vevet Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Mi se inchide brusc jocul cand sunt la cnn ls, Autostrada, Intersectie etc... Vidio: Quote
RotaryEmperor Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 E posibil sa ai un mod care nu are modelul complet sau in caz ca e masina, handling.cfg special facut pentru acel vehicul. Quote
King.Rampage Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 incearca sa instalezi samp-ul din nou Quote
vevet Posted January 4, 2018 Author Posted January 4, 2018 E de la moduri. Nu e, am incercat si fara moduri si e la fel. incearca sa instalezi samp-ul din nou Am instalat dar tot la fel. E posibil sa ai un mod care nu are modelul complet sau in caz ca e masina, handling.cfg special facut pentru acel vehicul. Nu te inteleg. Quote
Solution RedEye_ Posted January 4, 2018 Solution Posted January 4, 2018 Salut! Incearca sa iti creezi alt user pe windows. Control Panel => User Accounts and Family => User Accounts => Manage Accounts => Create a new account. Dupa ce ai creeat acel cont,intri in Start,dai Swich user, si intri pe contul nou creeat,unde incerci sa deschizi SA:MP. Vezi daca ti se intampla acelas lucru. Sper ca te-am ajutat. 1 Quote
RotaryEmperor Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Nu e, am incercat si fara moduri si e la fel. Am instalat dar tot la fel. Nu te inteleg. sunt unele moduri pentru masini, de exemplu: imvehft, care necesita neaparat modificarea fisierului handling.cfg pentru a putea rula corect, ar putea sa fie si acelasi caz aici. Quote
Recommended Posts