Calancea Cristian Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 Salutare, incerc sa fac si eu un gamemode, dar am o problema, vreau sa scot toate checkpoint-urile existente, gen la GunShop sa nu am acel checkpoint ca ma trimite in interior, sau acea casuta ca imi spune ca este un biz acolo.Ajutati-ma daca stiti ce sa fac, multumesc anticipat!! Quote
Un4m3d_Hokage Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 (edited) DisableInteriorEnterExits(); - pentru problema ta EnableStuntBonusForAll(0); - sa nu iti mai dea bonusuri de bani cand sari cu un motor / o masina / faci un stunt. ambele le pui in OnGameModeInit Edited December 24, 2017 by Un4m3d_Hokage 1 Quote
Calancea Cristian Posted December 25, 2017 Author Posted December 25, 2017 DisableInteriorEnterExits(); - pentru problema ta EnableStuntBonusForAll(0); - sa nu iti mai dea bonusuri de bani cand sari cu un motor / o masina / faci un stunt. ambele le pui in OnGameModeInit Multumesc!! Quote
Recommended Posts