Kronovi Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Deci,eu mai inainte testam niste moduri si am ratat vreo 2 payday-uri pentru ca nu aveam 31 de minute,asa ca n-am intrat la acele payday-uri.In acest moment (in video) am dat /time si am observat ca aveam 2038 de secunde jucate.Am stat pana s-a dat payday-ul,si m-a anuntat ca am 4/6 masini la Mr.Wang,dupa ce mi-am luat getgift-ul,mi-a zis jocul ca am 5/6 masini + ca am primit jumatate din dobanda ca n-am jucat 31 de minute,dupa 2 minute s-a intamplat tot aceeasi chestie. video: poze: https://imgur.com/a/OTgfc Quote
Seraphim Benis Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Posteaza in topicul cu bug-uri, bugged.ro/bugs Quote
Adi Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Au fost acordate probabil mai multe payday-uri de catre Tibi. Quote
iadmiaw Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Au fost acordate probabil mai multe payday-uri de catre Tibi. Quote
Recommended Posts