Jump to content

Recommended Posts

Posted

Informații din joc:

• Nick pe server: MihuSnow
  • Level: 44
  • Ore jucate: Pana in momentul de fata am acumulat 1525 de ore jucate.
  • Vechime pe server: 4 ani.
  • Link către profilul de panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/MihuSnow
  • De ce dorești să faci parte din acest clan?: Vreau sa intru in clan ca sa imi fac noi prieteni, m-a atras la acest clan buna coordonare a membrilor si ospitalitatea lor. Imi doresc sa intru in clan deoarece este unul cunoscut, de durata si foarte bine pus la punct. Scopul meu prin intrarea acestui clan este sa acumulez noi realizari, prieteni si experienta mai multa.
  • Poză cu invitația: https://imgur.com/a/olhGz
  • Membrii pe care îi cunoști din clan: Toffe, WayNe, Spiny.
  • Ai mai făcut parte din Southers Rocket? De ce ai iesit?: Nu, nu am mai facut parte din Southers Rocket
  • Sancțiuni recente: kick pentru /d.
  • Ai mai fost în alte clanuri? Care sunt acestea?: Da, AIM, Royal Bugged, BurN si multe altele.

Informatii din real-life:

• Cum te numești?: Ursachi Mihai.
  • Ce vârstă ai?: Am varsta de 17 ani.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa practic fotbal si sala.
  • Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice): Sunt un baiat la locul lui, cu cei 7 ani de acasa. Nu imi place cearta si nu provoc cearta. Sunt o persoana foarte ambitioasa careia ii place sa incerce noi lucruri si experiente. Sunt o persoana distractiva, cu simtul umorului si foarte prietenos si darnic. Sunt un tovaras si un prieten minunat (din cate mi-au spus prietenii). Tin la persoanele care imi sunt dragi. Cel mai mult la o persoana respect comportamentul si mentalitatea. Sunt o fire pasnica, insa cand stiu ca spun adevarul, pot fi si vulcanic, asta ar fi unul dintre viciile mele. Ma imprietenesc cu oricine si ajut pe oricine are nevoie de ajutorul meu, nu sunt persoana care sa refuze pe cineva, intotdeauna imi dau silinta sa fiu pe placul oricui, sa nu supar pe nimeni, pentru a fi iubit si apreciat de cat mai multa lume. Prieteniile adevarate sunt cea mai mare avere
  • Din ce oraș ești?: Sunt din Bucuresti.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp