StarCloud Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Grindean RaresVarsta:18 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Ma numesc Rares, am frumoasa varsta de 18 ani, sunt un tip sociabil, timid, cu, capul pe umeri si nu-mi place sa dau inapoi de la un lucru inceput. Ma simt un tip de treaba respectuos, apreciez orice lucru marunt. Imi place sa-mi fac prieteni, cat mai multi si sa cladesc prietenii foarte puternice. Locatia(Oras):Tg. Mures. Ce gen de muzica asculti?Rap / Manele / Populara. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :StarCloudNivel :30Nume folosite anterior:Nu am folosit alte nume.Vechime pe server:2013-07-30, stiu joc de mult timp insa am avut mari probleme financiaare, neputand sa imi cumpar alt laptop si nu am avut ce sa fac, incerc sa recuperez acum. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nicodata nu am fost banat. Poza cu invitatie:https://imgur.com/a/g18Xj Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/StarCloud, stiu, multi o sa se intrebe de ce am plecat din pasnica sa merg mafie, insa am vrut sa incerc alte moduri de a te juca, insa dupa aceasta factiune incerc sa imi cladesc un FH foarte bun.Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, nu am avut nici o alteractie. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Am mai fost in multe clanuri, Yakuza Familly, Fifth Aveue, Southers Rocket, Quiet Good, insa nu in aceasta ordine. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu am mai fost in acest clan, am auzit ca e unul mare si foarte raspandit pe server, din aceasta cauza vreau sa fac parte din el.Ce alte jocuri mai joci?:Nu ma joc alte jocuri, insa cand ma plictisesc si nu am ce sa mai fac pe samp intru pe Grand Theft Auto V, CS:GO sau PUBG.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Nu cunosc nici un actual player in acest clan, insa daca voi fii acceptat sper sa imi fac multi prieteni. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: [10/10], avand o experienta de 7 ani de joc. Experienta DM [ ()/10]: [7/10], nu pot spune ca sunt DM-ist insa stiu trage bine. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger:Skype ro.xlive, yahoo messenger nu folosesc.De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Deoarece este un clan foarte vechi si foarte renumit, cu o baza cu playeri cunoscuti, si de ce nu sa fiu si eu printre ei. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Nu pot spune ca pot ajuta clanul cu ceva foarte mare insa sper sa ajut cu ce pot eu mai mult. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Sigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?:Sigur. Edited December 27, 2017 by StarCloud
Recommended Posts