Hurricany Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Descriere: (Game of Thrones) este un serial fantasy produs de HBO, o poveste epica despre lupta pentru putere si controlul absolut asupra celor Sapte Regate din Westeros. Basmul pentru adulti aduce pe micile ecrane o poveste despre onoare, desfrau, pofte carnale si o lupta care pare sa nu se mai termine si totul pe fundalul alb si inghetat al unei ierni fara sfarsit. Genul: Fantezie Anul: 2011 Trailer: Quote
alessandro82 Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 The BEST <3 Este un serial foarte bine realizat, merita vazut. Quote
bl3ck. Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 E un serial bun, pentru cei care iubesc istoria / trecutul! Quote
Andrewski Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 L-am incercat si eu ca pana la urma toti postau numai despre game of thrones, un sezon am vazut si de atunci nu am mai vazut nimic, nici nu o sa mai vad 100%. Quote
Recommended Posts