RAZE Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 (edited) În acest topic poti raporta absenta ta la o sedinta Las Venturas Taxi folosind butonul Post Reply si urmând exact următorul model: Nume:Rank:Motivul absenţei:Data şedinţei şi ora: Pe ce dată ai avut ultima învoire făcută:Alte precizări: [OBSERVAŢII] Toate absenţele la sedinţă Las Venturas Taxi se fac în acest topic. Edited July 23, 2020 by AwpKING Update. 3 Quote
Razvan M Ionut Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Nickname: barNNa Rank: Sunt rank 2 Motivul absentei: Salut, trebuie sa merg la spital sa fac analize. Data absentei: 07.01.2018 Pece data ai avut ultima invoire facuta?: Nu m-am mai invoit. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Normal! Alte precizari: Salut, imi pare rau ca nu pot ajunge la sedinta. 1 Quote
Mihaita Nicusor Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Nickname:SNOK[] Rank:1 Motivul absenţei: Trebuie sa plec din oras Data sedintei :07.01.2018 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?:Nu am avut pana acum o invoire. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?:Da. Alte precizari:Imi pare rau ca nu pot ajunge la sedinta. Quote
Dexi. Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Nickname: SHiZEN. Rank: 5 Motivul absenţei: Sunt plecat de acasă de dimineața până seara. Data sedintei : 07.01.2018 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu am mai avut. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da. Alte precizari: Mersi. Quote
Smivkx Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Nickname: Smivkx@fficial Rank: 4 Motivul absenţei: nu am sunt acasa Data sedintei: 07.01.2018 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu m-am mai invoit. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Normal Alte precizari: Multumesc. Quote
CristiBulancea Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 (edited) Nickname: CristianBCF Rank: 1 Motivul absenţei: Trebuie sa plec cu familia si ma voi intoarce tarziu. Data sedintei : 07.01.2018 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu am avut nicio invoire. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da. Alte precizari: Imi cer scuze ca nu pot ajunge la sedinta. Edited January 7, 2018 by Cristi_duru 1 Quote
Bullyon Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Nickname: Bullyon Rank: 2 Motivul absenţei: plecat din localitate Data sedintei : 07.01.2018 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu am facut pana acum nicio invoire. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: - Alte precizari: Mersi de intelegere. 2 Quote
OM3GA6 Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Nickname:Mr.SpongeBob Rank:2 Motivul absenţei:S-ar putea sa nu fiu acasa, nu sunt sigur. Data sedintei :7.01.2018 la ora 13:00 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?:Nu am mai facut invoire. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?:Da. Alte precizari:Daca sunt acasa voi veni la sedinta. Quote
Adrian Nistor Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 (edited) Nickname:Sclipitoru99 Rank:1 Motivul absenţei:Nu pot intra la sedinta deoarece trebuie sa plec undeva. Data sedintei :21.01.2018 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?:Nu am mai avut o invoire. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?:Da. Alte precizari:- Edited January 20, 2018 by Destok Quote
xManiaC96 Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 (edited) Nickname: MosManiaC Rank: 1 Motivul absenţei: Nu e sigura absenta. Data sedintei : 21.01.2018 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu am mai avut invoiri. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da. Alte precizari: Posibil sa fiu prezent la sedinta, doar in caz ca nu pot fi prezent mi-am facut cerere. Multumesc. Edited January 20, 2018 by xManiaC96 Quote
Bestd Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Nickname:Bestd Rank:1 Motivul absenţei: Sunt plecat. Data sedintei : 21.01.2018 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Este prima ședință. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?:Da. Alte precizari:Mulțumesc! Quote
Radu_W123 Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Nickname: RRGG Rank: 1. Motivul absenţei: Nu sunt acasa la ora respectiva, nu stiu sigur daca ajung. Data sedintei : 21.01.2018 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Este prima invoire. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da. Alte precizari: Multumesc aniticipat. Quote
CrYsS Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Nickname: TaSSo Rank: 4 Motivul absenţei: Am niste treaba in oras si trrebuie sa plec pe la ora 12:00 Data sedintei : 21.01.2018 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu am avut alta invoire facuta. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Absolut. Alte precizari: Va multumesc pentru intelegere! Quote
-Willy Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Nickname: Willy. Rank:1 Motivul absenţei: Sunt plecat in oras si nu pot sa ajung. Data sedintei : 18.02.2017 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: E prima data cand fac o invoire. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Desigur. Alte precizari: Nu am Quote
DimaA Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Nickname: StradaVarius Rank: 3 Motivul absenţei: sunt plecat, fac cererea de pe telefon Data sedintei : 18.02.2018 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: este prima învoire pe care o fac Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: sigur Alte precizari: nu am. Quote
CrYsS Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Nickname: TaSSo Rank: 5 Motivul absenţei: Plec in vizita la parinti. Data sedintei : 18.02.2018 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu mai stiu exact. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Absolut. Alte precizari: Va multumesc pentru intelegere! Quote
Sir.Kepa Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Nickname: Kepa Rank: 1 Motivul absenţei: Plec cu parintii din oras si nu stiu daca ajung la timp pentru sedinta. Data sedintei : 18.02.2018 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?:Nu am avut. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da Alte precizari: Va multumesc pentru intelegere. Quote
Danny Florian Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Nickname: Daxyr. Rank:1 Motivul absenţei: Sunt la munca. Data sedintei : 18.02.2018 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu am avut. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Sunt constient. Alte precizari: Va multumesc pentru intelegere, chiar nu pot intra. Quote
Adrian Nistor Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Nickname: Khaled Rank:4 Motivul absenţei: Sunt plecat si nu voi ajunge la timp la sedinta. Data sedintei : 18.02.2018 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?:Nu am avut. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da. Alte precizari:- Quote
Insidero Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Nickname: InSiDeR2018 Rank:4 Motivul absenţei: Il duc pe tata la urgente ... Data sedintei : 18.02. 2018 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu m-am invoit niciodata Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da Alte precizari: Sper sa faceti rabat de data asta!!! Quote
RenuaR Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Nickname: RenuaR Rank: 2 Motivul absenţei: plec intr-un mic concediu cu iubita Data sedintei : 04.03.2018 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: nu am facut nicio invoire Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da Alte precizari: Multumesc anticipat. Quote
Cosmin Mirica Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Nickname: Cosmin800 Rank: 4 Motivul absenţei: Nu sunt acasa la ora aceea. Data sedintei : 4.03.2018 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu am mai avut invoire de cand am intrat in factiune. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da. Alte precizari: Nimic. Quote
Balvinz0r Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Nickname: Augustus.Cross Rank: 5 Motivul absenţei: Am niste probleme legata de locul de munca. Data sedintei : 04.03.2018 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu am mai avut invoire. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da. Alte precizari: RAZE, sa imi raspunzi te rog la mesajul privat. Numai bine! Quote
GeNeticK Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Nickname: GeNeticK Rank: 2 Motivul absenţei: Am meciul de handbal si nu pot ajunge. Data sedintei : 04.03.2018 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu am mai avut invoire. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da. Alte precizari: Mersi! Quote
sKaTeR] Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Nickname: sKaTeR. Rank: 2 Motivul absenţei: Trebuie sa merg la aeroport dupa tatal meu. Data sedintei : 22.07.2018 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu am mai avut niciodata o invoire. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Desigur. Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat! Quote
Recommended Posts