Catalin Stemate Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Este vorba de acest sistem: Click aici E foarte bun la banii lui dar sunt in dubii cu sursa.M-ar duce daca as juca jocuri gen gta v, dead by daylight si astea mai noi? E de 500 de wati.Mai exact"Myria MY8705, 500W (400 real)." Sper sa ma duca 2-3 ani minim.Nu dispun de banii pentru o sursa mai buna...:( Quote
Breezy Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Dacă iei piesă cu piesă din acel sistem și le aduni, sare lejer de 3.500 RON, iar stemul costă 3.000 RON. Nu îți dă puțin de gândit? Sursa, care este una dintre cele mai importante sau chiar cea mai importantă componentă a unui PC, e praf, păcat de placă video. Personal, nu recomand sisteme gata-făcute. Baftă! Quote
Catalin Stemate Posted January 21, 2018 Author Posted January 21, 2018 Dacă iei piesă cu piesă din acel sistem și le aduni, sare lejer de 3.500 RON, iar stemul costă 3.000 RON. Nu îți dă puțin de gândit? Sursa, care este una dintre cele mai importante sau chiar cea mai importantă componentă a unui PC, e praf, păcat de placă video. Personal, nu recomand sisteme gata-făcute. Baftă! E la reducere la 3000. Ca surse am auzit ca pot sa cer sa mi se schimbe.Eu as cumpara aceasta sursa la 550 w,este buna?> https://altex.ro/sursa-de-alimentare-corsair-vs-550w-cp-9020097-12cm-fan Quote
Dany_YTZ7 Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Imi place ;) Cand iei best-ul la war si zic cei invinsi despre tine ca ai AIM Quote
The Legend Sh4dow Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Sunt de acord cu Breezy, daca faci pe piese, poti sa reduci pretul foarte mult, pe langa faptul ca faci economie, iti alegi tu fiecare piesa in parte, dar daca nu ai pe cineva cunoscut care te poate ajuta sau chiar tu nu stii, poti sa iei unul gata facut. Quote
Makaveli[] Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 Nu as lua niciodata un sistem preconfigurat. Am facut greseala asta acum 3 ani, m-a tinut acel sistem pan acum 4 luni, cand s-a ars placa de baza din cauza sursei proaste. Nu iti recomand. Quote
Recommended Posts