Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

97991_logo.jpg

Pentru a ajunge un Co-Lider in clan va trebui sa faceti o aplicatie dupa modelul de mai jos !

•  
  •  
  • Informatii din viata reala:
  •  
  • 1)Nume:
  • 2)Varsta:
  • 3)Esti la scoala sau la liceu? ( daca da, spune in ce clasa esti ):
  • 4)Ce hobby-uri ai?:
  • 5)Care e melodia ta preferata?:
  • 6)Unde locuiesti?:
  • 7)O scurta descriere despre tine:
  •  
  • Statistici online ( sa:mp ):
  •  
  • 1) Nick:
  • 2) Level:
  • 3) Rank:
  • 4) Zile obtinute in clan:
  • 5) Cat timp petreci ON pe server ? ( fara afk/sleep ) :
  • 6) Vechime pe server:
  • 7) Ai luat vreodata ban? ( daca da, prezinta banurile ):
  • 8) Ce alte jocuri mai joci?:
  • 9) Ai mai fost in acest clan?:
  • 10) Link de la profil ( panel ):
  • 11) Ce iti place sa practici pe server?:
  • 12) Ai fost intr-o factiune? ( daca da, specifica vechimea si rank-ul ):
  • 13) Daca nu ai mai facut parte dintr-o factiune, in care ai vrea sa intri si de ce?:
  • 14) Vei anunta inactivitatea ta in topic '' Vacanta '' ?:
  • 15) Sti ca daca nu anunti inactivitatea ta in topic '' Vacanta '' risti sa pierzi rank-ul ? :
  • 16) Sti ca daca nu ai un limbaj adecvat pe /c primesti rank down/uninvite ? :
  • 17) Sti ca daca te iei in gura cu membrii clanului risti sa iti pierzi rank-uk ?:
  • 18) Sti ca daca un membru te injura si il injuri si tu pe el inapoi risti sa pierzi rank-ul?:
  • 19) Ce faci daca un membru injura pe /c, nu are un limbaj neadecvat ?: 
  •                                  a) Il injuri inapoi.
  •                                    B) dai sms la lider cand intra.
  •                                  c) Faci ss si postezi pe BlackList clan.
  •  
  • 20 Ce faci daca un Co-Lider injura pe /c sau da uninvite fara motiv ? :
  •                                    a) Il injuri inapoi.
  •                                    B) Dai /sms la lider cand intra. 
  •                                   c) Faci ss si postezi pe BlacList clan.   
  •  
  • 21) Contact skype ( optional ):
  • 22) Scrie-mi sanctiunile adresate membrilor de rank 1/2/3/4/5.
  • 23) Warn-uri in clan:
  • 24) Poza cu /sms-ul primit pt r6:
  • 25) de ce iti dorest acest rank ?:
  • 26) Cum crezi ca poti ajuta clanul daca ai acest rank ?:
  • 27) Consideri ca esti potrivit pt acest rank?:
  • 28) Sti ca daca o sa incalci regurile clanului o sa primesti rank down / uninvite in functie de situatie si nu o sa vi anuntat pe /c de ce ti-ai pierdut rank-ul ?:
  • 29) Ii prima aplicatie pe care o faci pt rank 6 in acest clan?:
  • 30) Daca nu o sa fi acceptat o sa parasesti clanul ?:
  • 31) de ce ai ales Clanul HellSing si nu alt clan ?
  • 32) Esti constient ca trebuie sa porti skinn-ul de rank 6?:
  • 33) Ce faci daca un membru de rank 1/2/3/4 poarta skinn-ul de rank 5/6 ?:
  • 34) Sti ca ai obligatia de a verifica membrii clanului pe panel > profil in legatura cu skinn-ul?:
  • Link  skinn: http://prntscr.com/jiqq9s
  •  
  • - Daca ai primit rank 6 si il pierzi pe motiv /uninvite sau injurii pe /c , cearta cu altii membrii / Co-lideri nu vei mai putea aplica pt rank 6 in acest clan.
  • - Toate intrebarile sunt obligatorii, fara raspunsuri la misto.
  • - Fiti sinceri in aplicatie deoarece daca riscati sa fi-ti sanctionati nu o sa va mai repet pe /c de ce ati fost sanctionati sau nu o sa va zic cand va dau rank down sau /uninvite.
  • - ss ( screenshot ) F8 = poze cu dovezi.
  •  
  • - Cand faceti aplicatie aici nu aveti voie sa schimbati marimea/culoarea/scrisul aplicatiei, daca faceti asta sunteti automat RESPINSI !!!
  •  
Edited by DonCapon3
  • Upvote 1
  • 1 month later...
Posted

•  

1)Nume:Sergiu

2)Varsta:15

3)Esti la scoala sau la liceu? ( daca da, spune in ce clasa esti ):Sunt in clasa a 9-a

4)Ce hobby-uri ai?:Imi place fotbalul.

5)Care e melodia ta preferata?:

6)Unde locuiesti?:In Cluj.

7)O scurta descriere despre tine:Ma numesc Sergiu, am 15 ani, imi place fotbalul si sa ma joc pe PC.

Statistici online ( sa:mp ):

1) Nick:Barto

2) Level:24

3) Rank:

4) Zile obtinute in clan:

5) Cat timp petreci ON pe server ? ( fara afk/sleep ) : 2-3 ore

6) Vechime pe server:8 luni

7) Ai luat vreodata ban? ( daca da, prezinta banurile ):Am luat ban pt insulte admin.

8) Ce alte jocuri mai joci?:FIFA 18 si Fortnite.

9) Ai mai fost in acest clan?:da

10) Link de la profil ( panel ):http://bluepanel.bugged.ro/profile/Barto

11) Ce iti place sa practici pe server?:Imi place joc la ruleta.

12) Ai fost intr-o factiune? ( daca da, specifica vechimea si rank-ul ):Nu am fost.

13) Daca nu ai mai facut parte dintr-o factiune, in care ai vrea sa intri si de ce?:In Taxi deoarece mi-ar placea sa plimb playerii si sa am si eu ceva de facut.

14) Vei anunta inactivitatea ta in topic '' Vacanta '' ?:Da

15) Sti ca daca nu anunti inactivitatea ta in topic '' Vacanta '' risti sa pierzi rank-ul ? :Da

16) Sti ca daca nu ai un limbaj adecvat pe /c primesti rank down/uninvite ? :Da

17) Sti ca daca te iei in gura cu membrii clanului risti sa iti pierzi rank-uk ?:Da

18) Sti ca daca un membru te injura si il injuri si tu pe el inapoi risti sa pierzi rank-ul?:Da

19) Ce faci daca un membru injura pe /c, nu are un limbaj neadecvat ?: 

a) Il injuri inapoi.

B) dai sms la lider cand intra.

c) Faci ss si postezi pe BlackList clan.

20 Ce faci daca un Co-Lider injura pe /c sau da uninvite fara motiv ? :

a) Il injuri inapoi.

B) Dai /sms la lider cand intra. 

c) Faci ss si postezi pe BlacList clan.   

21) Contact skype ( optional ):

22) Scrie-mi sanctiunile adresate membrilor de rank 1/2/3/4/5. r1/2 uninvite pt spam, cersit, injurii etc. si r3/4/5 warn

23) Warn-uri in clan:Nu

24) Poza cu /sms-ul primit pt r6:

25) de ce iti dorest acest rank ?:Vreau sa ajut ca in clan sa se formeze un colectiv unit si inteligent.

26) Cum crezi ca poti ajuta clanul daca ai acest rank ?:

27) Consideri ca esti potrivit pt acest rank?:Desigur

28) Sti ca daca o sa incalci regurile clanului o sa primesti rank down / uninvite in functie de situatie si nu o sa vi anuntat pe /c de ce ti-ai pierdut rank-ul ?:Da

29) Ii prima aplicatie pe care o faci pt rank 6 in acest clan?:Nu

30) Daca nu o sa fi acceptat o sa parasesti clanul ?:Nu

31) de ce ai ales Clanul HellSing si nu alt clan ? Pentru ca aici am petrecut mult timp de cand joc.

• 1 month later...
Posted (edited)
  •  
  • 1)Nume: Riscanu Constantin
  • 2)Varsta: 19 ani
  • 3)Esti la scoala sau la liceu? ( daca da, spune in ce clasa esti ):Am terminat scoala.
  • 4)Ce hobby-uri ai?:Nu am un job.
  • 5)Care e melodia ta preferata?:Despacito
  • 6)Unde locuiesti?:Iasi
  • 7)O scurta descriere despre tine:Un maiat modest, sincer, imi plac animalele in general cam toate. Am cei 7 ani de acasa imi place sa-mi fac prieteni noi.
  •  
  •  
  • 1) Nick:DafyDac
  • 2) Level:29
  • 3) Rank:5
  • 4) Zile obtinute in clan:57 zile.
  • 5) Cat timp petreci ON pe server ? ( fara afk/sleep ) :2-3 ore chiar si mai mult
  • 6) Vechime pe server: 2 ani
  • 7) Ai luat vreodata ban? ( daca da, prezinta banurile ):Nu, nu am luat
  • 8) Ce alte jocuri mai joci?:Am jucat metin. Dar nu mai joc
  • 9) Ai mai fost in acest clan?:nu, nu am mai fost 
  • 10) Link de la profil ( panel ):http://bluepanel.bugged.ro/profile/DafyDac
  • 11) Ce iti place sa practici pe server?:Afacerile cu masini
  • 12) Ai fost intr-o factiune? ( daca da, specifica vechimea si rank-ul ): Da am fost. In Paramedic Departament 44 zile Rank 4
  • 13) Daca nu ai mai facut parte dintr-o factiune, in care ai vrea sa intri si de ce?: Totusi as vrea sa intru in SFPD
  • 14) Vei anunta inactivitatea ta in topic '' Vacanta '' ?: Sigur ca da.
  • 15) Sti ca daca nu anunti inactivitatea ta in topic '' Vacanta '' risti sa pierzi rank-ul ? : Da stiu.
  • 16) Sti ca daca nu ai un limbaj adecvat pe /c primesti rank down/uninvite ? : Sigur ca da
  • 17) Sti ca daca te iei in gura cu membrii clanului risti sa iti pierzi rank-uk ?: Sigur ca da
  • 18) Sti ca daca un membru te injura si il injuri si tu pe el inapoi risti sa pierzi rank-ul?: Da, stiu
  • 19) Ce faci daca un membru injura pe /c, nu are un limbaj neadecvat ?: Fac ss si postez pe BlackList
  •                                     B) dai sms la lider cand intra.
  •  
  • 20 Ce faci daca un Co-Lider injura pe /c sau da uninvite fara motiv ? : Fac ss si postez pe BlackList
  •                                     B) Dai /sms la lider cand intra. 
  •                                   c) Faci ss si postezi pe BlackList clan.   
  •  
  • 21) Contact skype ( optional ): Nu am skype
  • = Membrii de rank 1/2 primesc uninvite automat pt =

- Cersit.

- Spam.

- injurii pe /c.

- cearturile incepute ( membrii care se cearta primesc uninvite automat indiferent ca a inceput-o sau nu ) .

- DM pe membrii clanului.

= Membrii de rank 3/4/5 primesc warn la prima abatere si automat uninvite la a doua abatere pt :

- Cersit.

- Spam.

- Injurii.

- Certuri.

• 23) Warn-uri in clan: 0/3 
  • 24) Poza cu /sms-ul primit pt r6:https://imgur.com/a/UvIAb
  • 25) de ce iti dorest acest rank ?: Imi doresc acest rank pentru ca vreau sa stiu ca am realizat ceva pe acest server si sa-mi aduc aminte mereu ca am fost Co-Lider unui clan frumos
  • 26) Cum crezi ca poti ajuta clanul daca ai acest rank ?: Oferind informatii acceptand playeri noi 
  • 27) Consideri ca esti potrivit pt acest rank?: Sigur ca da
  • 28) Sti ca daca o sa incalci regurile clanului o sa primesti rank down / uninvite in functie de situatie si nu o sa vi anuntat pe /c de ce ti-ai pierdut rank-ul ?: Sunt constient de asta 
  • 29) Ii prima aplicatie pe care o faci pt rank 6 in acest clan?: Da este prima
  • 30) Daca nu o sa fi acceptat o sa parasesti clanul ?: Nu o sa-l parasesc 
  • 31) de ce ai ales Clanul HellSing si nu alt clan ?: Cred ca este un clan bine organizat

ACCEPTAT.png

Edited by DonCapon3
  • 1 month later...
Posted (edited)
  •  
  • 1)Nume:Mihai
  • 2)Varsta:14 ani
  • 3)Esti la scoala sau la liceu? ( daca da, spune in ce clasa esti ):Da sunt in clasa a VIII a
  • 4)Ce hobby-uri ai?:IT
  •  
  • 1) Nick:LegendMihai
  • 2) Level:28
  • 4) Zile obtinute in clan:https://imgur.com/a/9urppJJ + inca 6 zile pentruca poza e facuta in 29 aprilie
  • 5) Cat timp petreci ON pe server ? ( fara afk/sleep ) :4-5 ore
  • 6) Vechime pe server:2017-04-16 02:30:36
  • 7) Ai luat vreodata ban? ( daca da, prezinta banurile ):Am primit ban o singura data pe motiv insulte admin (Nu am injurat grav doar l-am intrebat pe admin daca e prost ca il bagase pe costel la parnaie desi noi ne jucam) csf:)
  • 8) Ce alte jocuri mai joci?:Counter Strike Source
  • 9) Ai mai fost in acest clan?:Nu
  • 10) Link de la profil ( panel ): http://bluepanel.bugged.ro/profile/LegendMihai
  • 11) Ce iti place sa practici pe server?:Plimbarile si dm pe politie ocazional
  • 12) Ai fost intr-o factiune? ( daca da, specifica vechimea si rank-ul ):Nu
  • 13) Daca nu ai mai facut parte dintr-o factiune, in care ai vrea sa intri si de ce?:As dori in Taxi Ls im place cu ce se ocupa si e destul de ok
  • 14) Vei anunta inactivitatea ta in topic '' Vacanta '' ?:Daca consider ca va fi una lunga da voi anunta cu siguranta
  • 15) Sti ca daca nu anunti inactivitatea ta in topic '' Vacanta '' risti sa pierzi rank-ul ? :Da
  • 16) Sti ca daca nu ai un limbaj adecvat pe /c primesti rank down/uninvite ? :Da
  • 17) Sti ca daca te iei in gura cu membrii clanului risti sa iti pierzi rank-uk ?:Da
  • 18) Sti ca daca un membru te injura si il injuri si tu pe el inapoi risti sa pierzi rank-ul?:Da
  • 19) Ce faci daca un membru injura pe /c, nu are un limbaj neadecvat ?: Daca lideru este on B daca nu este activ c
  •  
  • 20 Ce faci daca un Co-Lider injura pe /c sau da uninvite fara motiv ? :B
  •  
  • 21) Contact skype ( optional ):live:themihaimol
  • 22) Scrie-mi sanctiunile adresate membrilor de rank 1/2/3/4/5.= Membrii de rank 1/2 primesc uninvite automat pt =

- Cersit.

- Spam.

- injurii pe /c.

- cearturile incepute ( membrii care se cearta primesc uninvite automat indiferent ca a inceput-o sau nu ) .

= Membrii de rank 3/4/5 primesc warn la prima abatere si automat uninvite la a doua abatere pt :

- Cersit.

- Spam.

- Injurii.

- Certuri.

• 23) Warn-uri in clan:Nici unu
  • 24) Poza cu /sms-ul primit pt r6:Nu am primit un sms
  • 25) de ce iti dorest acest rank ?:Doresc sa am un rank mai mare si sa ajut la adminsitrarea acestuia
  • 26) Cum crezi ca poti ajuta clanul daca ai acest rank ?:Cu asigurarea ca memebri se comporta cum trebuie fara certuri spam injuraturi si posibil aducere unor membri noi daca e cazu
  • 27) Consideri ca esti potrivit pt acest rank?:Da
  • 28) Sti ca daca o sa incalci regurile clanului o sa primesti rank down / uninvite in functie de situatie si nu o sa vi anuntat pe /c de ce ti-ai pierdut rank-ul ?:Da
  • 29) Ii prima aplicatie pe care o faci pt rank 6 in acest clan?: Da
  • 30) Daca nu o sa fi acceptat o sa parasesti clanul ?:In nici un caz
  • 31) de ce ai ales Clanul HellSing si nu alt clan ?Este singuru clan incare membri sunt  mai uniti si detreaba
  • 32) Esti constient ca trebuie sa porti skinn-ul de rank 6?:Da (nu prea im place ideia cu skinul dar na asta e )
  • 33) Ce faci daca un membru de rank 1/2/3/4 poarta skinn-ul de rank 5/6 ?:Raportez la Lider
  • 34) Sti ca ai obligatia de a verifica membrii clanului pe panel > profil in legatura cu skinn-ul?:Da

ZK9ilfm.jpg

Edited by DonCapon3
Modifcat culoare/font/marime text. Revino cu o alta aplicatie !
Posted (edited)
  •  
  • 2)Varsta:14 ani
  • 3)Esti la scoala sau la liceu? ( daca da, spune in ce clasa esti ):Da sunt in clasa a VIII a
  • 4)Ce hobby-uri ai?:IT
  •  
  •  
  • 4) Zile obtinute in clan:https://imgur.com/a/9urppJJ + inca 6 zile pentruca poza e facuta in 29 aprilie
  • 5) Cat timp petreci ON pe server ? ( fara afk/sleep ) :4-5 ore
  • 6) Vechime pe server:2017-04-16 02:30:36
  • 7) Ai luat vreodata ban? ( daca da, prezinta banurile ):Am primit ban o singura data pe motiv insulte admin (Nu am injurat grav doar l-am intrebat pe admin daca e prost ca il bagase pe costel la parnaie desi noi ne jucam) csf:)
  • 10) Link de la profil ( panel ): http://bluepanel.bug...ile/LegendMihai
  • 11) Ce iti place sa practici pe server?:Plimbarile si dm pe politie ocazional
  • 12) Ai fost intr-o factiune? ( daca da, specifica vechimea si rank-ul ):Nu
  • 13) Daca nu ai mai facut parte dintr-o factiune, in care ai vrea sa intri si de ce?:As dori in Taxi Ls im place cu ce se ocupa si e destul de ok
  • 14) Vei anunta inactivitatea ta in topic '' Vacanta '' ?:Daca consider ca va fi una lunga da voi anunta cu siguranta
  • 15) Sti ca daca nu anunti inactivitatea ta in topic '' Vacanta '' risti sa pierzi rank-ul ? :Da
  • 16) Sti ca daca nu ai un limbaj adecvat pe /c primesti rank down/uninvite ? :Da
  • 17) Sti ca daca te iei in gura cu membrii clanului risti sa iti pierzi rank-uk ?:Da
  • 18) Sti ca daca un membru te injura si il injuri si tu pe el inapoi risti sa pierzi rank-ul?:Da
  • 19) Ce faci daca un membru injura pe /c, nu are un limbaj neadecvat ?: Daca lideru este on B daca nu este activ c
  •  
  • 20 Ce faci daca un Co-Lider injura pe /c sau da uninvite fara motiv ? :B
  •  
  • 22) Scrie-mi sanctiunile adresate membrilor de rank 1/2/3/4/5.= Membrii de rank 1/2 primesc uninvite automat pt =

- Cersit.

- Spam.

- injurii pe /c.

- Cersit.

- Spam.

- Injurii.

- Certuri.

• 23) Warn-uri in clan:Nici unu
  • 24) Poza cu /sms-ul primit pt r6:Nu am primit un sms
  • 25) de ce iti dorest acest rank ?:Doresc sa am un rank mai mare si sa ajut la adminsitrarea acestuia
  • 26) Cum crezi ca poti ajuta clanul daca ai acest rank ?:Cu asigurarea ca memebri se comporta cum trebuie fara certuri spam injuraturi si posibil aducere unor membri noi daca e cazu
  • 28) Sti ca daca o sa incalci regurile clanului o sa primesti rank down / uninvite in functie de situatie si nu o sa vi anuntat pe /c de ce ti-ai pierdut rank-ul ?:Da
  • 29) Ii prima aplicatie pe care o faci pt rank 6 in acest clan?: Da
  • 30) Daca nu o sa fi acceptat o sa parasesti clanul ?:In nici un caz
  • 31) de ce ai ales Clanul HellSing si nu alt clan ?Este singuru clan incare membri sunt  mai uniti si detreaba
  • 32) Esti constient ca trebuie sa porti skinn-ul de rank 6?:Da (nu prea im place ideia cu skinul dar na asta e )
  • 33) Ce faci daca un membru de rank 1/2/3/4 poarta skinn-ul de rank 5/6 ?:Raportez la Lider
  • 34) Sti ca ai obligatia de a verifica membrii clanului pe panel > profil in legatura cu skinn-ul?:Da

TKeHXZP.png

Edited by DonCapon3
Revin-o cu o alta aplicatie mai buna numai impresionat deloc !
Posted (edited)
  • 2)Varsta:Am varsta de 14 ani.
  • 3)Esti la scoala sau la liceu? ( daca da, spune in ce clasa esti ):Sunt in clasa a VIII a.
  • 4)Ce hobby-uri ai?:IT si Ciclismul.
  • 5)Care e melodia ta preferata?:https://www.youtube.com/watch?v=9iHM6X6uUH8
  • 6)Unde locuiesti?:Locuiesc in orasul Toplita,Judetul Harghita
  • 7)O scurta descriere despre tine:Gumet ,de treaba,de incredere,prietenos si sociabil.
  •  
  • Statistiti online ( sa:mp ):
  •  
  • 4) Zile obtinute in clan:https://imgur.com/a/9urppJJ + inca 13 zile
  • 5) Cat timp petreci ON pe server ? ( fara afk/sleep ) :in jur de 3-4 ore pe zi in timpul scolii.
  • 6) Vechime pe server:
  • 7) Ai luat vreodata ban? ( daca da, prezinta banurile ):Nu,nu am fost banat.
  • 10) Link de la profil ( panel ): http://bluepanel.bugged.ro/profile/LegendMihai
  • 11) Ce iti place sa practici pe server?:In general Paintu si plimbarile
  • 12) Ai fost intr-o factiune? ( daca da, specifica vechimea si rank-ul ):Nu am fost .
  • 13) Daca nu ai mai facut parte dintr-o factiune, in care ai vrea sa intri si de ce?:In Taxi Los Santos
  • 14) Vei anunta inactivitatea ta in topic '' Vacanta '' ?:Da
  • 19) Ce faci daca un membru injura pe /c, nu are un limbaj neadecvat ?: Fac ss si ii fac post pe blackList sau dau sms la lider daca este conectat
  •  
  • 20 Ce faci daca un Co-Lider injura pe /c sau da uninvite fara motiv ? :Fac ss si ii fac post pe blackList sau dau sms la lider daca este conectat
  •  
  • 22) Scrie-mi sanctiunile adresate membrilor de rank 1/2/3/4/5.Membrii de rank 1/2 primesc uninvite automat pt =

- Cersit.

- Spam.

- injurii pe /c.

- Cersit.

- Spam.

- Injurii.

- Certuri.

• 23) Warn-uri in clan:Nici unu.
  • 24) Poza cu /sms-ul primit pt r6:Nu am.
  • 25) de ce iti dorest acest rank ?:Pentru a ajuta pe cei care se o cupa cu intrecinera clanului.
  • 26) Cum crezi ca poti ajuta clanul daca ai acest rank ?:Aducerea unor membri noi,sa existe o atmosfera mult mai sociabila intre membri.
  • 28) Sti ca daca o sa incalci regurile clanului o sa primesti rank down / uninvite in functie de situatie si nu o sa vi anuntat pe /c de ce ti-ai pierdut rank-ul ?:Desigur
  • 29) Ii prima aplicatie pe care o faci pt rank 6 in acest clan?:Da
  • 30) Daca nu o sa fi acceptat o sa parasesti clanul ?:Nu,clanu asta ramane pe viata.
  • 31) de ce ai ales Clanul HellSing si nu alt clan ?Nu l-am ales eu ,datorita lui DafyDac sunt in el si ii multumesc bunului meu prieten pentru acest lucru,nu regret deloc ca sunt membru.
  • 32) Esti constient ca trebuie sa porti skinn-ul de rank 6?:Da
  • 33) Ce faci daca un membru de rank 1/2/3/4 poarta skinn-ul de rank 5/6 ?:Dau sms la lider sau ii fac post pe Blacklist

ACCEPTAT.png

Edited by DonCapon3
Posted (edited)
  •  
  • 1)Nume: Jugastru Radu
  • 2)Varsta: 15 ani.
  • 3)Esti la scoala sau la liceu? ( daca da, spune in ce clasa esti ): Sunt in clasa a 8-a.
  • 4)Ce hobby-uri ai?: Joc fotbal.
  • 5)Care e melodia ta preferata?: Ispite pe 4 roti.
  • 6)Unde locuiesti?:Sibiu.
  • 7)O scurta descriere despre tine:Sunt foarte calm, ajut pe toata lumea cu ce pot, sunt amuzant, si imi place fotbalul.
  •  
  •  
  • 1) Nick:Radu_13
  • 2) Level:15
  • 4) Zile obtinute in clan:55 zile.
  • 5) Cat timp petreci ON pe server ? ( fara afk/sleep ) : 1-2 ore
  • 6) Vechime pe server: 1 an
  • 7) Ai luat vreodata ban? ( daca da, prezinta banurile ):Nu, nu am luat.
  • 8) Ce alte jocuri mai joci?:Joc si Counter-Strike.
  • 9) Ai mai fost in acest clan?:nu, nu am mai fost .
  • 10) Link de la profil ( panel ):http://bluepanel.bugged.ro/profile/Radu_13
  • 11) Ce iti place sa practici pe server?:Afacerile cu masini.
  • 12) Ai fost intr-o factiune? ( daca da, specifica vechimea si rank-ul ): Nu, nu am fost.
  • 13) Daca nu ai mai facut parte dintr-o factiune, in care ai vrea sa intri si de ce?: Lspd, deoarece mi se pare interesanta.
  • 14) Vei anunta inactivitatea ta in topic '' Vacanta '' ?: Sigur ca da.
  • 15) Sti ca daca nu anunti inactivitatea ta in topic '' Vacanta '' risti sa pierzi rank-ul ? : Da, stiu.
  • 16) Sti ca daca nu ai un limbaj adecvat pe /c primesti rank down/uninvite ? : Da
  • 17) Sti ca daca te iei in gura cu membrii clanului risti sa iti pierzi rank-uk ?: Da
  • 18) Sti ca daca un membru te injura si il injuri si tu pe el inapoi risti sa pierzi rank-ul?: Da, stiu.
  • 19) Ce faci daca un membru injura pe /c, nu are un limbaj neadecvat ?: Fac ss si postez pe BlackList.
  •                                      B) dai sms la lider cand intra.
  •  
  • 20 Ce faci daca un Co-Lider injura pe /c sau da uninvite fara motiv ? : Fac ss si postez pe BlackList.
  •                                      B) Dai /sms la lider cand intra. 
  •                                   c) Faci ss si postezi pe BlackList clan.   
  •  
  • 21) Contact skype ( optional ): Nu am skype.
  • = Membrii de rank 1/2 primesc uninvite automat pt =

- Spam

- Cersit

- injurii pe /c.

- Cersit.

- Spam.

- Injurii.

- Certuri.

• 23) Warn-uri in clan: 0/3 
  • 24) Poza cu /sms-ul primit pt r6:https://imgur.com/a/a7h1u2E
  • 25) de ce iti dorest acest rank ?: Imi doresc acest rank pentru ca vreau sa ajut si mai mult playeri de rank mai mic ca mine.
  • 26) Cum crezi ca poti ajuta clanul daca ai acest rank ?: Oferind informatii acceptand playeri noi .
  • 27) Consideri ca esti potrivit pt acest rank?: Da.
  • 28) Sti ca daca o sa incalci regurile clanului o sa primesti rank down / uninvite in functie de situatie si nu o sa vi anuntat pe /c de ce ti-ai pierdut rank-ul ?: Da.
  • 29) Ii prima aplicatie pe care o faci pt rank 6 in acest clan?: Da, e prima.
  • 30) Daca nu o sa fi acceptat o sa parasesti clanul ?: Nu. 
  • 31) de ce ai ales Clanul HellSing si nu alt clan ?: E un clan hotarat, cu niste playeri foarte educati.

ZK9ilfm.jpg

Edited by DonCapon3
Aplicatie incompleta !
Posted

•  

1)Nume: Alex.

2)Varsta: 19 ani.

3)Esti la scoala sau la liceu? ( daca da, spune in ce clasa esti ): Tocmai ce am terminat liceul.

4)Ce hobby-uri ai?: Pescuit, fotbal.

5)Care e melodia ta preferata?: Nu am o melodie preferata.

6)Unde locuiesti?: Locuiesc in Tecuci.

7)O scurta descriere despre tine: Sunt un baiat de incredere, pe care te poti baza oricand. Nu admit minciuna si glumele proaste. Imi place foarte mult sa ajut pe cei ce merita. Sunt un baiat la locul lui.

Statistici online ( sa:mp ):

1) Nick: Upper.

2) Level: 8.

3) Rank: 3.

4) Zile obtinute in clan: 18, plus cele 120 de pe contul WanTeD..

5) Cat timp petreci ON pe server ? ( fara afk/sleep ) : Petrec undeva la 3 ore.

6) Vechime pe server: 4 ani.

7) Ai luat vreodata ban? ( daca da, prezinta banurile ): Nu am luat ban.

8) Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc Fifa.

9) Ai mai fost in acest clan?: Da.

10) Link de la profil ( panel ): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Upper

11) Ce iti place sa practici pe server?: Nu am ceva anume ce ma atrage.

12) Ai fost intr-o factiune? ( daca da, specifica vechimea si rank-ul ): Am fost, dar pe vechiul cont.

13) Daca nu ai mai facut parte dintr-o factiune, in care ai vrea sa intri si de ce?: -

14) Vei anunta inactivitatea ta in topic '' Vacanta '' ?: Da.

15) Sti ca daca nu anunti inactivitatea ta in topic '' Vacanta '' risti sa pierzi rank-ul ? : Da.

16) Sti ca daca nu ai un limbaj adecvat pe /c primesti rank down/uninvite ? : Da.

17) Sti ca daca te iei in gura cu membrii clanului risti sa iti pierzi rank-uk ?: Da.

18) Sti ca daca un membru te injura si il injuri si tu pe el inapoi risti sa pierzi rank-ul?: Da.

19) Ce faci daca un membru injura pe /c, nu are un limbaj neadecvat ?:  

a) Il injuri inapoi.

B) dai sms la lider cand intra.

c) Faci ss si postezi pe BlackList clan.

20 Ce faci daca un Co-Lider injura pe /c sau da uninvite fara motiv ? : Il pun pe blacklist, fie iau legatura cu liderul.

a) Il injuri inapoi.

B) Dai /sms la lider cand intra. 

c) Faci ss si postezi pe BlacList clan.   

21) Contact skype ( optional ): alex.florentin5.

22) Scrie-mi sanctiunile adresate membrilor de rank 1/2/3/4/5.

23) Warn-uri in clan: 0.

24) Poza cu /sms-ul primit pt r6: -

25) de ce iti dorest acest rank ?: Doresc acest rank deoarece l-am avut anterior si vreau sa-l recuperez.

26) Cum crezi ca poti ajuta clanul daca ai acest rank ?: Voi ajuta clanul mentinand o atmosfera de spirit foarte placuta si cu recrutarile.

27) Consideri ca esti potrivit pt acest rank?: Da.

28) Sti ca daca o sa incalci regurile clanului o sa primesti rank down / uninvite in functie de situatie si nu o sa vi anuntat pe /c de ce ti-ai pierdut rank-ul ?: Da.

29) Ii prima aplicatie pe care o faci pt rank 6 in acest clan?: Da.

30) Daca nu o sa fi acceptat o sa parasesti clanul ?: No.

31) de ce ai ales Clanul HellSing si nu alt clan ? Ca aici ma simt bine.

32) Esti constient ca trebuie sa porti skinn-ul de rank 6?: Da.

33) Ce faci daca un membru de rank 1/2/3/4 poarta skinn-ul de rank 5/6 ?: Uninvite daca nu il schimba dupa 24 de ore de la invitatia in clan.

34) Sti ca ai obligatia de a verifica membrii clanului pe panel > profil in legatura cu skinn-ul?: Da.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp