie, cine vrea, sa comenteze aici. ps : Am fost azi on dar pe pc-ul de la biblioteca, am avut samp-ul complet pe un stick de 16 gb, deci voi ramane inactiv vreo 2 zile. Ne vedem sambata si duminica, poate si vineri. CYKA BLYAT
Zoella. Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 :)))) Killowe baga un topic ex " Real Life " unde putem pune poze cu noi, poze cu diferite locatii, etc. E o sugestie, cine vrea, sa comenteze aici. ps : Am fost azi on dar pe pc-ul de la biblioteca, am avut samp-ul complet pe un stick de 16 gb, deci voi ramane inactiv vreo 2 zile. Ne vedem sambata si duminica, poate si vineri. CYKA BLYAT Nush ce să zic, nu vreau să aveți viruși de la pozele mele.
Recommended Posts