Paul M Mititean Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Buna seara sunt nou si am o problema , Cand intru pe blue.bugges.ro se conecteaza dupaia imi cere parola Bag parola si scrie incorect pasword Am avut mai demult alt cont si nu mai stiu parola si m-am logat acuma cu facebook si nu merge Help pla Quote
Neybs Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Daca nu stii parola , trebuie sa stii email-ul. Daca da te duci pe panel , dupa intrii la "Login" si dai click pe cuvantul here dupa care iti bagi numele in joc si bifezi ca nu esti robot si dai Recovery Password. Dar trebuie sa ai email-ul validat de pe cont Quote
Tadayoshi Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 Ca sa recuperezi parola ai nevoie neaparat de email. Daca nu il stii nici pe ala cred ca e imposibil.. Doar sa faci ticket ceva. Quote
The Legend Olaru Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 Trebuie sa ai accest la email-ul pe care a fost inregistrat cont-ul, nu te poti loga cu Facebook. Posibil daca ai unele informatii, poti deschide un ticket pe server-ul pe care era inregistrat contul. Quote
Radu Antonesei Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Trebuie sa ai accest la email-ul pe care a fost inregistrat cont-ul, nu te poti loga cu Facebook. Posibil daca ai unele informatii, poti deschide un ticket pe server-ul pe care era inregistrat contul. Quote
Ajmal Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Trebuie sa ai accest la email-ul pe care a fost inregistrat cont-ul, nu te poti loga cu Facebook. Posibil daca ai unele informatii, poti deschide un ticket pe server-ul pe care era inregistrat contul. Quote
EdyS0n7 Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Pe panel la LOGIN scrie jos recuperare parola, dai pe acel link dupa care iti cere numele contului, bagi numele dupa care iti va dat un mesaj pe email . Simplu Quote
Recommended Posts