DanieITDGG Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Nickname: Manhattan Rank: 5 Motivul absenţei: Am internetul cazut de 2 zile Data sedintei : 08.12.2019 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu am avut alte invoiri Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da. Alte precizari: - Quote
Cadi Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 21 minutes ago, DanieITDGG said: Nickname: Manhattan Rank: 5 Motivul absenţei: Am internetul cazut de 2 zile Data sedintei : 08.12.2019 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu am avut alte invoiri Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da. Alte precizari: - acceptata Quote
ALLAN.. Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Nickname: ALLAN. Rank: 5 Motivul absenţei: motive personale. Data sedintei : 08/12/2019 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: nu am facut invoire niciodata. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: da. Alte precizari: nu am. Quote
Cadi Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 (edited) 1 hour ago, ALLAN.. said: Nickname: ALLAN. Rank: 5 Motivul absenţei: motive personale. Data sedintei : 08/12/2019 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: nu am facut invoire niciodata. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: da. Alte precizari: nu am. ai fost la sedinta Edited December 8, 2019 by Cadi Quote
iDoodDeercontsecunsar Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 Nickname: iDoodDeer[] Rank: 2 Motivul absenţei: nu sunt acasa Data sedintei : 15 12.2019 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: 08.12.2019 Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: da Alte precizari: n am Quote
Karmax Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 Nickname: Karmax. Rank: 5 Motivul absenţei: Nu sunt acasa la ora respectiva Data sedintei : 15.12.2019 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: pe 8.12.2019 Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da. Alte precizari: - Quote
Krew Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 Nickname: Krew Rank: Am rank 1. Motivul absenţei: Sunt plecat in aceasta seara si nu pot ajunge. Data sedintei : 15.12.2019 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu am mai avut o cerere de invoire pana acum. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da, sunt constient. Alte precizari: Sanatate, numai bine. Quote
Cadi Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 3 hours ago, iDoodDeercontsecunsar said: Nickname: iDoodDeer[] Rank: 2 Motivul absenţei: nu sunt acasa Data sedintei : 15 12.2019 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: 08.12.2019 Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: da Alte precizari: n am 2 hours ago, Karmax said: Nickname: Karmax. Rank: 5 Motivul absenţei: Nu sunt acasa la ora respectiva Data sedintei : 15.12.2019 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: pe 8.12.2019 Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da. Alte precizari: - 19 minutes ago, Krew said: Nickname: Krew Rank: Am rank 1. Motivul absenţei: Sunt plecat in aceasta seara si nu pot ajunge. Data sedintei : 15.12.2019 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu am mai avut o cerere de invoire pana acum. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da, sunt constient. Alte precizari: Sanatate, numai bine. acceptate Quote
Karmax Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 2 hours ago, Karmax said: Nickname: Karmax. Rank: 5 Motivul absenţei: Nu sunt acasa la ora respectiva Data sedintei : 15.12.2019 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: pe 8.12.2019 Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da. Alte precizari: - Edit: Nu mai este nevoie, pot sa ajung, mulțumesc! Quote
LiTOVOi Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 Nickname: LiTOVOi Rank: 4 Motivul absenţei: Sunt plecat de acasa Data sedintei : 04.01.2020 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu am mai avut Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da Alte precizari: Mersi Quote
iDoodDeercontsecunsar Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 Nickname: iDoodDeer Rank: 4 Motivul absenţei: nu sunt pe server la ora aceea Data sedintei : 4.01.2020 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu mai stiu, luna trecuta. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da Alte precizari: nu am Quote
Krew Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 51 minutes ago, iDoodDeercontsecunsar said: Nickname: iDoodDeer Rank: 4 Motivul absenţei: nu sunt pe server la ora aceea Data sedintei : 4.01.2020 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu mai stiu, luna trecuta. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da Alte precizari: nu am 1 hour ago, LiTOVOi said: Nickname: LiTOVOi Rank: 4 Motivul absenţei: Sunt plecat de acasa Data sedintei : 04.01.2020 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu am mai avut Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da Alte precizari: Mersi Cerereri de invoire acceptate, succes. Quote
Genoo Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Nickname: Noxus Rank: 3 Motivul absenţei: Internat in spital pentru niste cercetari. Data sedintei : 12.01.2020 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Aceasta este prima. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da. Alte precizari: Multumesc! Quote
Ciprioto Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 Nickname: kaz3[] Rank: 3 Motivul absenţei: Nu pot ajunge din motive personale. Data sedintei : 12.01.2020Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu am mai avut. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da Alte precizari: Nu Quote
Ozymandias Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Nickname: Ozymandias Rank: 5 Motivul absenţei: Probleme personale. Data sedintei : 12.01.2020Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu am mai avut. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da Alte precizari: Imi pare rau ca nu pot ajunge la sedinta mai ales ca nu am putut sa fiu alaturi de Dodo la aniversarea lui de 200 days. Quote
Krew Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 On 1/11/2020 at 12:46 AM, Noxian said: Nickname: Noxus Rank: 3 Motivul absenţei: Internat in spital pentru niste cercetari. Data sedintei : 12.01.2020 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Aceasta este prima. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da. Alte precizari: Multumesc! 20 hours ago, Ciprioto said: Nickname: kaz3[] Rank: 3 Motivul absenţei: Nu pot ajunge din motive personale. Data sedintei : 12.01.2020Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu am mai avut. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da Alte precizari: Nu 6 hours ago, Ozymandias said: Nickname: Ozymandias Rank: 5 Motivul absenţei: Probleme personale. Data sedintei : 12.01.2020Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu am mai avut. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da Alte precizari: Imi pare rau ca nu pot ajunge la sedinta mai ales ca nu am putut sa fiu alaturi de Dodo la aniversarea lui de 200 days. Invoiri acceptate, succes. Quote
lewALiEN Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 (edited) Nickname: LewanD1948 Rank: 2 Motivul absenţei: Probleme personale. Data sedintei : 19.01.2020 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu am mai avut. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da. Alte precizari: Imi pare rau ca nu pot ajunge. Edited January 19, 2020 by LewanD1948 Quote
Nenea_smi Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Nickname: Nenea_SMi Rank: 5 Motivul absenţei: Plec in Italia. Data sedintei : 26 ianuarie 2020 si 2 februarie 2020. Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu am avut. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da. Alte precizari: Va rog sa ma invoiti si daca se schimba datele sedintei pentru ca nu am ce face, sunt in strainatate. Pwp! Quote
JonNyV Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Nickname: JonNyV Rank: 2 Motivul absenţei: Am niste treaba Data sedintei : 26.01.2020 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu am alta invoire. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da Alte precizari: Mersi. Quote
KewL.Si Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 Nickname: MenT Rank:1 Motivul absenţei: Cantonament. Data sedintei :02.02.2020 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu am mai avut invoiri. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?:Da. Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat! Quote
DemoN_ Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Nickname: DemoN Rank: 3 Motivul absenţei: Sunt departe de casa la muncă, Data sedintei : 02.02.2020 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: nu cred ca am mai avut Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: da. Alte precizari: mersi Quote
MadalinAlexandru Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Nickname: oMadalin Rank: 1 Motivul absenţei: Plec din oras Data sedintei : 2/2/2020 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: N am avut. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da Alte precizari: Poate ajung, va multumesc! Quote
Krew Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 8 hours ago, MadalinAlexandru said: Nickname: oMadalin Rank: 1 Motivul absenţei: Plec din oras Data sedintei : 2/2/2020 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: N am avut. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da Alte precizari: Poate ajung, va multumesc! 22 hours ago, DemoN_ said: Nickname: DemoN Rank: 3 Motivul absenţei: Sunt departe de casa la muncă, Data sedintei : 02.02.2020 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: nu cred ca am mai avut Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: da. Alte precizari: mersi Invoiri acceptate, succes. Quote
Allexandru.BicepS. Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Nickname: HaydeN Rank: 1 Motivul absenţei: Sunt plecat! Data sedintei : 9.02.2020 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu am mai avut. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Desigur. Alte precizari: Bafta la ședința ! Quote
Krew Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 8 hours ago, Allexandru.BicepS. said: Nickname: HaydeN Rank: 1 Motivul absenţei: Sunt plecat! Data sedintei : 9.02.2020 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: Nu am mai avut. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Desigur. Alte precizari: Bafta la ședința ! Invoire acceptata, succes. Quote
Recommended Posts