DraQ3U Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Salut, am si eu o intrebare legate de un fel de sistem de raport pentru helperi. Am facut un sistem de raport automat pentru helperi / factiuni si ma gandeam sa fac pe acest gm ceva mai unic, as vrea sa fac sa poti transforma gen din 20 de puncte de activitate in 2 puncte premium sau ceva gen. CIne se pricepe ma poate ajuta cu un sfat? Multumesc anticipat! ;) Quote
Un4m3d_Hokage Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 pai simplu.. daca vrei sa faci sa fie automat, pui in comanda de raspuns la intrebari, verifici cate puncte are helper-ul care foloseste comanda si daca are 20, sa i le seteze pe 0 si sa-i dea puncte premium.. daca vrei as nu fie automat, si mai simplu... faci o comanda /getpoints [nr. points] si verifici daca el are atatea puncte cate o sa puna el in primul paramentru... /getpoints 4. foloseste asta ca verificare: if(Puncte[playerid] == parametru1*20) - in cazul nostru 4, o sa-i dea 4 puncte premium si o sa-i scada din punctele de raport. 1 Quote
DraQ3U Posted December 20, 2017 Author Posted December 20, 2017 Ms fain mane, chiar miai dat o ideie faina. Am rezolvat. +1 Quote
Arnold Official Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 E usor de făcut, trebuie doar să gândești sistemul. Quote
DraQ3U Posted December 21, 2017 Author Posted December 21, 2017 E usor de făcut, trebuie doar să gândești sistemul. Stiu dar aveam nevoie de inceput, de unde sa incep:)) Quote
Recommended Posts