IlieMarian_97 Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 Care Windows sa il bag Windows 10, Windows 8.1 sau 7 ultimate toate windows-urile sunt originale, o sa bag nu mai jocuri de pe steam cs go, ets 2 , gta san andreeas Add me http://steamcommunity.com/id/Iliemarian1997/ imi dati si mesaj cu parerii Quote
AlexFUS Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 Pentru jocuri, filme etc. iti recomand Win 10, il am si eu pe un Intel Core i3 si imi merge bine, adica nu am probleme cu el. Quote
SmoKe . Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 7 Ultimate, cel mai fiabil Windows produs de Microsoft din punctul meu de vedere. Quote
Deamoncomand Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 Iti recomand Windows 8.1 Multa lume subestimeaza acest Windows in sensul ca Windows 8 a fost un mic fail sa zic asa...Insa acest Windows 8.1 este tot ce ai nevoie pentru orice ai vrea sa faci pe pc. Quote
SphaX. Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Contrar multor oameni, recomand Windows 10 pentru orice activitate desfășurată. Fără Windows 8. Nu este vorba că Windows 10 ar fi mai bun ca optimizare și performanță ca 7, mai ales că cu 7 m-am obișnuit și eu, dar am ales să rămân la Windows 10 pentru că 7 nu mai este, sau nu va mai fi, suportat de către compania producătoare într-un viitor apropiat. Decât să îți instalezi Windows-ul și peste jumătate de an să-l reinstalezi cu tot ce ai avut pe el, mai bine mergi pe versiunea pe care își concentrează Microsoft atenția și resursele, adică Windows 10. Ești liber să alegi ce dorești. Quote
Shady Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Iti recomand Windows 8.1 Multa lume subestimeaza acest Windows in sensul ca Windows 8 a fost un mic fail sa zic asa...Insa acest Windows 8.1 este tot ce ai nevoie pentru orice ai vrea sa faci pe pc. ma enerveaza unele chestii la 8.1. Dar e un windows exceptional, ruleaza orice foarte bine, consum mic. Quote
Dany_YTZ7 Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 7 Ultimate, cel mai fiabil Windows produs de Microsoft din punctul meu de vedere. E mai bun pentru moduri si ENB-uri. Cand iei best-ul la war si zic cei invinsi despre tine ca ai AIM Quote
xPro. Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 Depinde de ce PC ai. In mod normal, pe un pc ma vechi, in general am recomandat windows 7. Eu folosesc windows 8.1 si 10. Quote
Kywin Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 Mane, nu-ti recomand windows 8.1, il am si eu si iau destul de des not responding pe samp, mai bine baga-ti 10 sau 7. Quote
Shawlin Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 Recomand Windows 10 daca ai calculator performant. Quote
Recommended Posts